All Activity

This stream auto-updates   

 1. Earlier
 2. Miksi harsovaippojen kiinnitykseen käytettäviä Näpsy-kiinnittimiä myydään 2 ja useamman kpl pakkauksissa? Eikö 1 riitä? Hajoaako ne helposti? Jatkokysymys: onko näpsylle vaihtoehtoja? sidottiinko vaippa ennenvanhaan solmuun, tai taiteltiin vaan napakasti kiinni?
 3. Molemmissa raskauksissa pahaan oloon auttoi se mitä moni muukin täällä sanoi. Eli säännöllinen syöminen ja pahan olon iskiessä jonkun pienen syöminen. Mulla oli mukana kaikkialla tyyliin suolakeksejä, vettäz raakapatukoita (Barebarin tyylisiä) ja purkkaa. Purkalla sai välillä pahan maun suusta ja se jo helpotti.
 4. Tämäpäs ketju on hiljentynyt valtavasti. Olisiko aika saada tähänki vähän eloa?
 5. From the album Päiväkirjaan

 6. Esikoinen syntyi, kun olin muutamaa kuukautta vaille 27v ja jos kaikki menee hyvin, niin toinen syntyy juuri, kun olen täyttänyt 34v.
 7. Kaksin ei olla oltu missään vaiheessa, koska mun 6/14 syntynyt tyttö asuu 50/50 mulla ja isällään. Tämän pikkusisaruksen syntyessä ollaan oltu nykyisen mieheni kanssa yhdessä vasta noin 11kk.
 8. Jos kaikki menee hyvin, niin esikoinen on n. 7v 3kk (synt.6/14), kun tämä toinen syntyy (LA10/21).
 9. Olen miettinyt lahjaa esikoiselle pikkusisaruksen syntymän yhteydessä. Oon ajatellut sen just ehkä enemmän "isovelilahjana", eli lahjana isoveljeksi tulemisen kunniaksi, kuin että kommunikoisin asian niin, että lahja on vauvalta. Mietin, että jonkunlainen "puuhaboksi" vois olla kätevä, jossa olisi vaikka pari uutta kirjaa, tarrakirja, muovailuvahaa,palapeli ym juttuja, jonka parissa taapero ehkä viihtyis vähän puuhailemassakin Pitää kehitellä vielä ideaa.
 10. Profiilini saa poistaa, kiitos!
 11. Unilelu muuttui todella tärkeäksi oikeastaan vasta lähempänä 2,5 vuoden ikää. Sitä kaivataan paikalle myös ison itkun sattuessa.
 12. Meillä ikäerot kuuden välillä on 1v8kk, 1v5kk, vähän vajaa 1v5kk, 1v11kk ja 2v5kk. Nyt näyttäisi siltä (rv11) että kuudennen ja seitsemännen ikäeroksi tulisi 1v7kk
 13. Tuli vähän kalliiksi seurata digeillä raskauden kehittymistä (), niin hommasin vielä herkkiä halpistestejä. Vahvistuu selvästi ainakin eiliseen iltapäivään ja tähän aamuun verrattuna. Näin 4+4 aamulla tuli jo mielestäni tasavahvat viivat. https://aijaa.com/MLKPLy Yhtä digiä vielä säästelen jonnekin 5+ viikolle, että saisin sen puuttuvan "raskaana 3+" sarjaan.
 14. From the album Päiväkirjaan

 15. Meillä esikoinen ei saanu ja ois kyl tarvinu.. oli 1v 4kk ja toi vauvalle pehmon nii osi kyl ollu kiva et oltas hoksattu varata pehmo myös hänelle ko vauvan pehmoja niin halaili.. jatkossa ovat jotain pientä saaneet.. nyt en sitten tiedä kun tämä on jo viides et hankitaanko muille ja mitä.. kun ei oikeen itse pääse edes kauppoihin..
 16. Vähän tylsää, oli tissikipua ja tein dpo 10 (3+2) iltapissasta digin joka näytti "raskaana 1-2 viikkoa". Mutta miten mä nyt vertailen viivojen vahvistumista?
 17. From the album Päiväkirjaan

 18. Profiilini saa poistaa, kiitos!
 19. Vastaan tähän jos joku tätä miettui.. vuodot jatkuivat säännöllisen epäsäännöllisesti tiputtelusta pönttö ja siteet veressä määrään.. välillä vanhaa välikkä kirkasta olen kaks jaksoa osastolla ollut seurattavana ja kortisonit varmuuden vuoksi aloitettiin.. nyt mennään rv 24+6 ja sama tilanne edelleen.. hematooma kondunsuunpäällä.. oikeastaa levossa ja makuulla suurin osa päivästö..
 20. Haluaisin poistaa profiilini. Poistuvatko silloin myös albumiin lataamani kuvat? Yritin poistaa niitä, mutta en osaa..
 21. From the album Päiväkirjaan

  RV 25+0
 22. Ei mtn.
 23. Tänne tulin luesskelemaan kun meillä nyt epäiltin tuota lisäistukkaa ja napanuoran kiinnittymistä ehkä diihen ohuempaan kohtaan varmuutta ei osanneet sanoa.. vuotelen joten olen nyt useammin ultrattavana käynyt.. nyt vaan puhuttiin et jos selviää sinne 24 viikolle voidaan jotain tehdä.. nyt menossa 19+1 että pelottavat viikot ja kuuakudet edessä.. ihana lukea että kaikki mennyt kuitenkkn hyvin
 24. Vanha keskustelu, löytyisikö uusia kokemuksia? Itse alotin nyt tässä kierrossa syömään vehnänalkioöljy kapseleita ja macaa(). Jännityksellä odotan tuloksia parin viikon päästä.
 25. Haha, koska mä voin, mun tekee mieli ja testejä on, ni tein ennen lounasta -pissasta tällaisen. https://aijaa.com/sSNiAB Muistelisin, että myös esikoisesta sain selkeimmät viivat päiväpissasta.
 26. https://aijaa.com/uof8pI Ylempi eilinen, alempi tän aamuinen (dpo 12 ehkä, kp27/~30) Kuvassa näyttävät jotenkin harmailta, mutta ihan punaista niissä on Samanlainen haamu siis tuli kuin eilen. Huominen kertoo lisää..
 1. Load more activity