Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    4
  • comments
    0
  • views
    31273

Masentavan harmaa maanantai

Sign in to follow this  
Followers 0
RustInPeace

1722 views

Tähän ei varmaan ehdi nyt kovin monta riviä kirjoittaa, mutta jos nyt jotain kuitenkin. Airi nukkuu sylissä (taas!), ei rauhoittunut mihinkään muualle syönnin jälkeen. Mietin jo hetken, että lähden vaunukävelylle ja käyn samalla kaupassa (siihen A on aina nukahtanut), mutta harmaa ja sateinen (?) ilma ulkona vissiin masensi sen verran, etten saanut liikuttua. Ja sitten tuo jo nukahtikin, syliin siis.

 

Heh, televisiosta tulee Vauva tulossa. Muistan, kun tuota ohjelmaa katseli toisinaan raskaana ollessa ja mietti että sitä sitten joskus istuu tässä kotisohvalla uuden vauvan kanssa, ja se kaikki tuntui olevan ikuisuuden päässä. Noh, tässä sitä nyt ollaan ;) Onneksi ei tartte enää miettiä synnytystä, eikä synnyttää. Kyllä se vaan sattuu niin älyttömästi, vaikka menis kuinka "kivuttomasti" ja nopeasti. Ihanaa, että se on ohi, ja että kaikki meni hyvin :)

 

Tekis ihan sairaasti mieli kahvia. En kuitenkaan aio tänään juoda sitä, koska kun olen viime päivinä juonut aamukahvia niin illalla on ennen nukkumaanmenoa ollut aikamoinen huutokonsertti (johon ei auta mikään). Välillä olin useamman viikon kokonaan ilman kahvia siis... Katsotaan tuleeko tänäänkin huutovaihe illalla - jos tulee niin tiedän, ettei se johdu kahvista. Jos taas ei, niin täytyy katsoa huominenkin ilman. Typerää, että pitää olla niin riippuvainen aamukahvista. En yleensäkään juo 1-2 kuppia enempää kahvia päivässä, mutta aamukahvi on semmoinen juttu joka vaan "pitää" saada. Kahvin poisjättämisestäkään ei tule mitään fyysisiä oireita, pääkipua tms., mutta henkisiä näköjään kyllä - ahdistaa!! :D

 

Jaahas, nyt tuo pikkuinen vissiin taas herää. Jatketaan siis myöhemmin paremmalla ajalla...


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now