Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    20
  • comments
    19
  • views
    693

Kokeillaan

Sign in to follow this  
Followers 0
miiruska

115 views

Tarve on ollut joku oma avautumispaikka pystyttää, mutta julkisuus häiritsee, ja kuitenkaan toisaalta ihan tyhmää kirjoitella vain yksikseen... Katsotaan miten sitten tällainen rajattu blogi toimis, jaksanko mä kirjotella ja jaksaako kukaan lukea ;)

 

Taustatietona sen verran, että mä löysin paikkani täältä palstalta Naikkareiden kautta, jonne eksyin häitä järjestellessäni keväällä 2006. Vauvapalstalla tuli silläkin foorumilla kaikista eniten varmasti roikuttua. Vauvakuumeen kourissa kun olin niin nimimerkkinikin valitsin rakkaimman kissimirri-unileluni mukaan, joka oli kädessäni öisin lapsuudessa ihan pienestä vauvasta lähtien.

 

Mulla on vieläkin ikävä Naiksujen hymiöitä... Ne oli niin osuvia, kun taas nää uudet on niin... "plastic". En osaa näitä oikein käyttää kunnolla vielä.

 

BB taas alkoi! On kyllä nyt osunut aika nappiin henkilövalinnat ainakin näin ensivaikutelman perusteella. Odotan hauskaa myötähäpeäelämyssyksyä BB:n parissa ja ainakin ekan jakson perusteella lupaavalta näyttäis sen suhteen :lol:


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


1 Comment


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now