• entries
    29
  • comments
    0
  • views
    52277

Uuden vuoden mietteitä

Sign in to follow this  
Followers 0
Angervo

622 views

Huomenna pitäisi sitten soitella Väestöliittoon ja kertoa uutiset. Kenellekään muulle emme sitten aiokaan kertoa ennen kuin on ainakin 2 kk takana. Pikkuisen hankalaa tämä salailu kyllä on, onneksi en itse ota mitään yletöntä stressiä syömisistä ja juomisista (ainakaan vielä) niin ei tarvitse selitellä. Söin siis viikonlopun sukulaisvierailuilla ihan vapautuneesti graavilohta (ei vakuumipakattua vaan samana päivänä torilta ostettua tuoretta) ja pehmeitä juustoja (ruotsalaisia ja saksalaisia) ja mätiäkin (ostettu pakastettuna ja sulatettu samana päivänä). Alkoholin suhteen oli hankalampaa, päädyin ottamaan tarjotun alkumaljan, maistamaan siitä hiukan ja kaatamaan loput huomaamatta tiskialtaaseen (en voinut vaihtaa lasia miehen kanssa kun mies oli autolla). Ruokailun yhteydessä vetosin siihen että olin kovin janoinen enkä siksi halunnut lasiini viiniä vaan vettä ja jälkiruokaportviinistä en sitten muka vain pitänyt. Myöhemmin iltaa istuessa maistelin sitä yhtä ja samaa lasillista hyvin hitaasti pitkin iltaa (ja mies sitten aina välillä hörppäsi mukamas väärästä lasista).

 

Meillä oli reissun aikana kaksi eri sukulaispäivällistä ja ikävä kyllä eräs teräväsilmäinen vanhempi rouvashenkilö rupesi kyllä ihmettelemään että miksi minä en jälkimmäisenä päivänäkään huolinut mitään alkoholipitoista ruokajuomaa. Onneksi miehen täti totesi siihen juuri sopivasti että "kyllä Angervo joi eilisiltanakin viiniä", niin ettei kukaan ruvennut epäilemään mitään. Jäivät toivon mukaan siihen uskoon että en vain pitänyt kyseisestä merkistä. :lol:

 

Tänään olisi hyvä päivä alennusmyyntishoppailulle mutta mies sanoo ettei minun kannata ostaa mitään uutta jos kesällä aion kuitenkin näyttää mursulta :D


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now