• entries
    29
  • comments
    0
  • views
    52096

Pettymyksiä

Sign in to follow this  
Followers 0
Angervo

968 views

Ha niinhän siinä sitten kävi että nega sieltä paukahti. :( Pettymys oli suuri vaikka olinkin jo ottanut pienen "varaslähdön" ja testaillut toissapäivänä ekan kerran joten tiesin kyllä mitä odottaa. Lääkärikin sanoi olleensa ihan varma että plussa tulisi kun kaikki näytti niin kertakaikkisen hyvältä, vaan eihän se koskaan varmaa ole.

 

Pari päivää olen kärsinyt menkkamaisista vatsakivuista ja selkäsäryistä, tänään on onneksi taas parempi olo ja nyt kun pääsee noista Lugesteroneista eroon niin sekin varmaan vaikuttaa (tänä aamuna otin vielä varuiksi kun en tiennyt saako ne lopettaa laakista). Rinnatkin ovat edelleen pinkeät mutta siihen on melkein jo tottunut.

 

Aamulla oli aika apea olo ja mieskin vähän vaitonainen. Olin lukenut netistä että pari kiertoa pitää odottaa ennen pakastesiirtoa ja se tuntui tietysti ikuisuudelta. Soitin sitten lääkärille, ja hän sanoikin että siirron voisi ehkä tehdä jo ennen joulua! Minulla kuulemma on oma hormonitoiminta joka tapauksessa pysähdyksissä vielä pitkän aikaa joten ei ole estettä tehdä siirtoa jos itse olen valmis sietämään mahdolliset rintojen pingotukset ja muut sivuoireet. Ja minähän menisin vaikka läpi harmaan kiven jos sillä saisi plussan tikkuun!

 

Nyt siis odotellaan vuotoa ja sitten aloitetaan Zumenonit ja pidetään isosti peukkuja. :)


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now