Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    20
  • comments
    19
  • views
    671

Ooh!

Sign in to follow this  
Followers 0
miiruska

131 views

Mulle tarjottiin sitä mun unelmatyöpaikkaa!! :blink::):o:wub:

 

Vainoharhaisena mulle iski heti mieleen ajatus että jos ne toivoo mun kieltäytyvän ja tarjosivat vain sen takia, ettei heitä vois syyttää mitenkään elämäntilanteen perusteella syrjimisestä :unsure: Palkka nimittäin oli jonkun verran alle mun nykyisen (kerroin mitä nyt saan ja toivoin siihen vielä vähän lisää) ja jopa alle liiton alkupalkkasuosituksen vastavalmistuneelle :huh: Työt pitäisi myös aloittaa 29.9 :blink: Puhuin haastattelussa että kuukauden päästä voisin aloittaa...

 

Mutta siis toisaalta ymmärrän kiireen aloituksen kanssa, koska sitä perusteltiin projektien alkamisella, eikä päivämäärä ollut ehdoton. Palkka ei kuitenkaan ole mikään surkea vaan ihan kivasti silläkin tulee toimeen, puhutaan parin sadan euron heitoista. Toimenkuva oli kuitenkin juuri se mun oma unelmien täyttymys ja toitotin sitä työhaastattelussakin... Lisäksi tarjottiin kesälle 3pv ylimääräistä palkallista lomaa eli mulla ois ensi kesänä 3 viikon palkallinen loma. En sitten tiedä, mitä normisti on tapana tarjota, mutta musta tuo kuulosti ihan hyvältä. Koeaika olisi 3 kk. Enimmilläänhän se vissiin vois olla 4 kk. Nuo pienet myönnytykset tietty lämmittää mieltä, mutta joku pieni vainoharha minussa epäilee että ne on vaan silmänlumetta. Mitä mä teen??? :unsure:


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


2 Comments


ONNITTELUT!!! :)

 

Mä en kyllä tiedä mitä tekisin sun tilanteessa. Parisataa euroa on mulle niin suuri summa, että tuskin lähtisin nykyistä huonommalla palkalla yhtään minnekään. Ellen sitten saisi mustaa valkoisella, että palkka nousee koeajan jälkeen esim. 400 euroa. Minkä liiton suosituksista mainitsit? Jos kyse on Tradenomiliiton tai jonkun muun opiskelijajärjestön alkupalkkasuosituksista, niin niissä ei ole mitään valtakunnan realisimia. Ammattiliiton alkupalkat taas ei ole suosituksia vaan työehtosopimuksiin sidottuja, ja niitä yritys ei voi rikkoa. Haluatko kertoa mikä firma on kyseessä, vaikka privalla?

Share this comment


Link to comment

Kuulun Tekniikan Akateemisten liittoon eli TEKiin ja sen alkupalkkasuositukset on mun ymmärtääkseni ihan vaan suosituksia ja kaiken kansan luettavissa liiton verkkosivuilta. Mutta nykyinen työnantaja ainakin oli linjassa niiden kanssa ja olen ymmärtänyt, että samoin asia ois esim. OP-keskuksessa, siis näitä mun hakemia työtehtäviä tekevillä henkilöillä. Voihan tämä palkka-asia olla nyt joku testikin, että olenko oikeasti niin kiinnostunut juuri tästä hakemastani paikasta, ettei sillä parilla sadalla eurolla kuussa ole enää niin väliä. Ja kyllä mä taidan olla. Ilmoitin nyt sitten kyllä haluavani ottaa vastaan tuon paikan, mutta ainoastaan aloitusajankohta pitäisi pystyä sopimaan mahdollisesti myöhemmäksi.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now