• entries
    29
  • comments
    0
  • views
    53295

Toivon mukaan viimeinen piikityspäivä

Sign in to follow this  
Followers 0
Angervo

2491 views

Pistin tänään kolmannen Orgalutran-piikin, huomenna olisi ohjelmassa ultra ja jos tilanne näyttää kypsältä niin irroituspiikki. Orgalutranin pistäminen on aika paljon hankalampaa kuin Puregonin, neula on paksumpi ja ruiskun mäntä kamalan jäykkä niin että kaikkea ilmaa on vaikea saada ruiskusta pois ja sen vuoksi sainkin kahtena edellisenä päivänä reiteeni aikaiseksi aikamoisen patin. Muutenkin pistoskohta punoittaa ja nipistelee pistoksen jälkeen herkästi.

 

Eilen oli miehen työpaikan riento ja jouduin sen vuoksi pistämään Puregonin ja Orgalutranin melkein 3 tuntia aiemmin kuin yleensä, toivottavasti se ei nyt sotke kuvioita ihan kamalasti. Olennaisempaa kai kuitenkin on ettei pistosväli pääse liian pitkäksi? Toinen harmin aihe oli se, että kyseisessä tilaisuudessa nautittiin alkoholia ja minunkin piti näön vuoksi maistella kun en halunnut kyselyjä mahdollisesta raskaudesta (emme olleet edes autolla liikkeellä niin että olisi voinut siihen vedota). No, kaikkiaan join kai yhden viinilasillisen verran (maistelin kustakin lasista hiukan ja annoin sen sitten miehelle tai "unohdin" pöydänkulmalle) yhteensä koko illan aikana joten se tuskin lienee vaarallista vaikka mielummin olisin ihan nollalinjalla ollutkin.

 

Olo on edelleen muuten ihan normaali mutta tänään on alkanut tuntua alavatsalla nipistelyä eikä tee mieli kumarrella tai ponnistella tai tehdä mitään äkillisiä liikkeitä. Toivottavasti tämä ei tästä pahene tai töissäolo voi käydä aika hankalaksi. Pitää muistaa myös varmistaa ettei keräyspäivälle ole sovittu mitään kokouksia tai menoja, mies sai onneksi kaikki tärkeät jutut siirrettyä. Yksi tosi tärkeä palaveri tuotti hankaluuksia kun se olisi saattanut ajoittua juuri siihen kellonaikaan kun miehen pitäisi olla noutamassa minua klinikalta mutta onneksi sekin peruuntui sitten ihan muista syistä joten saatoimme huokaista helpotuksesta :)

 

Kävimme viemässä isänpäivälahjat kummankin isälle, jokohan ensi vuonna saisi tuota omaakin miestä jo onnitella...


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now