All Activity

This stream auto-updates   

 1. Last week
 2. Meikä edelleen pohtii tätä ehkäisyä. Eipä siinä, että sille nyt olisi tarvetta kun makkarissa on ihan kuollutta (näin oli viimeksikin vauvavuotena), mutta oletettavasti jossain vaiheessa alkaa halut palaamaan. Kuparikierrukasta oli puhe silloin jälkitarkastuksessa, mutta sitä ei suositella nikkeliallergisille, niin se on poissa laskuista. Kortsut ei yhtään hotsita, tappaa viimesetkin halut.
 3. Earlier
 4. En ole laittanut yhtään kuvaa lapsestani faceen, instaan tai muualle someen, enkä muutenkaan postannut mitään häneen littyvää. Ajattelen, että ne, ketkä meidän elämässä ovat mukana aktiivisesti, niin saavat hänestä tietää ihan live-elämässä riittävästi. En tykkää ajatuksesta, että lapsen kuvat olisivat "kaikkien" nähtävillä somessa. Vaikka mulla on yksityinen facetili, niin kyllä siellä on suuri osa sellaisia kavereita, ketkä ovat käytännössä ventovieraita, ainakin lapselle. Laittakoon lapsi sitten itse omia kuviaan, kun osaa asiasta joskus itse päättää. Saattaa olla, että laitan tulevaisuudessa joskus jonkun perhekuvan jouluna tai vaikka lomalta, mutta kysyn sitten lapselta luvan sen julkaisemiseen (edes periaatteen vuoksi, vaikka joku alle 10-v nyt ei asiassa osanne valistunutta päätöstä tehdäkään). Pienissä whatsapp-ryhmissä olen kuvia tosin hiukan jakanut, esim meidän ihanassa odotusketjun ryhmässä, jossa muutama hlö. Ja läheisille toki myös WA kautta.
 5. Selittämätön lapsettomuus, toinen inssi toi plussan. Tukena olivat alkukierrosta letrot, ennen ovulaatiota bemola-pistokset ja loppukierron terolut. Toki vielä olen alkuvaiheen riskiviikoilla, mutta ainakin hedelmöitys tapahtui.
 6. Ja, taas päivitys. Seitsemän raskautta: kaksi lasta, neljä keskenmenoa ja yksi kohdunulkoinen.
 7. Taas uudestaan raskaana. Olo on turta. Kamala. Ei jaksais nyt taas pahoinvointi/keskeytys rumbaa...
 8. Mulla on nyt käytössä Clue ja oon ollut tyytyväinen. Halutessaan voi syöttää vaan vuotopäivät, jolloin arvioi ovulaation ajankohdan. Mutta voi syöttää myös tietoa vuodon määrästä, yhdynnöistä, ovistestin tuloksesta jne. Tekee sitten uudet laskelmat syötetyn tiedon pohjalta.
 9. @mymmeli85 Pohdinnat kuulostaa siellä ihan samalta kuin meilläkin. Oon kovasti miettinyt sitä, että katkeroituuko itse jossakin vaiheessa, jos joutuu kolmannen lapsen haaveen unohtamaan. Itsellä myös alkaa ikää vähitellen olla (ja miehellä sitä on itse asiassa enemmän, vaikka se nyt ei yrityksen kannalta niin olennaista ehkä olekaan). Tosin gynen mukaan tilanne näytti ultran perusteella ihan hyvältä raskaustoiveen suhteen. Onko teillä keskustelut edenneet mihinkään? Meillä puhuttiin aiheesta viimeksi joululomalla ja nyt yritän antaa olla ja antaa miehelle taas tilaa miettiä. Lähempänä kesää nostan sitten taas ajatuksen esille. Itsellä on ajatuksena, että lopetan pillerit silloin ja mies huolehtikoon sitten ehkäisystä, jos niin tahtoo. Luotan sen laiskuuteen tässä asiassa Lääkärikammoinen se ainakin on, joten en ole kovin huolissani siitä, että se menis laittamaan piuhat poikki. Mutta on tää tosi vaikeaa kyllä, kun oma mieli pyörii koko ajan tän asian ympärillä ja toisen ajatukset ei ole samalla taajuudella
 10. JS

