Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    10
  • comments
    2
  • views
    34814

Viimeisiä viikkoja viedään raskausviikko 36+5

Sign in to follow this  
Followers 0
ötökkä2011

2729 views

Nyt ollaan jo hyvällä puolella viikkojen suhteen.

Tässä on ollut kaikenlaista häslinkiä näiden kirjoitusten välillä. Liian ison vauvan odottelua, painoarvioita,tarjonta virheitä,ultria kääntöyrityksiä ja sairaalareissuja.

 

No onneksi raskausviikolla 35+3 painoarvio oli vauvalla 2400g yläkanttiin mitattuna. Samalla oli tarjonnan tarkistus kun lääkäri ei osannut sanoa miten päin masussa ollaan. Sielähän istuskeltiin onnellisena. Lääkäri yritti heti kääntää vauvaa. Kaksi kääntöyritystä teki peräkkäin ja ei käänny. Kotiin passitus ja uusi aika kahden viikon päähän. Sen jälkeen rötgenit ja jatkon suunnitelu.

 

Lääkärikäynnin jälkeen 35+6 ollaan synnärillä lapsivesien meno epäilyn vuoksi. Ei saada selville vauvan tarjontaa käsikopelolla. Indikaattoritesti näyttää negaa ei lapsivettä. Jotain kirkasta nestettä sieltä valui. Ilmeisesti limaa oli. Hävetti niin kovaa etten tiennyt mitenpäin olla.

 

Neuvolakäynti 36+4 pitkän harkinnan jälkeen tullaan tulokseen että vauva olisi voinut kuin ihmeen kaupalla kääntyä raivotarjontaa. 100% varmuutta ei saada asiaan. Sykkeiden perusteella tarjonta arvioidaan. Verenpaineet ovat tippuneet alas 98/70. Ei ihme että tekee huonoa ja oksettaa päivittäin.

 

Neuvolakäynnin jälkeinen yö on hirveä. Unta pätkissä vauva pönkää kovasti alapäähän. Tuntuu että koko ajan jotain valuu. Ramppaan vessassa koko ajan. Jotain kirkasta juoksevaa melkein vettä. Aamulla laitan siteen ja nyt tarkkailen tilannetta.

 

Meillä näitä synnärihälytyksiä alkaa olemaan jo enemmän kuin tarpeeksi. Joko tulee säännöllisiä supistuksia 10 minuutin välein useampi tunti ja sitten lopahtaa tai sitten valuu jotain ja joutuu lähtemään näytille.Alkaa turhautumaan tähän tilanteeseen jo.

 

Koitan nyt vain jaksaa ja porskuttaa. Toivoa että se lähtö tulisi sellaisessa vaiheessa ettei tarvitse miettiä vaan ihan selvästi kunnon supparit ja vedenmenot.

 

Nyt katsotaan mikä mahtaa olla seuraava päivitys grin.gif


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now