Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    20
  • comments
    19
  • views
    693

Mites tää nyt menee?!?

Sign in to follow this  
Followers 0
miiruska

87 views

Mun nykyisessä työsopimuksessa ei lue mitään irtisanomisaikaa, eikä mitään työehtosopimusta, mitä noudatetaan, mutta mä olen silti ymmärtänyt, että kaikkiin nykyisen työpaikan työsuhteisiin sovelletaan yhtä ja samaa työehtosopimusta, jossa alle 5v. työsuhteen aikana ois 14 pv irtisanomisaika. Toisaalta mä olen hoitovapaalla, joten oisko muka este mennä uuteen työpaikkaan jo töihin vaikka irtisanomisaika ois vielä kesken? Työsopimuksessani on mainittu kilpailukielto, mutta mun mielestä uusi ja vanha työpaikkani ei mitenkään kilpaile keskenään, mutta en sitten tiedä, miten tiukka tuollainen kielto on.

 

Eihän vanhaa työsuhdetta kannata irtisanoa ennen kuin uusi on allekirjoitettu? Mun pitäis irtisanoa itseni tyyliin heti maanantaina, jotta oisin "vapaa" silloin 29.9 aloittamaan uudessa paikassa. Mutta en mä varmasti kyllä uskalla sitä tehdä ennen kuin olen allekirjoittanut uuden sopimuksen. Sitä taas ei varmaan voi tehdä ennen kuin olen varma, että pääsen 29.9 aloittamaan eli Justuksella on jo silloin hoitaja. Tämä kaikki kävi vaan niin nopsaa, että mun äiti ei omien irtisanomisaikojensa puitteissa kyllä pysty noin nopsaa tulemaan hoitoavuksi vaan vasta pari viikkoa myöhemmin.


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now