Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    20
  • comments
    19
  • views
    3278

Perhosia vatsassa!

Sign in to follow this  
Followers 0
miiruska

604 views

Mullahan on vakituinen työpaikka. Siellä meno alkoi vaan mennä aika kurjaksi äitiysloman lähestyessä ja jokin aika sitten sain tietää, että hurjemmaksi vaan menee. Alkoi tosissaan ahdistaa koko työpaikka niin paljon, että rupesin hakemaan uutta. Tässä elämäntilanteessa vaikuttaa vaan aika mission impossiblelta.

 

Sattui kuitenkin niin sopivasti, että OP-keskukseen haettiin juuri sellaista osaamista, mitä multa todellakin löytyy sekä koulutuksen että nykyisen (toiv. pian entisen) työn puolesta. Ja mikä parasta, niin mulla on siellä vieläpä sisäinen suosittelija. Näillä edellytyksillä olisin ollut tosi pettynyt, jos en edes haastatteluun olisi päässyt. Olipa kuitenkin aivan huippu mahtava yllätys kun puhelin tänään soi ja sain kutsun haastatteluun. En ole ikinä ollut kunnon oikeassa työhaastattelussa paitsi jonnekin kaupan kassalle, kun nykyisenkin paikan sain suhteilla (olin kyllä haastattelussa joka oli aika kamala mutta ne oli jo ennen sitä päättäneet varmastikin mut ottaa ja se haastattelu oli vaan enää muodollisuus). Mutta siis kääk! Miten mä selviän siitä haastattelusta voittajana?! Mä niin haluisin sen työn... ja siksi jännittää ihan sikana, mikä ei myöskään varmasti auta mua onnistumaan haastattelussa, kun en muutenkaan mikään puhelias ja rento tyyppi ole :unsure: Ja sitten kun vielä on tuo Justus... Kai siitä saa työnantaja kysyä? Kun perhesuunnitelmista ne ei saa... mutta eihän Justus ole mikään suunnitelma vaan totista totta... ja yleensä kun yksi pieni kielii siitä että uusi äitiysloma on piakkoin taas edessä...


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


3 Comments


Hei, olisipa mahtavaa jos pääsisit OP-keskukseen töihin! On nimittäin mun duunipaikka ;). Mitä paikkaa ja miltä osastolta olet hakemassa ja kuka haastattelee?

Share this comment


Link to comment

Ai sinä Rogue olet siellä kanssa! Kivaa! :)

 

Kyseessä on suunnittelijan paikka Prosessi- ja kehityspalvelut -yksikössä. Haastatteluun minut kutsui yksikönpäällikkö Niina Holm. Lähin esimieheni(?) olisi kuitenkin vissiin käyttöliittymäsuunnittelun ryhmäpäällikkö Satu Viippola (tai joku muu ryhmäpäälliköistä mutta muilta alueilta mulla ei ennestään kokemusta ole... esim. asiakasjärjestelmät, yritysten vahinkovakuuttaminen, yritysten auto- ja liikennevakuuttaminen, lakisääteinen tapaturmavakuuttaminen tai vahinkovakuutukseen liittyvä maksuliike).

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now