All Activity

This stream auto-updates   

 1. Earlier
 2. Laitan, instagram ja Facebook ovat vain tutuille niin aika paljon tulee kuvia siellä jaettua.
 3. Joskus 1,5-2-vuotiaana tuli selkeästi yhdestä unikaverista se tärkein ja on sitä vielä näin 4,5-vuotiaanakin.
 4. Rankinta varmaan ollut joko vauvavuosi tai siinä 2v tienoilla, kun oma tahto alkanut tulla ja vauhtia on enemmän kuin tarvisi.
 5. Mulla tärppäsi kolmannesta inseminaatiosta. Letrozol + Ovitrelle käytössä.
 6. Kp 16-17.
 7. Mulla on näkynyt läpi kierron haalea viiva ja oviksen aikaan aina sitten vahvistui.
 8. Mulla on tulossa lasten ikäeroksi aikalailla tasan 5v. Se tuntuu aika hyvältä ikäerolta.
 9. Mä plussasin dpo10, oli aika haalea haamu. Dpo17 viivat oli yhtä paksut.
 10. Hedelmöityshoitojen kolmannesta kierrosta tärppäsi.
 11. Olisiko kenelläkään neuvoa? Testasin tänään ja tikussa oli vahva viiva, mutta silti hieman haaleampi kuin kontrolliviiva. En testannut eilen enkä sitä edellisenä, olisinkin testannut niin olisi helppoa verrata... Viime viikolla testatessa ei näkynyt muuta kuin kontrolliviiva. Kysymys siis kuuluu että jos testiviiva on _lähes_ yhtä vahva kuin kontrolliviiva, kannattaako mieluummin testata myös huomenna että miten käy, vai aloittaa jo yritystä? Voiko tuo hieman heikompi viiva tarkoittaa myös sitä että se paksumpi viiva olisi ollut jo eilen tai toissapäivänä? Eli toimivatko nuo jotenkin niin että viiva vahvistuu ja heikkenee sitten, vai pelkästään on vahvistumaan päin? Näkyisikö tuo testiviiva myös ovulaation jälkeen sellaisena haaleana, vai vain ennen?
 12. Ei olla päästy. Alunperin toiveissa 1-2 lasta molemmilla, esikoisen jälkeen pitkään molemmat ajateltiin et yksi riittää, nyt itsellä vauvakuume, mut miehellä ei
 13. 1-2 oli toiveissa ennen esikoista, nyt mulla toiveissa vielä toinen, miehelle riittäisi tuo yksi
 14. Kiitos vastauksesta Minni. Sitä ajattelinkin, että eipä näillä arvoilla vissiin tarvitse paljon raskaudesta haaveilla. Olen itse lukenut lähinnä siitä, ettäTSH:n olisi hyvä olla alle 2, mutta T4-V:n osalta mulle ei ole niin selvää, että missä sen pitäisi olla. Muistiinpanojeni mukaan se on aiemmin ollut mulla 14-15 paikkeilla, kun lääkitys on ollut käytössä. Olossa mulla nyt ei ole sen suurempaa valittamista muuten, mutta kuukautiskierrot venyy ja paukkuu miten sattuu. Siksi taas ajattelin ottaa asiakseni tarkistuttaa arvot. Mulla on ollut muutaman vuoden minipillerit nyt käytössä ja niiden aikana menkkoja ei tullut lainkaan, joten nyt kun puolisen vuotta sitten lopetin pillerit tuli totuus taas vastaan näissä kiertoasioissa. Oon nyt ollut kaksi vuotta ilman lääkitystä, mutta tänä aamuna aloitin taas ihan omin luvin, kun kerran hiukan oli tabletteja kotona vielä jäljellä. Epäilen, että työterveyslääkäri ei reseptiä mulle laita, koska "arvot on viitearvojen sisällä" Varasin samoin tein gynelle ajan muutaman viikon päähän, josko sieltä sitten resepti ja kontrollilabrat taas irtoaisi. Samaiselta gyneltä tuo resepti siis on alunperinkin vuosia sitten peräisin.