  onkos kellään viime aikaisia kokemuksia Jorvista?
 11. NKL

  samaa tulin katselemaan, että onko kukaan käynyt kirjailemassa kokemuksia viime aikaiseen uutisointiin liittyen..
 12. Kiitos, tuli hyviä ehdotuksia! Mulla @Tee tökkii taas samat tavut jos nimet sanoo nopeasti peräkkäin, tulee "mama" sinne väliin Mut ei se mikään ihan mahdoton ajatus ole, pitää vielä miettiä.
 13. Elea on minusta supernätti nimi! Ja tästä tulivat mieleeni Ellen ja Elle. Nimirimpsu on ehkä jotenkin rytmikkäämpi, jos keskimmäinen nimi loppuu johonkin muuhun kuin a:han. Pidemmäksi kakkosnimeksi ehdotan Loviisaa ja tuo Emiliakin sopisi erinomaisesti.
 14. Omasta mielestäni Alma Matilda on todella kiva yhdistelmä ihan sellaisenaan. Nimet sointuvat kauniisti yhteen, kun ensimmäinen loppuu samaan tavuun kuin millä seuraava alkaa. Toki tästä ei nyt ollut mitään hyötyä, jos olet @iinnn juuri päinvastaista mieltä sointuvuudesta.
 15. Inkeri, Matleena, Onerva, Ilona, Linnea, Emilia, Anneli, Elina Välinimiä: Laina, Lea, Aini, Leila, Hellin, Aino, Eila, Ella, Lyyli, Elli
 16. Tuun taas tänne pyörittelemään... Oon tässä nyt varmaan pari kuukautta ollut sitä mieltä, että Alva se tulee olemaan, mutta nyt on taas noussut mieleen kummittelemaan se Alma. Tarviin vaan nyt apuja sen toisen nimen kanssa! Matilda ois siis ykkönen, mutta pelkän Alman kanssa se ei sovi. Vaihtoehtona on siis lisätä joko kolmas etunimi (esim. Alma Elea Matilda on pyörinyt mielessä) tai sitten keksiä joku kaunis eri vaihtoehto toiseksi nimeksi. Haluaisin perinteisen nimen ja siksi tää on vaikeaa, kun tytöille on mun mielestä niin paljon vähemmän pidempiä, perinteisiä nimiä. Oon keksinyt Matildan lisäksi vaan Lyydian ja toki se Amalia on kiva, mutta en ehkä toista A:lla alkavaa halua perään. Eli: haen joko lyhyttä nimeä ensimmäisen ja kolmannen nimen väliin: Alma ??? Matilda Tai toista pidempää nimeä: Alma ?????? Auttakaa Nää kun sais mietittyä, niin sitten vois vaan synnärillä katella, että minkä nimiseltä vauva näyttää
 17. Kiitos! Jännittää. Tänään dpo 12 oli vahvistunut. Tilasin pari viikkodigiä. Päivä kerrallaan... tosi oireeton olo välillä. https://aijaa.com/zOmWA0
 18. NKL

  Kiitos @Tee!! Olipa kiva kuulla noin hyvä kokemus, kun viime aikoina on lehdistä saanut lukea niin negatiivisia juttuja.
 19. NKL

