Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    20
  • comments
    19
  • views
    693

Homma hanskassa

Sign in to follow this  
Followers 0
miiruska

196 views

Nyt on sitten uusi työsopimus allekirjoitettu ja vanhasta työstä irtisanouduttu. Kävin ihan pomon yllätykseksi toimistolla viemässä irtisanoutumislappusen. Pomo oli kuitenkin ihan iloinen mun puolesta ja kaikki sujui hyvin. Mutta hui että kun oli jännää! Ja jännemmäksi vaan käy, kun parin viikon päästä alkaa ne uudet työt. Aivan ihanaa päästä juuri tasan omaa korkeakoulukoulutusta vastaavaan työhön. Se mietityttää ehkä eniten että miten mä pärjään kun töitä tehdään asiakkaan suuntaan englannin kielellä. Työparini toivottavasti puhuu suomea, mutta silti kaikki tehdään englanniksi, kun muutama työkaverikin kommunikoi vain englanniksi, enkä mä ole piiitkään aikaan sanonut tai kirjoittanut sanaakaan englantia :o

 

Sairastettiin tässä välissä koko perheen voimin oikein pieni ikävä vatsatautikin. Eilen olin vielä ihan poissa pelistä, mutta onneksi uskalsin jo tänään lähteä allekirjoitusreissulleni.

 

Huomenna on Justuksella 1-v. kuvaus studiossa, vaikka oikea synttäripäivä onkin vasta ensi viikon tiistaina. Synttärijuhlatkin pidetään etukäteen nyt sunnuntaina. Rekrytoin sitten vanhimman siskoni leipomaan meille sinne täytekakun ja mies pyysi anoppia tekemään karjalanpiirakoita, munavoita ja kinkkupiirakkaa. Itse leivon mokkapalareseptillä suklaapiirakan ja yritän loihtia varmaan myös valkosuklaajuustokakun.


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


6 Comments


Onneksi olkoon uudesta työpaikasta!!!

 

Jos ne sieltä OP:stä soittelevat, niin voit sanoa suoraan, että "sori mä sain jo paremman paikan". Mitäs kuhnivat :lol:

Share this comment


Link to comment

Kiitos Rogue! :)

 

Oikeastaan pitäisi kiittää OP:ta siitä niiden kuhnailusta, kun sen ansiosta saavutin sopivan mielentilan uskaltaakseni hakea tuota unelmapaikkaa, eli on jokseenkin heidän kuhnailunsa ansiota, että sainkin nyt täysin toiveitani vastaavan paikan :D

Share this comment


Link to comment

Onnea työpaikasta! Kuulostaa tosi hyvältä kun on täysin sun koulutusta vastaava :lol: Aika pikainenhan tuo aloitus on, mutta niihän se monesti menee että haluavat työntekijän suunnilleen heti töihin. Onneksi sulla oli noin lyhyt irtisanomisaika, eikä vaikkapa kuukautta.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now