 15. Eihän nuo optimaaliset ole raskauttakaan ajatellen. TSH saisi olla hiukan matalampi, 2,5 ja alle ja T4-V reippaasti korkeampi. Jotkut sanovat, että T4-V:n pitäisi olla viitearvon yläkolmanneksessa, että olisi hyvä. Millainen olo itselläsi on?
 16. Mitä mieltä ootte arvoista TSH 2.84 ja T-4V 9.9.? Nämä siis arvot nyt, kun lääkitystä ei ole ollut käytössä.
 17. Onko täällä enää ketään? Hiljaiselta näyttää. Mä olen edelleen samassa tilanteessa, minä toivon vauvaa ja mies ei. Korona sotki muut elämän haaveet ja suunnitelmat aiemmin, mutta nyt on sekin lykkääntynyt ulkomaankomennus saatu lopulta suoritettua ja sen myötä toteutin aiemman suunnitelmani ja lopetin pillerit loppysyksystä. Sen myötä ollaan päädytty keskeytettyyn yhdyntään (jota inhoan, oikein korostaa meidän toiveiden eroavaisuuksia). Kovin varmasta ehkäisystä ei siis voi puhua, mutta lienee meidän kohdalla riittävän tehokas, kun aiemmat raskaudet ei oo helpolla alkaneet. Loputon suo
 18. Mä myös kurkkimassa ja haikailemassa entisiä aikoja.
 19. 38+5, 39+1, 40+0, 40+6, 39+3, 40+5 ja 38+5
 20. Söin tätä viimeksi ja heti plussasin, tosin niin on aiemminkin tapahtunut joten eipä voi tietää johtuiko se tästä. Mutta oikeasti, eikö muiden mielestä tuo vehnänalkioöljy ole ihan järkyttävän pahaa?! Yritin syödä vaikka hapankorpun tms kanssa mutta niin pahaa, yök!
 21. Ensimmäinen vuosi kaikkien 7 kanssa helpoin. Tai pienimmäinen on kyllä vasta 7kk. Toinenkin vuosi on ollut aika helppo, toki lapsilla on tempperamenttieroja ja puheenkehityksessä myös. Siinä kun täytetty 2v on ollut vaikein aika, joillakin ollut vähän uhmaa, varsinkin esikoisella kun puhe oli jäljessä. Toinen lapsi nyt on ollut tempperamenttisin koko kohta 10v ikänsä Mutta on osannut jo 1,5v puhua hyvin niin on auttanut.
 22. Täällä lueskellaan Meillä ekaluokkalainen kulkee parina aamuna yksin ja muina aamuina isosiskon kanssa. Myös koulusta tulevat yhdessä mikäli samaan aikaan loppuu koulu. Meluisaa on vaikka ei kaupungissa asutakaan niin oppilaita on yli 500 ja kuitenkin vain 1-5lk, kuutoset ovat jo yläasteelaisten kanssa samassa koulussa koska eivät mahdu ala-asteelle. Sen suurempaa kiusaamista ei ole omiin korviin ainakaan kantautunut vaikka se oli huoli jo esikoisen aloittaessa koulun.
 23. Oltiin 3pv koska vauva oli vielä 1vrk sinivalossa, muuten olisi päässyt 2pv iässä kotiin.
 24. Viimeisin synnytys käynnistettiin... Kalvojen puhkaisulla, sitten odoteltiin aika kauan omia supistuksia koska 2 sektiota on takana. Alkoi viimein mutta avuksi tarvittiin oksitosiinia. Aika paljonkin kun omat supistukset ei ollut tarpeeksi voimakkaita, syy saattoi olla pystyyn tehdyssä sektiossa. Joskus käy niin ettei supistukset mene sektion jälkeen kuulemma tarpeeksi alas ja kohtu ei saa voimaa? Syntyi vauva kuitenkin lopulta alakautta vaikka vauvan asennonkin kanssa oli hommia
 25. yk 1 ja yksi yk1 keskenmenon jälkeen.
 1. Load more activity