All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Hahaa, esikoisenkin kanssa kyllä mentiin enimmäkseen perhepedillä 1,5-vuotiaaksi, jolloin alkoi nukahtaa omaan sänkyyn, mutta tuli öisin viereen lähes 4-vuotiaaksi saakka Kuopuksen kanssa perhepeteiltiin myös reilu 1,5 vuotta, jolloin samalla kaavalla omaan sänkyyn alkuyöksi, mutta tulee viereen yöllä
 3. Minulla vuoto väheni kokonaisuudessaan ja kivut vähenivät myös. Nykyään saattaa selkää vähän särkeä alkamispäivänä, muuten ei oikein mitään. Arvostan muutosta todella paljon.
 4. Mitä, mitä, mitä vanhat (no okei, korkeintaan semivanhat ) silmäni näkevätkään: @Kirstyllä plussa!! Mahtavaa, huimasti onnea ja tuubillinen tarraliimaa alkiolle! No nythän se meni niin, että meidän lapsenyritystarinoiden yhtäläisyydet vaan jatkuvat, kuten toivottiinkin! Ihan normaaleja ovat omituiset nippailut, jomotukset ja painon tunteet jo alkuraskaudessa alavatsalla ja/tai nivusissa, joten eteenpäin vaan Sähän pääset aiemman kohdunulkoisen raskauden vuoksi halutessasi kunnalliselle puolelle alkuraskauden ultraan seitsemännen raskausviikon kieppeillä. Muistankos oikein, että olet myös jo yli 30-vuotias ensiodottaja...? Liityhän toki odotuspuolella myös "Vanhoihin" ekakertalaisiin odottajiin, niin päästään jatkamaan pulinoita samassa ryhmässä jatkossakin @Tinasilla onkin huomenna jännät paikat, onnea matkaan! Tulethan raportoimaan tänne ehtiessäsi, että miten (toivottavasti) siirto meni Mulla tosiaan se irrotuspiikin aiheuttama tissikipu on ihan jäätävä, esimerkiksi ihan tuskan ähkäisy pääsee, kun riisun rintsikat iltaisin nukkumaan mennessä. Mutta kuten todettua, täysin yksilöllisiä juttuja nämä, samoin kuin raskausoireet tai -oireettomuudet. Silti itsekin todella hyvin tiedän, että niiden kyttäämättä jättäminen on erittäin paljon helpommin sanottu kuin tehty
 5. Eihän tuota ylimmäistä testiä varsinkaan voi näkemättäkään olla :-D Onnea Vilhelmiina
 6. Kiitos Krisy.Minäkin
 7. Kiitos @Kiki25 ja toivotaan että myös te pääsette kohta tositoimiin eli aloittamaan hoidot!
 8. Näkyy
 9. Hui! eli en siis näe omiani
 10. Näkee!
 11. Mun silmään näkyy!
 12. Näkeekö muut saman, mitä minä??? http://i1.aijaa.com/b/00883/14496743.jpg Kuivuneista testeistä kuvaa... http://i2.aijaa.com/b/00474/14496749.jpg
 13. Onnea Kristy!Minun mies pitää antaa verikoet huomenna.Minä toivotan,että ihan pian aloitamme kun hän pitää antaa.
 14. Yesterday
 15. Kiitos @tinas! Voi miten toivon myös teille positiivista testiä ja tosiaan ei kannata lannistua jos oireita ei kovasti ole.. nyt sitten heti testin teon jälkeen alaselkää jomottaa ja nivusissa tuntuu ihme painetta?? Onkohan tää ihan normaalia.. tästä alkaa sitten ihan toisenlainen piina, miten kestän ekaan ultraan asti jos sinne edes päästään. Ja mullakin rinnat kipeytyi vain hiukan ovitrellestä, kai tuokin on yksilöllistä. Kaikillahan ei edes rinnat kipeydy heti alkuraskaudessa kun testi näyttää jo positiivista (mitä näitä alkuraskauden oireita olen lueskellut noin x miljoona palstaa)
 16. Vuoto runsastui todella paljon. Tosin kierron uudelleen käynnistymisestä on vasta puolisen vuotta, joten varmaankin vuoto voi vielä myös tasoittua.
 17. Ei ollut juuri lainkaan pahoinvointia, poika tuli.
 18. Tänne palstalle pitäisi kyllä saada tykkäysnappi näihin plussauutisiin.
 19. @Kirsty onnea onnea onnea ihan valtavasti!!!! Ihan parhaita uutisia! Oireista ei näköjään voi päätellä, mutta lopputulos ratkaisee. Mahtava juttu ja juuri, kun olin kirjoittamassa postausta.
