Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    20
  • comments
    19
  • views
    693

Taas yksi takana

Sign in to follow this  
Followers 0
miiruska

115 views

Nyt on sitten tuon unelmatyöpaikan haastattelu takana. Meni kyllä mielestäni ehkä jopa paremmin kuin tuo OP:n haastattelu :) Mainitsin myös sopivassa kohdassa haastattelun puolivälissä pojasta ja hoitovapaasta, ja kyllä kynät sauhusi siinä vaiheessa haastattelijoilla, mutta eivät kuitenkaan jotenkin niin paljon asiaa tuntuneet hätkähtävän kuin ne naiset OP:ssa. Nämä haastattelijat olivat siis molemmat miehiä ja haastattelutilanteen yrittivät pitää rentona, mikä olikin mukava asia. Lupasivat parin viikon sisällä palata asiaan, joten nyt vaan sitten odotellaan tuomiota...

 

Flunssakin alkaa olemaan jo melko pitkälti voitettu :)

 

Äitini tuli tänään katsomaan Justuksen perään haastattelun ajaksi. Tämä mummu on luvannut tulla hoitamaan Justusta meille sitten kun menen töihin. Hän siis jää eläkkeelle heti kun tarvitsee. Olisi jo voinut jäädä kesäkuussa, mutta päätti sitten pitkittää työuraa vielä sen puolisen vuotta, ja jäädä vasta sitten kun on hoitoavun turvaamisen kannalta pakko. Järjestely sopii meille aivan mainiosti. Vähän mummun jaksaminen huolettaa, mutta ainakin hän itse tätä haluaa, joten sinänsä ei ihan heti pitäisi tulla mitään ongelmaa, vaikka matkaankin menee tunti suuntaansa... No, voihan sitä ulkopuolista hoitopaikkaa aina hakea, jos järjestely alkaa tuntua huonolta. Tämä on siksikin aika hyvä järjestely, että saamme kotihoidontukea ja Helsinki-lisää, vaikka olemme molemmat töissä, kun ehtonahan noille tuille on vaan se, että lasta hoidetaan kotona.


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


2 Comments


Tällä on peukut pystyssä! Toivottavasti tärppää ja pääset hoitovapaalta suoraan uuteen paikkaan. Loistavaa tuo äitisi valmius hoitajaksi. Oma mummi on kuitenkin ihan eri asia kuin joku hoitopaikka. :)

 

Mun äiti on myös ylittänyt eläkeiän mutta ei ole vielä myynyt liikettään. Ei kyllä ole missään vaiheessa tarjoutunut lapsenhoitajaksi. Mutta on kyllä luvannut hakea kerran-pari viikossa pojan hoidosta, niin meillä ei ole niin kiire töistä kotiin. Olisi kyllä sekin iso helpotus. Voisi tehdä pitemmän työpäivän aina sellaisina päivinä ja muulloin taas lähteä vähän aikaisemmin.

Share this comment


Link to comment

Mun äidin saaminen Justuksen hoitajaksi on kyllä sellainen asia mistä olen aivan älyttömän tyytyväinen. :)

 

Auttaa kyllä teitä ihan mukavasti, että sun äiti hakis teidän poikaa hoidosta viikottain jokusen kerran. Lähimpien tuen merkitys kyllä on korostunut tässä vauvan saamisen ja kasvamisen myötä ja välit lähentyneet ja muutenkin parantuneet, mikä on aika hienoa :)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now