All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Mä voisin hypätä mukaan tänne, kun vihdoinkin löytyi mies, jonka kans haluan lapsen tehdä. Ekan kerran täällä palstalla kurjoittelin muutama vuosi sitten, kun eksän kans yritettiin. Se suhde kuitenkin kaatui lasettomuushoitojonossa, kun eksä laittoi jarrut pohjaan. Nyt, kolme vuotta myöhemmin, 32-vuotiaan, pääsen vihdoinkin taas yrittämään raskautta. Tämä kierto taisi kyllä mennä jo harakoille, kun vasta oviksesta seuraavana päivänä oli mitään toimintaa, mutta ens kierrossa sitten alkaa yritys tosissaan. Vaikka mahdollisuudet nyt on todella pienet, niin silti kuitenkin osa minusta toivoo onnistumista jo nyt. Ja kun menkat sitten kahden viikon päästä alkaa, niin tuskin tulen kyyneliltä välttymään, vaikka tiedän, ettei tässä kierrossa voi onnistua.
 3. Yesterday
 4. @Ewwwie, ootko vielä testaillu?
 5. Last week
 6. ^Mulla oli paikat kipeät (myös rinnat arat) heti ovulaation jälkeen. Ekan kerran nyt tässä kierrossa huomasin enkä osaa sanoa mistä johtui.
 7. Onko yhdyntäkipu normaalia ovulaation aikoihin? Vähän ennen ovista/juuri silloin? Mistähän johtuu? Muulloin ei oo mitään ongelmaa.
 8. Huono kuva ,mutta näkyykö tuossa nub? Kuva otettu 12+0
 9. No jopas on, mutta ei testissä tosiaa edelleenkään näy kuin ehkä viivanpaikka.
 10. -
 11. Kiitos vastauksista! Ehkä mä selviin ilman niitä lakuja vielä hetken jakaantumisen jälkeenkin. Mitähän pikku ylläreitä toi sektiopäivä ja sitä seuraavat päivät tuo vielä tullessaan.
 12. Earlier
 13. Mulle tehtiin kiireellinen sektio illalla seitsemän aikaan ja sitä ennen olin saanut suonensisäisesti ravintoliuosta. Heti seuraavana aamuna sain ensimmäisen kerran syödäkseni (jugurttia, mehukeittoa, kahvia ja mehua), lounas oli kasvissosekeittoa ja jälkiruuaksi kiisseliä. Päivälliseksi sain jo kiinteää ruokaa ja siitä eteenpäin ei ollut ruokarajoituksia.
 14. @hoobi mulle tehtiin kiireellinen sektio lauantai-iltana, ja tiistaina aamulla sain ekan kerran ihan kunnollista kiinteää ruokaa. Siihen asti oli soseita, mehukeittoa, puuroa... Mutta luulisi, että suunnitellussa sektiossa hommat menee vähän eri tavalla - mutta kannattaa huomioida, että jos vatsa vetää jumiin, se pahentaa haavakipua aika eksponentiaalisesti, eli kannattaa ottaa niiden lakujen ym. kanssa iisisti alkuun
 15. @hoobi Mä sain sektiopäivänä aamuöisen kiireellisen sektion jälkeen sosekeittoa ja mehua, mut seuraavana päivänä jo normaalia ruokaa. Karkit ja lakutkin oli mukana kassissa mut ei maistuneet synnäri reissun aikana (paitsi mun miehelle).
 16. Mulle muistaakseni ei parina ekana päivänä suositeltu ruisleipää. Eli kyllä 12 tuntia sektiosta muistaakseni jo söin ihan normisairaalalounaan, aamupalalla saattoivat suositella jotain leipää helpommin sulavaa. Vannomaan en mene, mutta ainakin parin päivän jälkeen viimeistään ihan normaalisti, eikä ainakaan mitään suurempia rajoituksia ollut missään vaiheessa. No, heräämössä sain vain pillimehun.
 17. Mitä sektion jälkeen saa syödä? Tässä innoissani ostelin sairaalakassin täyteen lakuja ja sitten luin ohimennen jonkun kommentin, että sektion jälkeiset päivät mennään (mehu)keitolla. Oh shit, oikeesti? Kuinka monta päivää? Enkö mä 10kk jälkeen saa edelleenkään vetästä sektion jälkeisenä päivänä ihan vähintään (ja kaksin käsin) mässyjä, juustokakkuu, voileipäkakkuu ja energiajuomaa?
 18. @Laura27 _
 19. @Ewwwie testasitko tänään?
 20. Heippa, tuore raskausdiabeetikko täälläkin. Esikoisen raskaudesta kävin sokerirasituksessa joskus 22+ viikolla ja koska paasto oli 5.4 (raja tais silloin olla 5.3), napsahti diagnoosi. Purnasin kyllä sitä vastaan, mutta minkäs teit. Sokeriseurantaa noudatin säntillisesti, eikä yksikään arvo ollut koholla - toki paasto aina himpun verran päälle viisi, niin kuin mulla näyttää aina olevan, olin raskaana tai en. Vauva oli iso, mutta ei makrosominen, joten ajattelisin että enemmän ehkä geeneillä kuitenkin tekoa. Mies oli syntyessään reipas 4,6 kg ja 56 cm, ja meidän esikoistyttö jäi vaan pari cm ja parisataa grammaa isin mitoista. Tässä raskaudessa paasto 5.3 (raja 5.2), 1 h arvo 5.8. ja 2 h arvo 5.2 eli ilmiselvä raskausdiabetes (#sarkasmi). Pääsen taas diabeteskätilölle ja kotiseurantaan, voi jee. Nyt siis viikkoja vajaa 14, kävin edellisen radin takia varhennetusti sokerirasituksessa.
 21. Musta tuossa aiemmassa Ewwwien testissä näkyi himmeä viiva, mutta tässä uusimmassa en näe mitään. Viivan paikoiksi minäkin veikkaisin, siis.
 22. Mäkin sanoisin että kuvassa näkyy edelleen tän päiväisessä viivanpaikka.
 23. mä sanosin tän päivän testistä et viivanpaikka. nään sellasen tosi himmeän mutta kapeahkon viivan..
 24. Tuossa sun tän päiväsessä en enää nää mitään..
 25. Njoo totta sekin @happpy
 26. Kyllä sen haamunkin sitten erottaa ilman että tarvii siristellä silmät päästään siihen saakka kaikki on negoja.
 27. ^mutta eikai se, jos ne aiemmat on ollut viivanpaikkoja, estä, etteikö joskus vois tulla haamu? Mä oon oikeasti vähän innoissani tästä tän päiväisestä... Sekin varmaan kyllä vaikuttaa, kun on livenä vähän selkeämpi kuin tuossa kuvassa..
 28. Mä sanoisin että ihan viivanpaikkoja koska pitäisihän niiden vahvistua oikeasti näkyviksi päivien saatossa.
 29. Hmm.. olin jo heittää toivoni eilen, mutta tän päivän testissä on selkeästi selvin viiva tähän asti! Mutta hyvin hailura edelleen ja vieläkin vois olla pelkkä viivanpaikkakin... https://aijaa.com/JGeOVV
 1. Load more activity