• entries
    29
  • comments
    0
  • views
    52096

Joulu joulu tullut on

Sign in to follow this  
Followers 0
Angervo

2140 views

Jännitys tiivistyy... Ei kyllä ole vielä ollut haluja ennenaikaiseen testailuun, testipäivähän on vasta 30.12. En edes hankkinut testejä kotiin joten en edes voi testata ennen kuin maanantaina pääsee apteekkiin.

 

Olo on yleisesti aika hyvä vaikka hormoniannokset ovat isompia kuin viimeksi (sekä Zumeja että Lugeja 3 kpl/vrk). Edes tissit eivät turvottele samaan malliin kuin edellisessä kierrossa jolloin ne olivat arat ja pinkeät koko ajan. Limakalvot kyllä kuivuvat ihan hulluna (ilmeisesti pikkuhousunsuojien vuoksi kun niitä on Lugejen takia pakko käyttää jatkuvasti) ja kutina herättää yöllä, viime yönä heräsin myös ihan ihmeelliseen hikoilukohtaukseen vaikka makkari oli viileä ja minulla oli päälläni vain joululahjaksi saamani silkkiyöpaita). Jonkinlaista itkuherkkyyttä on myös ilmassa, etenkin surullinen musiikki itkettää ja töissä tekisi mieli mennä halaamaan jokaista lasta jolla on paha mieli, jopa sitä uhmakasta teinipoikaa. Lugesteron-puikkojen laittaminen on myös jotenkin hankalampaa ja kivuliaampaa kuin viime kierrossa, en oikein tiedä miksi.

 

Paino on taas vähän laskenut, mikä ei ole hyvä juttu. Onneksi on joulu ja kotona runsaasti herkkuja, olen ostanut paljon ihania juustoja ja tuoreita leipiä ja asetellut makeis- ja hedelmäkippoja vähän joka pöydälle jotta ohikulkiessa tulisi aina naposteltua jotain.

 

Olen miettinyt vähän nimiehdotuksia jos nyt vaikka tärppäisi, pojan nimistä lemppareita ovat Kaarlo (isoisän ensimmäinen nimi), Ilmari (kulkee miehen suvussa), Mikael ja Valtteri (kaverilla on kyllä jo senniminen poika joten se olisi kyllä vähän poissuljettu ainakin kutsumanimenä). Toinen/kolmas nimi olisi joka tapauksessa Johannes koska se on meidän suvussa tapana. Tytöstä taas tulisi isoäitini mukaan Fredrika, vaikka se kirjoitusasultaan vähän konstikkaampi onkin mutta nimenä muuten minun mielestäni hirmu kaunis ja sopii meidän sukunimemme kanssa hyvin yhteen (mies on suomenruotsalaista sukua joten sekä suomalaiset että ruotsalaiset nimet käyvät).


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now