• entries
    29
  • comments
    0
  • views
    52279

Munasolujen keräys

Sign in to follow this  
Followers 0
Angervo

1010 views

Kohta pitäisi lähteä punktioon, vähän hirvittää... Sain kuitenkin nukuttua yön oikein hyvin. Mies sai onneksi otettua koko aamupäivän vapaaksi töistä niin että ei ole mikään kiire aikataulujen kanssa.

 

Pistin Decapeptylin toissailtana, siitä ei tullut mitään sivuvaikutuksia. Itse asiassa eilen olo oli niin paljon reippaampi ja kevyempi että ihmettelin mahtavatko ne munikset olla tallella ollenkaan... Jäin jopa ylitöihin kun en tajunnut että kello on yli neljän. Kävin illalla vielä moikkaamassa hiljattain synnyttänyttä kaveriani (hänelle on myös tehty IVF, joten oli kiva kuulla vähän kokemuksia) ja hakemassa postista postimyyntivaatetilaukseni.

 

Tänään olo onkin taas aika turvonnut, vatsaan sattuu ja selkäänkin. Onneksi tätä ei tarvitse kauan sietää :) Arvon vielä uskallanko ottaa esilääkkeeksi määrätyn Panacodin, ainakaan kokonaan. En ole koskaan joutunut käyttämään mitään kipulääkettä ja vähän hirvittää miten kroppani niihin reagoi kun olen vielä pienikokoinenkin. No, kai silti olisi parempi ottaa edes puolikas... Toivoisin olevani huomenna työkuntoinen koska minulle on sovittu ties mitä palavereja enkä kehdannut niitä perua kun saatan kuitenkin pystyä menemään niihin ja uusien aikojen sopiminen on aina työlästä. Pidetään peukkuja!


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now