Sign in to follow this  
Followers 0
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    65491

Entries in this blog

Elinainen

Tervetuloa!

Heips kaikille! Aloitinpa sitten minäkin oman höpötysnurkkaukseni :) . Kuumeiluketjua tai pääasiallista blogiani kun en kehtaa koko ajan vauvajutuilla täytellä ;) .

 

 

 

Tällä hetkellä ihmetyttää edelleen kovasti. Ovis on siis ensi viikolla. Menkat tulivat ja menivät, alkoivat ihan ajallaan. Mutta kestivätkin vain puolet normaalista :huh: . Lisäksi nyt on viikon ajan ollut jatkuvasti enemmän tai vähemmän pahoinvointia. Ja nyt mukaan on tullut vielä menkkamainen alamahan juilintakin. Eilen juodusta puolikkaasta siideristäkin tuli humala ja vain paha olo...

 

Tänään sitten halusin varmistua, ja rapistelin Clearbluen pakkauksestaan jo aamukuudelta. Onhan se mahdollista, että menkkamaista vuotoa on raskautumisen jälkeenkin, ja tälläkin palstalla nähdyn taulukon mukaan raskaushormoni kohoaa joillakin hitaasti. Mutta negahan sieltä kuitenkin sitten tuli. Ja tuon takia tämä jatkuva oksettava olo ja vatsakivut alkavat jo pikkuhiljaa huolestuttamaan... Tässä vaiheessa kiertoa kun en ole koskaan aiemmin menkkamaisesta olosta kärsinyt.

Sign in to follow this  
Followers 0