johannamaaaria

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About johannamaaaria

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mullakin aikaistui nt-ultrassa 5 vrk.
  2. Rinnat kasvoi, pahoinvointia, huimausta, alavatsapakotusta, kuivat nännit..
  3. Pahin pahoinvointi jäi n. h12 aikoihin. Nyt muuten aika normiolo, mutta toki syömisen kanssa taistelen ajoittain.
  4. Ilman alkoholia mennään! Toki ihan mielenkiinnosta maistan esimerkiksi mieheltä onko ravintolassa hyvää viiniä vai ei, mutta siinä se. Imetysaikana varmasti sitten sen lasin ruokaviiniä voi ottaa, kun ajoittaa imetyksen suhteen sopivasti.
  5. Meilläkin mies on ruotsinkielinen, joten haastavaksi menee. Hän on luonnollisestikkin pappa, joten mun isälle (joka serkuille on pappa) on keksittävä toinen nimi. Hankalaa..
  6. Mulla ekana kasvoi rinnat oikein kunnolla. Lopulta sen takia tein testin ja vahva plussahan sieltä tuli.
  7. Täällä myös ajoittain se lähipiirin touhotus. Mennään vasta h15 ja itse vasta uskaltaa pikku hiljaa innostua asiasta. On toki ihana, että ympärillä on paljon ihmisiä, jotka välittävät ja ovat innostuneita. Välillä se menee kuitenkin yli siihen nähden että viikkoja on vielä aika vähän.
  8. Ehdottomasti kannattaa! Kyllä harmittaa, jos sitten taudin saakin ja on rokotetta harkinnut, mutta jättänyt ottamatta. Voi olla tosi raju tauti ihan perusterveelle nuorellekin. Jopa tehohoitotapauksia on yllättävän paljon. Toki osalla voi olla vain normaalia flunssaa hiukan rankempi, mutta eipä tuota voi ennustaa. Ja hyvä pointti, että ei tosiaan suojaa tavallisimmilta flunssaviruksilta, mutta ei kyllä sen enempää altistakaan niille vaikka paljon kuulee sitä "otin rokotteen ja en ole ollut ikinä näin paljon sairaana".... harmittavan paljon negatiivista ja virheellistä tietoa rokotteista nykyään.
  9. Täälläkin kätilö tekee, jos ei erityisiä ongelmia. Ongelmatilanteissa sit gyne.
  10. Olisiko tänne uusia vinkkejä? Ensimmäistä odotellaan ja kaikki vinkit tervetulleita. Käytättekö nettikauppoja?