mantzikkainen

Jäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About mantzikkainen

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Päivitystä muutaman viikon takaiseen eli tässä masut rv12+3 ja rv16+0 eli tänään.
 2. km heinäkuu/07 uusi plussa helmikuu/08
 3. Kerättäiskö kuvia ihanista kastemekoista ja nimiäisasuista?
 4. Tässä minun masukuva parin päivän takaa eli rv12+3.
 5. Todennäköisesti ei haluta tietää sukupuolta. Jos tullaan sit toisiin aatoksiin, niin ainakin tieto pysyy sit mun ja miehen välisenä.
 6. Nyt raskausaikana: - Syön monivitamiineja. - Koitan syödä monipuolisesti ja terveellisesti, kalaa 2x viikossa, paljon vihanneksia ja hedelmiä jne. - Noudatan kiellettyjen ruoka-aineiden ja lääkkeiden yms. listaa - Koitan ajatella positiivisesti ja olla turhaan pelkäämättä pahinta. Jos jotain tapahtuu, niin se tapahtuu, huolehti siitä etukäteen tai ei. Pitää nauttia jokaisesta hyvästä päivästä. - Vältän isoja työstressejä. Monesti stressaaminen on turhaa. Yleensähän se stressi tulee luotua omassa pääkopassa, ja ei sit esim. olekaan niin kiire kuin miltä näyttää. Pitää järkeillä ja pitää pää kylmänä ja edetä päivä kerrallaan.
 7. Upeeta, mahtavaa, hienoa!!
 8. Tällä hetkellä tää koko sen ajan, kun olen tiennyt olevani raskaana eli 7 viikkoa, minulla on ollut flunssa ja se ei mene pois millään eikä mitään lääkkeitä voi käyttää ilman lääkärin lupaa.
 9. rv 7+1 jalkaan sopi enää kahdet mustat suorat housut ja yhdet ikivanhat stretch-farkut. Tuolloin alkuraskauden ultran jälkeen siis kävelin H&M:lle ja ostin kahdet mammafarkut. Ne oli niin kivoja, etten oo paljoa muuta enää jalkaani laittanut. Nyt siis rv11 ja vieläkin ne molemmat mustat suorat housut ehkä sopisi jalkaan.
 10. Mä tahtosin sellasta jatkuvaa pohkeiden ja jalkojen kevyttä hierontaa ja hipsuttelua, kun istumatyö vetää noita alaraajoja kramppiin ja välillä pohkeita kolottaa..