Sign in to follow this  
Followers 0
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    65419

Tervetuloa!

Sign in to follow this  
Followers 0
Elinainen

1751 views

Heips kaikille! Aloitinpa sitten minäkin oman höpötysnurkkaukseni :) . Kuumeiluketjua tai pääasiallista blogiani kun en kehtaa koko ajan vauvajutuilla täytellä ;) .

 

 

 

Tällä hetkellä ihmetyttää edelleen kovasti. Ovis on siis ensi viikolla. Menkat tulivat ja menivät, alkoivat ihan ajallaan. Mutta kestivätkin vain puolet normaalista :huh: . Lisäksi nyt on viikon ajan ollut jatkuvasti enemmän tai vähemmän pahoinvointia. Ja nyt mukaan on tullut vielä menkkamainen alamahan juilintakin. Eilen juodusta puolikkaasta siideristäkin tuli humala ja vain paha olo...

 

Tänään sitten halusin varmistua, ja rapistelin Clearbluen pakkauksestaan jo aamukuudelta. Onhan se mahdollista, että menkkamaista vuotoa on raskautumisen jälkeenkin, ja tälläkin palstalla nähdyn taulukon mukaan raskaushormoni kohoaa joillakin hitaasti. Mutta negahan sieltä kuitenkin sitten tuli. Ja tuon takia tämä jatkuva oksettava olo ja vatsakivut alkavat jo pikkuhiljaa huolestuttamaan... Tässä vaiheessa kiertoa kun en ole koskaan aiemmin menkkamaisesta olosta kärsinyt.


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now