  @Ranunculus, tässä tuoretta tietoa, kotiuduttiin NKL:ltä torstaina. Olin toista kertaa tuolla synnyttämässä ja molemmilla kerroilla on ollut hyvä kokemus. Ekalla kerralla meidät ohjattiin ensin kuuntelemaan sydänäänet ja tarkistettiin kohdunsuun tilanne ja siitä synnytyssaliin, mutta tällä kertaa mentiin suoraan saliin, jossa nuo samalla tarkistettiin. En kaivannut lääkkellistä kivunlievitystä ja tätä toivettani kunnioitettiin ja muutenkin kun tiesin mitä haluan kivunlievityksen suhteen ja miten haluan synnyttää niin tulin todella hyvin kuulluksi. Oltaisiin päästy perhepesä-hotelliin, mutta valittiin perhehuone, kun keskiyöllä, kun päästiin synnytyssalista pois ei houkuttanut lähteä taksilla hotellille ja vaihtaa omiin vaatteisiin. Perhehuone oli meille tosi hyvä, tykkäsin kun kätilöt tulivat yöllä tutkimaan vauvaa huoneeseen niin, että vauva sai nukkua kainalossa, hotellilla pitää itse käydä viemässä vauva tutkittavaksi kansliaan riippuen syntymäajasta mahdollisesti keskellä yötä. Mutta siellä on varmasti omat hyvät puolensa! Henkilökunta on ollut molemmilla kerroilla todella mukavaa ja mikään kiire ei ole meille näkynyt. Nyt toisen kanssa ei kaivattu apua vauvanhoitoon, mutta sitä tarjottiin kyllä monesti ja myös tarkistettiin tarvitaanko tukea imetyksen kanssa. Tsemppiä sinulle synnytykseen!
 20. Hyvin vahvistuu! Peukut pystyssä, että jatkaa vahvistumista.
 21. @Lotta_ Munkin silmään näyttää hyvin vahvistuneen Toivon kovasti, että pikkarainen pysyy mukana loppuun saakka
 22. Inseminaatio, yk 45 dpo 1-6 ei mitään oireita dpo 7 tuntemuksia/vihlaisuja kohdussa. Yöllä outo hyvin elävä uni jossa olin raskaana. Olin itkuherkkä ja pms-oireet nosti päätään. Hengästyttää helposti, outo olo. Kuivat silmät ja suu. dpo 8 kohdussa outoja tuntemuksia ehkä 5min ajan, ei kuukautismaisia. Jossain vaiheessa vasen munasarja juilii (samaa ennen menkkoja). Ei mitään tuntemuksia rinnoissa, ei päänsärkyä, väsymystä ei mitään. Olo ettei tärpännyt. Itkettää ja suututtaa, menkat tulossa? Hengästyttää koko ajan, jano, suu kuiva, ei auta vaikka joisi paljon dpo 9 ei mitään oireita. Pirteä hyvä fiilis. Iltapäivällä haamujen haamu herkkään one step testiin. dpo 10, menkkamaista jomotusta silloin tällöin. Viiva vahvistuu. Illalla en millään saa unta. Huimasi ja uuvutti illalla mut sit sängyssä olo ihan pirteä. dpo 11 plussa! Ei oireita. Toivottavasti viivat vahvistuu... hyvin paljon enemmän oireita on ennen menkkoja. Alapää ollut kuiva koko ajan, ei valkovuotoa tai muuta, eikä seksihaluja ole lainkaan (normaalisti on ennen menkkoja)
 23. ^^hyvältä näyttää. Oliskohan meillä taas sama kuukausiketju
 24. Kyllä näyttäis mun silmään hyvin vahvistuvan! Peukkuja
 25. Yk 45, eka inseminaatio, dpo 11 En edes sanoin voi kuvailla fiiliksiä... onko tarpeeks vahva, lähteekö vahvistumaan, pelottaa... koht neljä vuotta yritetty https://aijaa.com/XBNfwM One step testit dpo 9-11, herkkyys 10: https://aijaa.com/eH8QOm Pregcheck testit dpo 10-11, herkkyys 25: https://aijaa.com/BpfW9i
 26. Kolmannen synnytyksen jälkeen jälkisupistukset aiheuttivat ehkä eniten kipua. Ja imetys.
 27. Kiitos Toivotaan nyt vain kovasti kaiken sujuvan hyvin
 1. Load more activity