Jadine

Aktiivijäsen
 • Content count

  289
 • Joined

 • Last visited

About Jadine

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

680 profile views
 1. Huomasinpa tuossa, etten ollut postannut tätä kuvaa tänne. Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan... Eihän se laskettu aikakaan ole kuin vasta huomenna. https://aijaa.com/S0VECC Vasemmalla 10 mIU/ml ja oikealla 25 mIU/ml. Ylhäältä alas dpo 10 (vain herkempi testi), 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 21 ja 25. Vähän tuli testattua silloin.
 2. Täällä Saksassa nt-ultra ja verikoe eivät kuulu normaaliin raskauden seurantaan, vaan ne pitää maksaa itse (sairaskassa maksaa kai osan, jos on tarpeeksi vanha, mutta minulle 30-vuotiaana tuota tukea ei heru). Noille tulisi hintaa yhteensä yli 500 euroa, ja vaikka minulla sinänsä olisikin varaa siihen, kallistun sille kannalle, etten halua noita. Ultra on siis joka tapauksessa tiedossa ja kaipa lääkäri sanoo, jos niskaturvotus on silminnähden huomattavaa, mutta tarkemmat mittaukset ja laskelmat tehdään vain lisämaksusta. En usko, että voisin keskeyttää raskauden pelkästään Downin syndrooman vuoksi, enkä myöskään halua lapsivesipunktiota keskenmenoriskin takia. Tuntuu järjettömältä maksaa tutkimuksesta, jonka tulos ei kuitenkaan vaikuta kuin korkeintaan meidän huolestuneisuuden tasoomme. Rakenneultra taas kuuluu raskauden seurantaan täälläkin ja sen haluan ehdottomasti. En halua vauvaa, joka elää vain tunteja, päiviä tai viikkoja ja senkin ajan kärsii. Silloin on parempi keskeyttää raskaus.
 3. Onnea Charlottenburg!
 4. Nyt en kyllä tarvitse enää tulkinta-apua, mutta ei se viiva näköjään ollut pelkkää omaa kuvitelmaani. http://aijaa.com/wZcNLo Ylin on samaa sorttia kuin eilen eli 10 mIU/ml. Nyt on dpo11 ja viiva näytti jo vahvemmalta kuin eilen.
 5. Laitetaan nyt tännekin... http://www.aijaa.com/XXCQPP
 6. Dpo 1-4: Ei juuri oireita, vähän paineen tunnetta alavatsalla, vähän flunssaoireita (mutta taisi olla ihan vain flunssaa), turvotusta Dpo 5: Päänsärkyä, ei muita oireita Dpo 6: Vähän nippailua alavatsalla, muuten normaali olo Dpo 7: Nippailua alavatsalla, kauhea pissahätä Dpo 8: Ei erityisiä oireita Dpo 9: Repäisykipuja, rintojen herkkyyttä, turvotusta Dpo 10: Repäisykipuja, vähän menkkamainen olo, rinnat kipeät. Herkkään testiin haamu. Dpo 11: Rinnat kipeät edelleen, paineen tunnetta alavatsalla. Digiin "raskaana 1-2 viikkoa".
 7. Meillä on ollut alusta lähtien aktiivinen yritys. Olen odottanut yrityksen alkua jo niin monta vuotta, ettei minusta todellakaan olisi tjottailuun.
 8. Menimme juuri naimisiin ja seurustelimme sitä ennen yli 7,5 vuotta. Minulla on vakituinen työpaikka, miehellä vuoden määräaikainen sopimus, jota kyllä varmasti jatketaan. Asumme vuokralla kerrostalokolmiossa.
 9. Olen kertonut yhdelle hyvälle ystävälle. Kyselijöitä on kyllä ollut töissä ja miehen sukulaisissa, kun nyt mentiin naimisiinkin, mutta heille olen antanut mahdollisimman epäselviä vastauksia. En halua ketään vahtaamaan minun vatsaani. Pelkään muutenkin lapsettomuutta, niin en tosiaankaan halua yhtään isompaa yleisöä ihmettelemään, että missäs se lapsi viipyy, jos yritys kestää pidempään.
 10. Haamunkin pitäisi tulla testiajan sisällä. Onhan joillakin niistä roskishaamuistakin tullut sittemmin oikeita haamuja ja kunnon plussia, mutta ihan yhtä lailla roskishaamu voi olla tarkoittamatta yhtään mitään. Tuolla ohjeella tarkoitetaan sitä, että yleensä selkeä plussa tulee näkyviin aika nopeastikin, mutta negasta voi varmistua vasta sen kolmen minuutin jälkeen. Sen jälkeen sitä testiä ei kannata enää katsella (vaikka toki aika moni katselee roskishaamujen toivossa mutta ne eivät tosiaan välttämättä tarkoita yhtään mitään).
 11. Netistä, yleensä Ebaysta tai Amazonista.
 12. Ilmoitusasetuksissa ei voi valita, että seuraamiensa keskustelujen ilmoitukset tulevat selaimeen eivätkä sähköpostiin. Siellä lukee vain "The administrator has disabled this option from being toggled". Voisiko tuon asetuksen saada taas käyttöön? Haluan voida seurata keskusteluja ilman sähköposteja.
 13. Parin kuukauden testin perusteella tykkään enemmän Glow'sta. Se tuntuu oikeasti päivittävän noita ennusteitaan paremmin ja miellyttää muutenkin minua enemmän käyttöliittymältään. Tykkään myös siitä, että se antaa kaikenlaisia vinkkejä ja tietoa sen perusteella, mitä tietoja sinne on syöttänyt. Glow on saatavilla vain englanniksi, Flo myös suomeksi, mutta taidan kyllä kuitenkin jäädä käyttämään mieluummin Glow'ta.
 14. Lopetin pillerit huhtikuussa, noin 4 kuukautta ennen yrityksen aloitusta. Resepti loppui enkä halunnut enää hakea uutta, vaan mieluummin tutustua kehooni ja luomukiertooni ihan rauhassa.