All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Mahaan olen aina pistänyt enkä ole koskaan vetänyt mäntää ulospäin.
 3. Ensimmäinen kerta seksiä ilman mitään ehkäisyä (vielä ns tjot vaihe) osui aivan vahingossa ovulaation kohdalle ja tietty tästä sitten kaikki raskausoireet heti päälle. Oli pahoinvointia, huimausta, väsymystä, terävöitynyt hajuaisti, aamuyöheräilyt, tihentyneet virtsaamiset jne jne Testit luonnollisesti negaa näyttivät josta olin sen verran pettynyt että päätettiin unohtaa tjottailu ja kunnolla yrittää. Jolloin eka yk menikin aivan metsään kun miehelle iskikin ramppikuume ilmeisesti ja ei sitten onnistunut puuhailut oikeeseen ajankohtaan. Tästä onneksi on nyt päästy eteenpäin että ovulaatiot löytyy ja seksikertoja on mutta ei vielä sitä plussaa. Helposti kyllä niitä oireita jonkin verran edelleen kuvittelee 7kk jälkeen vaikka pitäisi jo olla tuttua puuhaa... mielestäni vaan ei samalla tavalla ollut oireita kondomin kanssa mikä kummastuttaa.
 4. @Hallatus ei ole väliä kellonajalla, thyroxinin kohdalla muutenkin puhutaan enemmän viikkoannoksesta kuin päiväannoksesta. Tärkeintä on vaan että ottaa erillään muista lääkkeistä ja ruuista kun on sen tyyppinen lääke että yhteisvaikutuksia on imeytymiseen liittyen paljon. Joskus ohjeistetaan ottamaan myös illalla jos muuten on vaikea päästä tasapainoon lääkityksen kanssa.
 5. Last week
 6. Hei.Tarkoitatko,jos TSH on 2,6 en voi tulla raskaksi?
 7. Tuo on ihan perusjuttu injektioita antaessa, eli vedetään vähän mäntää ulospäin, jotta nähdään ollaanko suonessa (verta tulee neulaan), ja jos ei olla, annetaan mennä. Eli ts. aspiroidaan. Teen sen rutiinisti joka kerta, koska olen tottunut siihen töissä. Kaikki lääkkeet olen pistänyt mahanahkaan, samalla lailla se sieltä imeytynee kuin reidestäkin.
 8. Mä oon pistänyt munasoluja luovuttaessa ihan mahanahkaan enkä oo tehnyt mitään verisuonitestiä.
 9. Hei! Kävin tänään apteekista hakemassa Orgalutran piikkejä ja tutustuessani pakkausselosteeseen huomasin, että siinä käsketään pistämään mieluiten reiteen, ja että ennen männän painamista alas pitäisi vetää sitä hieman ylös, jotta näkee onko osunut verisuoneen. Tällaisesta testaamisesta ei ollut mitään puhetta suunnittelukäynnillä ja muistelisin, että piikki suositeltiin laittamaan vatsaan, koska siellä on vähemmän tuntohermoja. Mihin te muut olette niitä pistäneet ja oletteko tehneet tuon pakkausselosteen mukaisen testin ennen pistämistä? En saanut hoitopaikasta ketään kiinni, vaikka soitin nimenomaan kysymyksille varattuna aikana.
 10. Onnea Miniatyyri, ihan selvä plussa tuo on Meillä mies uskoi vasta digiä kun siinä selkeästi luki "raskaana"
 11. saas nähä onko mitään mahiksia saada plussaa tästä kierrosta, Ovistikkuun tuli to ja pe vahvat viivat,mutta peittoja heiluteltiin vaan ma,ke ja to,viikonloppuna oli talo täynnä porukkaa niin ei ollu mahiksii,nyt vaan peukut pystyyn et olis riittänyt.
 12. Aivan ihana. 10. Mio?
 13. Itselle tulee mieleen, että miten lausutaan. Suomalaisittain Milo vai enkkulaisittain Mailou. Kumminkaan päin ei oikein natsaa omaan suuhun. Ei kuitenkaan mikään ruma nimi. Annan 7- Viima?
 14. Kiitos secretariat! Kellä lääkärillä olet käynyt? Meillä on ensikäynti varilalle ens viikolla. Jännittää! Ja olen todellinen aloittelija näissä ivf-asioissa mitä eroa on pitkällä ja lyhyellä kaavalla? Voiko siitä päätellä mitään että letroilla tuli 3 follikkelia eli olisin ns hyvä munimaan? Pahoittelut kun olen näin tietämätön, olen vasta hiljattain alkanut lukemaan ivf:stä, mutta kohta varmasti mestari kun tapana päivät pitkät lukea näistä lapsettomuusasioista/hoidoista..
