Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    20
  • comments
    19
  • views
    671

Ollako vai eikö olla

Sign in to follow this  
Followers 0
miiruska

70 views

Noniin, nyt on sitten eka "yrityskierto" takana. Tarkoitus oli tehdä tyttöä (hehe, molemmat on toki yhtä toivottuja) ja pupuiltiin 2-4 päivää ennen ovista. Riippuen ihan siitä milloin ovis oli, sitä kun en osaa varmasti sanoa, että onko se ollut tänään vai ennen vai onko se vasta tulossa. Tärpin todennäköisyys ei siis ole edes mikään kovin suuri. Silti mä olen jo ihan varma että olen raskaana. Oireitakin löytyy toki jo:

- alavatsan tuntemukset

- rintojen pistely

- pieni huonovointisuus

- väsymys

Ja kaikki nuo saattaa johtua ihan vaikka vain siitä oviksesta, joka oletettavasti oli tänään tai päivä pari sitten jos on edes vielä ollut. Väsymystä ja ruokahaluttomuutta olen jo potenut useammankin päivän, eli nekin oireet alkoi jo vissiin sit ennen oletettua ovista. Pupuilua kyl harrastettiin jo aiemminkin, mutta se oli kyllä ihan liian aikasin silloin melko varmasti.

 

Jäätiin jo heti anoppilassakin kiinni, kun anoppi kaatoi mulle kysymättä lasin täydeltä punkkua ruokapöytään odottamaan. Kun en ollut koskenut siihen vaikka lautanen oli jo melkein tyhjä niin anoppi kysyi, että eikö mulle punkku maistu vai kaatoiko turhaan. Sanoin sitten että turhaan kaadoit ja etten ole siihen koskenut joten sen voi jakaa muiden kesken. Punkkuni jaettiin siinä sitten aika syvän hiljaisuuden vallitessa. Ja minäkö kieltäytyisin punkusta ihan muuten vaan...? Ehei, kiinni jäätiin, vaikka anoppi tai appi ei asiasta uskaltanutkaan sen kummemmin kysyä lisää.


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now