Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    6
  • comments
    2
  • views
    31363

Ihka ensimmäinen blogiteksti ever..

Sign in to follow this  
Followers 0
Syksy11

827 views

Lähinnä itseäni varten tulin tänne kirjoittamaan. (En usko, että mun teksti on mitään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, että se muita kummemmin edes kiinnostaisi) Tekisi mieli jo muutamalle parhaalle kaverille kertoa ja "hehkutella" avoimesti "ympäriinsä" - mutta kun ei vaan uskalla. Viikkoja on siis sunnuntaina huimat 4. Viimeiksi plussatessani, oli pikku tyyppi kuollut noin viikolla 5 - 6 ja tämä sitten selvisi ystävänpäivänä 14.2. että "koko ei vastaa viikkoja".

:(

Joten tämähän tietenkin tarkoittaa sitä, että jännitetään tuonne ultraan asti ja sitten vasta kerrotaan, mikäli jotain kerrottavaa on. Mietin kovasti myös, menisikö ar-ultraan, se toisi aivan taatusti mielenrauhaa..

 

Oireita listailen tähän myös: kuumeinen ja väsynyt olo, vatsakivut, metallinmakua, päänsärkyä ja selkäsärkyä sekä koko .. erhm.. melkein koko ajan enemmän tai vähemmän huono olo niin ja sitten tuntuu nuo monet hajut todella voimakkailta - eli tänne on pukannut tuota settiä ihan kiitettävästi. En kuitenkaan valita. Huolestuneempi olisin jos mitään ei olisi ja niin ollen oikeastaan ihan hyvä, että keho antaa merkkejä tilasta "ihan koko ajan" :D


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now