All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Eikö kenelläkään ole piinapäiviä menossa?
 3. Last week
 4. Jään pois töistä 30 päivää ennen laskettua aikaa.
 5. Suunnitelmat ovat muuttuneet miehen kanssa aika rajustikin yhteiselon aikana. Lähtötilanteessa minä en halunnut ikinä koskaan lapsia, sitten suunniteltiin kahta, esikoisen vauva-aika oli kuitenkin niin rankkaa että todettiin yhden riittävän kyllä eikä koskaan enää, ja nyt taas on aika kullannut muistot ja odotetaan toista. Saa nähdä jääkö lopullinen lapsiluku tähän.
 6. Valitettavan huonosti olen täyttänyt. Aina olen itse marmattanut, kun minun vauvakirjani on ihan tyhjä, vaikka isoveljen vastaavaan oli täytetty ihan kaikki mahdollinen, mutta itsepä en sitten jaksanut täyttää kovinkaan paljoa esikoisenkaan kirjaa... Saa nähdäiten toisen kanssa käy.
 7. Kyselen kyllä, jos kyseessä sellainen ystävä, jonka kanssa muutenkin jutellaan elämästä paljon ja syvällisesti. Yksityisemmiltä/ei-niin-läheisiltä tutuilta en kysy, elleivät he itse vihjaa jotain asiaan liittyvää ensin.
 8. Kerrostalokolmiossa (75 m2)asutaan. Tähän mennessä ollaan mahduttu oikein mainiosti, kun meitä on kaksi aikuista ja yksi lapsi, mutta tarkoituksena olisi päästä kuitenkin maan tasalle rivariin tms tässä suht piakkoin.
 9. Yrityksen alkaessa olimme varmaan 28-vuotiaita, minä opiskelija ja mies vakitöissä. Olimme olleet yhdessä viitisen vuotta joista naimisissa pari. Asuimme pienessä opiskelijakämpässä eivätkä tulot päätä huimanneet. Raskautuminen otti kuitenkin oman aikansa ja tyttäremme syntyessä olin juuri saanut paperit ulos koulusta ja olimme muuttaneet omistusasuntoon.
 10. Lapsillemme tulee 3v 10kk ikäero. Olisin toivonut pienempää ikäeroa, mutta hyvä näinkin.
 11. Synnytyksestä 3,5vk
 12. Nyt kolmannella kierroksella kuului tänään, eli 8+2.
 13. Mulla ei niinkään vauvakuume tullu synnytyksen jälkeen mut raskauskuume kyllä ja tosi voimakkaana! On sitä vielkin (siis raskauskuumetta) ja synnytyksestä kohta kuukausi.
 14. Ei todellakaan. Vahvistui vaan ajatus yhdestä lapsesta. Vauva nyt 3vk.
 15. Ponnistusvaihe olikin homman kaikkein kivuttomin ja helpoin osuus!
 16. Neljäntenä päivänä synnytyksestä päästiin kotiin.
 17. Noin 14kg tuli ja kaikki oli kahdessa viikossa poissa. Tokikaan kroppa ei ollut ihan samannäköinen kuin ennen raskautta, siihen menee varmaan kuukausia.
 18. Earlier
 19. Sf-mitta oli yläkäyrällä ja iso vauva syntyi (4120g 53cm)
 20. Yllätti ettei vauva nuku kuin noin 8h vuorokaudessa ja senkin 10min-1,5h pätkissä. Sekin yllätti että vaikka mitään ei varsinaisesti tee niin päivät menee vauhdilla. Omat tunteet yllätti kun ei sitä suurta rakkauspuuskaa tullut. Toki vauva on rakas ja tuntuu omalta. Ehkä rankka synnytys ja itkuisa ja huonosti nukkuva vauva vaikuttaa tähän. Helppoa vauvaa on helpompi rakastaa.
 21. Meidän vauva oli iso syntyessään, 4120g ja 53cm. Jännä nähdä miten kehittyy kasvaessaan Nyt vauva vähän vajaa 3 viikkoa.
 22. Vauva oli ensimmäisen kerran hoidossa isovanhemmillaan kahden viikon ikäisenä hieman vajaan 2h
 23. En tiedä onko tämä raskausoire, mutta en keksi muutakaan syytä. Varhainen tilanne menossa, viikkoja 4+4. Pari päivää lisääntyvästi on ollut lihaskipuja; käsi- ja olkavarret on kipeät kuin isommankin punttitreenin jälkeen, samoin pohkeet ja reidet pakaroita myöten. Ihan jo harkitsin Panadolia, kun tuntuu niin ikävältä.
 24. From the album Maisamoun päikkykuvat

 25. Taustalla yhteensä 5 vuotta aktiivista yritystä, sisältäen 1 onnistuneen spontaanialkuisen raskauden, yhden varhaisen spontaanin keskenmenon ja yhteensä 3 IVF/ICSI:ä ilman yhtäkään siirrettävää alkiota. Ja nyt plussa, kun ihan muina naisina kaiken varalta testasin. Kääk!
 26. OAS

  Vielä on käsittääkseni haettu poikkeuslupaa osastolle, mutta aika heikoltahan tuo näyttää Surullista kyllä, jos noin ihana osasto loppuu.
 1. Load more activity