• entries
    29
  • comments
    0
  • views
    52092

Irroituspiikkiä kehiin

Sign in to follow this  
Followers 0
Angervo

756 views

Tänään on jo ollut alavatsatuntemuksia melko runsaastikin ja turvotusta myös, kaikenlainen liikkuminen tuntuu jo epämukavalta mutta onneksi tänään ei tarvinnutkaan työpisteestä liikkua muualle kuin ultrauskäynnille. Aamulla oli myös vähän yököttävä olo mutta se meni onneksi ohi.

 

Ultrassa näkyi toisella puolen 13 ja toisella puolen 14 munasolua, varsin kypsiä jo. :) Todellinen määrä saattaa olla hiukan isompikin kun eivät kaikki välttämättä ultrassa näy yhtäaikaa. Muuten hyvä, mutta kun olen näin pienikokoinen niin tuokin määrä jo enteilee aika vahvasti hyperstimulaatiota. Lääkäri päätti ettei hän uskalla antaa minulle Pregnyliä vaan sen tilalla käytetään Decapeptyliä jonka sain mukaan klinikalta. Sen pitäisi kuulemma hyvin ehkäistä hyperstimulaatiota ja sillä saadaan hyviä ja kauniita alkioita aikaiseksi mutta se a) lisää keskenmenon riskiä huomattavasti ja B) vaatii jälkeenpäin pitkän hormonikorvaushoidon (jopa 9 ekaa raskausviikkoa) koska se ajaa oman hormonituotannon niin alas. :( Kuulostaa hurjalta mutta tuon kanssa sentään jokseenkin varmasti päästään ylipäätään kokeilemaan tuoresiirtoa kun taas Pregnylin kanssa sitä ei välttämättä uskallettaisi tehdä lainkaan. Ja joka tapauksessa pakastimeen varmaan saadaan jotain :) Hain jo ekat paketit Zumenonia ja Lugesteronia kotiin kun ne pitää aloittaa sitten heti torstaina.

 

Sain mukaan jo esilääkkeen ylihuomista varten (Panacod) mutta mietin vielä uskallanko ottaa sen kun pitäisi ehkä ehtiä käymään vielä töissäkin ennen toimenpidettä. Saa nyt nähdä...


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now