• entries
    29
  • comments
    0
  • views
    51718

Hitaasti kuluu aika

Sign in to follow this  
Followers 0
Angervo

779 views

Onneksi olin juuri pari päivää reissussa, sai muuta ajateltavaa välillä :) Hiukan oli tosin hankalaa junassa kikkailla Lugejen kanssa mutta meni se jotenkuten.

 

Tällä hetkellä on kyllä sellainen olo etten minä mitenkään voi raskaana olla. Eiköhän tässä vaiheessa kuuluisi olla jo jotain tuntemuksia? Rintoja särki eiliseen asti mutta nyt ovat jo ihan normaalit paitsi tuntuvat jääneet pysyvästi hieman normaalia suuremmiksi :lol: Paino ja vyötärönmitta ovat myös jo palautuneet takaisin normaaliin tai itse asiassa hiukan allekin (yritin saada lääkärin kehotuksesta hiukan painoa lisää ennen hoitojen alkua ja onnistuinkin mutta nyt ollaan taas "lähtölukemissa").

 

Alkaa itse asiassa ottaa välillä päähän tämä jatkuva piinailu ja hormonien kanssa pelaaminen, olen oikeastaan ihan tyytyväinen siihen että eka PAS - jos siihen joudutaan - on vasta tammikuussa. Voi sitten ainakin joulun viettäö stressaamatta kalenterin ja lääkkeiden kanssa :) Toki mielelläni joululahjaksi ottaisin sen plussan tikkuun...(raskaustesti on jo valmiiksi ostettu mutta ehkä pitäisi ostaa toinenkin varalle koska en kuitenkaan varmaan malta olla testaamatta jo etukäteen).


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now