• entries
    29
  • comments
    0
  • views
    52950

Hämmennystä

Sign in to follow this  
Followers 0
Angervo

1856 views

Tänään se sitten tapahtui - tein positiivisen raskaustestin ensimmäistä kertaa elämässäni. Jostain syystä olin etukäteen jo varma tuloksesta, muuten en olisi testannutkaan. Tein testin, kävin ihan tyynesti kattamassa aamiaispöydän ja menin sitten takaisin vessaan katsomaan että plussahan se siinä. Ja vielä oikein selvä sellainen.

 

Kävin sitten tietysti heti kertomassa uutiset miehelle (hänellä on vapaapäivä). Hänen ensimmäinen kommenttisi oli "onko se testi varmasti luotettava" ja seuraava "et sitten kerro tästä vielä anopille" :lol: Huterilla jäillähän tässä vielä ollaan joten asia pysyy kyllä salassa kaikilta ulkopuolisilta vielä ainakin sen kaksi kuukautta. Lugesteroneja pitää hakea tänään apteekista lisää, niitäkin saa nyt sitten vielä käyttää ties kuinka monta viikkoa.

 

Nyt mielessä pyörii kaikenlaista. Mitä saan syödä - onko 2 kuppia kahvia liikaa, olisiko pitänyt jättää se toissapäiväinen puolikas punkkulasi juomatta, mitä tehdä joulusta jääneelle maksapasteijalle ja graavisiialle? Mitä vitamiineja pitäisi syödä - D-vitamiinia on kotona mutta foolihappoa pitäisi ehkä varuiksi hankkia? Miten järjestää kesälomat?


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now