• entries
    29
  • comments
    0
  • views
    52096

Siirrosta selvitty, piinailu alkaa...

Sign in to follow this  
Followers 0
Angervo

780 views

Tänään siis päästiin vihdoin alkionsiirtoon asti :) Kahdeksasta hedelmöityneestä muniksesta KAIKKI olivat lähteneet hienosti jakautumaan ja kuusi oli "priimaa", niistä siirrettiin yksi ja viisi meni pakkaseen. Kuulemma ainakin kolme niistä oli sitten niin hyviä että kannattaa yksi kerrallaan sulatella joten useampaan PAS:siinkin on meillä nyt ainekset jos tarvis tulee.

 

Minulle oli tälle päivälle saikkutodistus ja olisi kyllä tehnyt mieli noudattaa lääkärin ohjetta ja jäädä kotiin lepäämään mutta kun on ammatinvalinta sellainen joka ei moista salli :( En siis saanut vaihdettua iltapäivystystäni pois ja pakko oli raahautua töihin. Aamun kuitenkin lusmusin suosiolla ja lähdin kaupungille vasta vähän ennen kymmentä kun siirtoaika oli 10.20. Tankkasin ihan hulluna nestettä koska ohjeen mukaan rakon piti olla täynnä, ja pissahätä olikin sitten niin kamala että pompin jalat ristissä pitkin odotusaulaa ja hoitaja meni oikein erikseen sanomaan lääkärille että voisiko pitää kiirettä kun tämä yksi täällä on niin kovin tuskainen :rolleyes: Itse siirto meni tosi ripeästi eikä tuntunut missään.

 

Iltapäivä töissä meni ihan hyvin kun ei tarvinnut juuri liikkua ja ehdin juoda paljon, mutta minun tuurillani iltapäivystys oli sitten hektinen kuin mikäkin :( Porukkaa lappoi ovesta kuin pipoa ja minä juoksin eestaas ja yhdeksään mennessä vatsa kramppaili jo niin että kuljin kivusta kumarassa. Ei yhtään kiva, varsinkin kun koko ajan pelottaa että mitä jos nyt olen tehnyt jotain hallaa tuolle pikku alkio paralle :(


  Report Entry
Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now