 20. Toivottavasti jo luget auttaisi asiaa @mymmeli85! Täällä kaikenmoinen kiire vienyt ajatuksia muualle hetkeksi, mikä on kyllä ehdottoman hyvä, mutta meinasin myös samalla unohtaa nappailla ensimmäiset letrot tästä kierrosta. Noh, muistin lopulta ja nyt odotellaan ovista ensi viikkoon. Piinapäivät vielä siis kaukana. Mutta mites @Aureliella?
 21. Kiitos @Töhö tsempeistä - toivotaan tosiaan, että kolmas kerta toden sanoo! Ja jos tämä kerta ei onnistu, niin suunnitelma etenemiseksi on kuitenkin selvä ja uusi kierros alkiodiagnostiikan kanssa alkaa sitten heti tammikuussa. Kävin kurkkimassa postaustasi, ja tosiaan näin jälkikäteen katsottuna, kyllä sun raskausoireesi olivat ainakin rintakivun osalta lohdullisen selviä - mutta varmasti sitä varoo herättelemästä liikaa toiveita. @Kirsty pystyn täysin samaistumaan tunnelmiisi piinailun suhteen ja pidän täällä sormet ja varpaat ristissä, että saatte huomenna hyviä uutisia! Ja sitten toisaalta on huojentavaa, että teillä on pakkaspalleroita vielä hyvin odottamassa, jos syystä tai toisesta tämä kierto ei nyt tärppäisikään. Mulla ei ole ollut muita lääkkeitä käytössä, enkä ole koskaan käyttänyt lugeja (kertomuksista päätellen ilmeisesti en ole mitään menettänyt ). Mulla ei siis ikinä ole ollut ongelmia tiputtelun tai tuhruilun kanssa ennen tuota tuoresiirtokiertoa - olin kyllä aika hajalla siihen. Mun kuukautiset alkavat yleensä nimittäin selkeästi ns. kertalaakista ja luteaalivaihe on normisti 13-14 vrk, eli sinänsä ihan riittävä. Ilmeisesti ulkomailla käytetään jonkin verran hcg-pistoksia luteaalivaiheen tukena, mutta täällä Suomessa ei taida tuo menetelmä olla suosiossa? Ja jostain luin, että pienestä annoksesta asperiina on ollut joillakin lähinnä kai toistuvista keskenmenoista kärsineillä apua? Mulla ei muuten ole koskaan ikinä kipeytyneet rinnat pregnylistä tai ovitrellesta. Olen jotenkin ihan hämilläni aina tästä. Ilmeisesti ainakin @Töhöllä rinnat kipeytyivät näistä ihan kunnolla?
 22. Ei voi olla totta. Testi oli tänään positiivinen. Eli oireista ei hitto vie voi päätellä mitään! Olen niin onnellinen mutta peloissani samaan aikaan.
 23. Vuonna 2016 oon testaillut esikoista yrittäessä ahkerasti parillakin eri merkin testeillä. Tällöin tosin aina bongasin oviksen, joten en jatkanut loppukierrosta tikuttelua, joten en tiedä miten silloin olisi näyttänyt. Nyt aloitin tikuttelun tosi myöhään, koska en oireilla saanut ovista bongattua ja ihmettelin onko ovis myöhässä. Olikos jostain kp17 alkaen testailin kolme päivää One Stepin liuskoilla, saaden niillä selkeää negaa (hyvin hyvin olematon viiva, kun esikoista yrittäessä samaiset testit näyttivät kyllä selkeästi lähestyvän ovulaation), sitten kp19 vaihdoin Pregcheck -merkin testeihin joista sain noita vahvoja viivoja...
 24. Nyt taisi alkaa siinä viikolla 6+. Saa nähdä koska loppuu
 25. Oletko ennen testaillut jollain toisella merkillä? PCOS tekee ainakin sitä, että ovistestit näyttää melkein plussaa tai jopa plussaa koko ajan. Eli sillä kysyin - jos ennen on ovis löytynyt muilla testeillä hyvin syyttäisin nyt testejä, mutta jos tää on eka testikierros voi olla omista hormoneista.
 26. Last week
 27. Tällä hetkellä mies intoilee enemmän kuin minä, jonka en edes tiennyt olevan mahdollista Hyvä että menkat on kerinneet niin kyselee että jokos sulla on ovulaatio, millon sulla on se, tuntuuko yhtään et voisi tulla tärppi... Hyvä ettei heti yhdynnän jälkeen kysy että "no, tuliko raskausoireita?"
 1. Load more activity