 15. Mulla oli aika oireeton ennen plussaa, mutta nyt kun jälkeenpäin miettii niin ihan ensimmäinen oire oli närästyksen tunne n. viikkoa ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää. Muahan ei siis koskaan ennen oo närästänyt joten vähän ihmetytti asia. Myös maha oli sekaisin muutaman päivän, mutta ajattelin että olin vain syönyt jotain mikä oli huono vatsalle. Menkkajomotukset tuli jo 4 päivää ennen oletettua kuukautisten alkamispäivää, mikä oli tosi aikaisin. Muistan että se tunne tuli illalla kun makoilin sängyllä ja mietin että miten menkat jo nyt alkaa. Jomotus oli kuitenkin heikompi kuin yleensä, ja seuraavana päivänä ei ollut menkkatuntemuksia muuta kuin taas uudestaan illalla. Tätä jatkui kp 28 asti, ja just kp28 oli tosi vahva tuntemus että nyt menkat alkaa ja olin jo valmis ottamaan särkylääkkeen. Kävin vessassakin tarkistamassa monta kertaa että alkaako kuukautiset, mutta tuli vain vähän valkovuotoa (mikä myös oli outoa). Eli vahvimmat oireet oli menkkajomotukset. Mulla on tosi säännöllinen kierto, aina 27 tai 28 päivää, ei koskaan yli. Kun kp 29 tuli oli jo aavistus että raskaanako tässä ollaan. Odottelin vielä kp 30 ja tein testin illalla. Ja sieltähän se plussa tuli epäuskoiset fiilikset!
 16. Onnea kaikille plussanneille Itse plussasin eilen. Se kolmen minuutin odotus että sai katsoa tuloksen testistä on pisimmät minuutit elämässäni... Kun näin tuloksen, alkoi armoton tärinä ja hädin tuskin pystyin miehelle kertomaan niin että se ymmärtäisi. Laskettu aika näillä näkymin huhtikuun lopulla ja tosi alussa vasta ollaan (4+2). Tosi varovaisesti nyt iloitsen tästä koska tiedän että mitä riskejä alkuraskaudessa on. kyllä elämä välillä yllättää
 17. Onko kokemusta lääkäristä/klinikasta Helsingistä jota suositella matalan Amh:n tapaukselle?
 18. Minulla kokemusta dextrasta. Tekevät lähes aina lyhyellä kaavalla joten jos se ei sovi sinulle niin harkitsisin muuta. Jos olet hyvä munimaan niin varmaan ok. Omalla kohdallani pitkään aikaan ainoa tutkimus oli ultra ja progesteroni. Vuoden päästä Amh ja afc, ennen ivf:ää pakolliset verikokeet eli hiv ja hepatiitit. Eli eivät tutki paljoa.
 19. En tykkää, 5. Milo?
 20. Ei nappaa. Liian ns.väännetty, eikä omasta mielestä kovin nättikään ole. 5. Miro?
 21. Yrityksen alkaessa minä 29, mies 31. Töissä molemmat, valmistuttu ja työt vastaa koulutusta. Itsellä pätkää pätkän perään ammatin kuvaan sopien. Ehditty olla yhdessä n 4v. Nyttemmin jo kihloissa ja ikävuosia ehtinyt tulla molemmille yksi lisää...
 22. Meillä on molemmat tytöt olleet ensimmäisen kerran mummun hoivissa 7kk iässä, 2-3 tuntia . Ovat tällöin syöneet hyvin kiinteitä ja osanneet juoda ( vettä) mukista. Kumpikaan ei ole huolinut pulloa, joten kiinteiden syöminen on ollut ehtona sille että hoitoon voi jättää. Tosin eipä mulla/Meillä aiemmin ole ollut tarvetta kumpaakaan hoitoon jättää. Kyllä sitä sitten myöhemmin ehtii viettämään omaa aikaa/parisuhdeaikaa. Yökylässä esikoinen oli eka kerran hieman vajaa 3 vuotiaana. 8kk ikäinen kuopus ei luonnollisesti ole vielä ollut, eikä hetkeen menekään.
 23. Kiitos! Jännä miten epävarmaksi sitä tosipaikan tullen tuleekaan, vaikka olen tihrustanut täältä foorumiltakin varmasti kymmeniä testiliuskoja eikä olla edes ensikertalaisia... Mutta eipä ole enää tarvinnut vääntää, alkuhämmennyksen jälkeen ollaan ihan yhtä mieltä siitä, että selvä plussa
 24. Miniatyyrilla aivan selkeä plussa, ei tarvitse vääntää miehen kanssa asiasta Onnea!
 25. Selkeä plussa Miniatyyrillä! Eipä se dpo12 tartte sen kummoisempi toinen viivanen ollakaan. Onnittelut!
 26. ^^ No aivan selvä plussa tuo on. Mulla viime raskaudessa tuolla oli aivan todella haalee, mies ei edes nähnyt.. cb digi kuitenki näytti pos+viikot. Hae miehelleski digi todisteeksi, osaa kai lukea ainaki?
 1. Load more activity