Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    13401

Mä oon aamu - joka itseään illaksi luulee

Sign in to follow this  
Followers 0
Pihlajainen

2753 views

Mä oon Pihlis ja mä oon lapseton :grin:

 

Eli minä oon vielä hetken 31-vuotias ja mulla on samanikänen mies, jota voidaan tässä blogissa kutsua ässäksi, eli S. Me jätettiin 10 vuoden täysehkäisy pois viime keväänä toukokuussa ja siitä lähtien ollaan yritetty isolla O:lla. Ainoat plussat on tulleet ovistestiin. Kierrot on heitelleet aina 29 päivästä 41 päivään ja ovis on sijoittunut kp19 & kp 28 väliin.

 

Nyt on ensi askel kohti tutkimuksia otettu, joten aattelin perustaa tän blogin eräänlaiseksi päiväkirjaksi, johon voi sitten ajoittain purkaa ikäviäkin juttuja. Gyne olisi siis tämän kuun lopulla ja sitten ollaan taas viisaampia. Myös akupunktiota ajattelin elämäni ensi kerran kokeilla parin viikon kuluttua.

 

Positiivisella fiiliksellä mennään. Se mikä ei tapa, satuttaa :girl_crazy:


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0