All Activity

This stream auto-updates   

 1. Earlier
 2. Hei kaikki! Kaapista löytyi päiväysvanhoja ovistestejä. Miten hyvin tällaiset pitävät kutinsa, miksi se päiväys tuollaisessa tuotteessa on?
 3. Hieno plussa, onnea @..MaNdArIiNi.. Jos saan huomenna ultrasta hyviä uutisia (ollut tällä alkuraskaudella vaikea startti), voidaan sitten pikkuhiljaa perustaa huhti-toukokuun tai huhti, touko, kesäkuun -ryhmä odotuspuolelle. Mulla kaiken ollessa kunnossa olisi LA huhtikuun lopussa.
 4. Tässä tämänaamuinen... taitaa se vahvistua Silti jotenkin vieläkään usko että olisi plussa
 5. Mulla ei ole Pregcheck antanut koskaan vääriä viivoja ja punaistakin erotan, joten sanoisin, että plussa on
 6. Plussa tuo on jo Mandariini!
 7. Tuli viiva testiajalla... melkein heti sen erotti Tässä tämänpäiväinen , eilinen oli aamupissistä, tän päivän n.3 tunnin pidätyksellä, voiko 2 testiin saada noin selvän viivanpaikan
 8. Kyllä ainakin minä nään tuossa selkeästi toisen viivan, jossa punaistakin. Tuliko testiajalla? Pregcheck ei kaiketi viivanpaikkoja yleensä antele. Hento viiva sopisi myös tuohon kierron vaiheeseen. Muok,. Tämän olisi voinut laittaa tuonne plussa vai ei ketjuun, niin saitais sinnekin vähän eloa
 9. Onko vain viivanpaikka, luonnossa kyllä selkeämpi ja punertava pregcheck testi kyseessä ja kuukautisten pitäisi alkaa kaiketi 2 päivän päästä ..
 10. Nelosen YK 2 ja eilen haettu vehnisöljy, greippimehu ja ekstrafoolihapot. Lisäksi mama-vitamiinit ja D-vitsku. Mulla on ohutsuolessa imeytyvien vitamiinien kanssa vähän ongelmaa eli imeytyvät huonosti. D-vitamiini erityisesti. Toivottavasti E-vitsku menee nyt ainakin osin hyötyyn, uskoisin tuon öljymuotoisen auttavan - myös D-vitamiinia syön öljykapseleina sillä muuten ei imeydy (oon ollut tarkassa syynissä sen kanssa). Mies ”nautti” myös eilen ensimmäisen vehnisannoksen. Lisäsinkkiä ei vielä ainakaan ole hankittuna tuon vehniksen lisäksi, olisikohan se vielä tarpeen ? Miten @NuoriMuori teillä kävi, kun aloititte vehniksen? Kolmosta yrittäessä meillä oli vehnis käytössä ja silloin plussa otti 3kk vehniksen aloittamisesta. Saa nähdä miten nyt käy!
 11. Käytän ekaa kertaa ikinä sitä CB:n digiä, joka kertoo oviksen lisäksi ne hedelmälliset päivät ennen ovista. Tai siis niin kait sen pitäis kertoa! Kävi nimittäin siten et tänään kp 13 tuli ovisplussahymiö vaikka eilenkin oli vielä tyhjä rinkula eikä se hedelmällisistä päivistä kertova vilkkuva renkula. Onko muille käynyt myös näin et ne hedelmälliset päivät eivät näy ennen ovista vaikka näin lupaillaan? Mulla nyt ensimmäinen kierto kierukan poisoton jälkeen, joten sinänsä pidän jo tätä suht aikaista/normaalia ovisplussaa pienenä ihmeenä
 12. Herättelyä tälle ketjulle.. täällä on tuore väitöskirjatutkija ja myös tuore neljännen lapsen yrittäjä.. Muita väitöskirjan ja vanhempainvapaan yhdistämisestä haaveilevaa/panikoivaa vauvakuumeilijaa?
 13. säilytin muutaman kuukauden, sitten heitin pois
 14. Tunteeko vauva mahan sisällä maan vetovoimaa? Siis sitä olenko minä pystyasennossa, seisonko päälläni vai vaakatasossa?
 15. Ihan hyvin voi pitää syntymäjuhlan! Mahtavaa, jos on jo nimikin tiedossa. Tuolla rapakon takana taitavat usein kutsua nimellä jo raskausaikana, mutta meidän lapsen nimeä piti pohtia tovi syntymän jälkeenkin.
 16. Saa poistaa, kiitos
 17. Mitä mieltä jos "nimiäisten" sijaan pitäisi ihan vaan syntymäjuhlan? Vauvan nimi tulee kaikille tiedoksi jo syntyessään. Nimiäiset tuntuu oudolta ajatukselta.
 18. Näin mä vähän ajattelinkin eli samalla nimimerkillä vaan uusi profiili pystyyn, jos mielii takaisin...
 19. Ei valitettavasti pysty.
 20. Pystyykö vanhaa profiilia palauttamaan?
 21. Laitellaan nyt tänne huvin vuoksi tämän ensimmäinen haaveilukierron lopun oirehdintaa ja tuntemuksia. Yk 1 dpo 0: Oletettu ovulaatio omien tuntemusten mukaan. Kirkasta juoksevaa limaa, oikean munasarjan nippailua, vatsan turvotusta... dpo 1: Limat muuttuivat kosteusvoidemaiseksi ja sameaksi. dpo 2-3: Ei tuntemuksia. Ei limaa. dpo 4-5: Munasarjassa tylppää pistoa, vatsassa pientä menkkamaista jomotusta, vaaleaa limaa. dpo 6: Koko ajan on kylmä, rinnat kihelmöi, munasarja jomottaa, paksua limaa ja aamulla tuli vessakäynnin yhteydessä veriviiru paperiin, lisäksi alavatsassa ”tunkkainen” olo. Ja pari kipeää finniä ilmestynyt kasvoihin. dpo 7: Rintoja kihelmöi edelleen, munasarjaa jomottelee ja iltaa kohden vatsassa tuntuu siltä, kuin olisi ilmaa ja turvottaa. dpo 8: Pienoista huonoa oloa ollut eilisestä lähtien, eikä tee mieli syödä. dpo 9: Edelleen pientä pahoinvointia, vatsassa hassu tunne ja muutenkin outo olo. Testit odottaa vielä kaapissa... dpo 10: Oireet on vähenemään päin ja äsken tuli vähän punaista valkovuodon joukossa. Uusi kierto alkamassa?! dpo 11-12: Punaista paperiin. kp1
 22. Nykytilassa ei tänne kyllä sataa viestiä saa..
 23. Miehen sukunimi tulee. Mennään myös naimisiin jossain vaiheessa joten miehen sukunimen otan itsekkin.
 24. Oireettomuus oli suurin oire
 25. Mulle osui tämä lääkäri,eli edelleen siellä työskentelee. Ammattimainen kyllä mutta ei ihmistaitoja.
 1. Load more activity