Cami

Jäsen
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

About Cami

  • Rank
    Tavis

Recent Profile Visitors

526 profile views
  1. Mulle sanottiin polikliniikalla että kun raskaudun niin saan itse ottaa polille yhteyttä ja varata ajan varhaisultraa sinne. Eli ei tärvi neuvolan lähetettä. Tosin meidän neuvolassa on aika vanhat ultra laitteet etteivät siellä edes pystyneet toteamaan kohdunulkopuolista raskautta. Onko kukaan teistä raskautunut uudestaan enne ekoja kuukautisia tai kauanko on mennyt että menkat alkaa?
  2. Mä otin nyt vuosilomaa loppuviikon kun en edes voinut ajatella meneväni töihin. Tuskaani tosin taitaa lisäyä se ettei mies ainakaan vielä halua yrittää uudelleen ja patologin lausunto kohdun löydäksestä tulee vasta ensiviikolla. Onnea Minttu. Ja kiitos kaikille vadtauksista. En ikinä aravannut että tää voikin ottaa näin koville.
  3. Miten pitkään te olette olleet saikulla ku.n jälkeen? Mulla olis ke ensinmäinen työpäivä eli viikko leikkauksen jälkeen ja en rehellisesti sanottuna tiedä selviänkö päivästä. Olen päiväkodissa töissä joten en voi sulkeutua yksikseni itkemään ja suremaan. Onneksi mulla on ihana mirs joka antaa mun surra ja itkeä. Tosin kokemus pelästytti hänet niin kovin, ettei hän tiedä haluaako edes yrittää uutta raskautta. Ajatus yrityksen lopettamisesta sattuu, ymmärrän kyllä mieheni ajatukset, mutta rn tiedä pystynkö niitä hyväksymään. Se tekisi kokemani jotenkin turhaksi, miksi lopettaa ytittäminen yhteen vastoinkäymiseen? Pelottaa se toki minuakin, mutta osa minusta huutaa vielä yhtä lasta eikä asiaa helpota se kun suurin osa kavereistani hankkivat esikoisiaan ja ihailevat ultrakuvia ja kaikkea sitä mitä minä jäin ilman.
  4. Hei itseltäni poistettiin vasen munanjohdin ja siellä oleva siniö toissapäivänä, samalla tehtiin myös kaavinta, koska kohdussa oli epämääräistä raskausmateriaalia. Kokemus oli todella rankka kun jouduin odottelemaan viikon varhaisultrassa jossa todettiin ettei kohdussa ole normaalia raskautta. Siitä huolimatta hcg arvo jatkoi nousua ja pääsinkin polille tarkastukseen ja siitä heti osastolle odottamaan leikkausta. Kaipuu lapseen on kova, mutta niin on myös meidän pelkomme siitä että joutuisimme kokemaan kaiken uudestaan. Onko teillä mennyt kauan totutella ajatukseen yhdestä toimivasta munasarjasta ja mitä ajatuksia se edes herättää. Itse tunnen olevani hiukan epätäydellinen.
  5. Lääkäri lähetti mut ke aamusta polille kiire lähetteellä ja ke illasta tekiväy kaavinnan ja leikkasivat vasrmman munanjohtimen sikiön kanssa pois. Kaavinta siis tehtiin koska kohdussa oli epänormaalia raskausnateriaalia (mahdollinen rypäleraskaus ja kohdunulkoinen). Patologilta tulee tieto parinviikon päästä. Mun tarinaan ei siis tullut onnellista loppua ja nyt mietitään miehen kanssa aletaanko tähän enää uudestaan, oli aika rankka kokemus.
  6. Hgc oli tänään 11000 eli noussut viimeviikosta. Tosin.lääkärin.kanssa en jutellut kun ei ikinä soittanut mä niin toivon että perjantaina kojdusta löytyis jotain, etten turhaan taas intoilis
  7. Ei näkynyt keskiviikon ultrassa mitään, lääkäri varasi uuden ultran ensiviikoksi ja uudet verikokeet myös. Toivotaan että viikot on väärin laskettuja tai että hcg kääntyisi laskuun. En kaipaisi mitään kohdunulkoista enää tähän lisäksi. Miten mun pitäis jaksaa töissä ensiviikolla kun täö vauva asia vain pyörii päässä.
  8. Mä kerroin tiimikavereille tosin ajoissa, ekan neuvolan jälkeen (pahoinvointi edellisessä raskaudessa oli karmiva ja en halunnut keksiä selityksiä. Esimiehelle en ole vielä kertonut, kerron varmasti joulukuun alussa niin voidaan suunnitella mun lomapäivien köyttö järkevästi.
  9. Nyt täytyy päivittää, meillä alko poikakin oksentamaan, joten nyt toivon että kyseessä oli sama vaiva. Olo on nyt ns. Normaali rikä vatsaan satu ollenkaan. Keskiviikkona on varhaisultra joten koitan sinne sinnitellä, kun neuvola lääkäri (se yksi ja ainut) on aika täyteen buukattu ja lähostöllä ei taida olla yksityisiä jotka ultrais..
  10. Tässä oli muutama super rauhallinen päivä välissä, nyt illalla alkoi vasemman puoleinen kova vatsakipu ja kävin oksentamassakin. Verta en kuitenkaan vuoda ja kipuilu alkaa hellittämään joten odottelen huomiseen ja mietin pitääkö lähteä päivystykseen. Kaikista paras olisi varmasti rentoutua kunnolla, mutta nyt siihen ei pysty. Hirveä huoli painaa koko ajan.
  11. Olen raskausviikolla 6+2 ja äsken vessassa käydessä paperiin jäi vaaleanpunaista valkovuotoa(?) Onneksi täällä oli teidän kirjoituksia ja toivon todella ettei syytä pelkoon ole. Varhaisultra on vasta ensiviikolla ja aloin miettimään menisinkö ylsityiselle huomenna, kipuja ei tosin onneksi ole.
  12. Onkobkellään aikaistettu la.ta ji varhaisultrassa? Vai pitääkö odottaa sinne viikolle 12?
  13. NKL

    Onko naistenklinikka nyt niin työlistetty riski raskauksissa. Itse synnytin siellä 09 ja kova oli kiire ja meitä oli huoneessa 5vai 6äitiä. Toivon kovasti, että ensikeväällä pääsis pienempään huoneeseen ja saisi ystävällisempää kohtelua hoitajilta. (Meillä pojalla oli ilmeisesti mun diabeteksestä johtuvaa värinää, niin päättivät tehdä lapselle huume seulan ja sossu kävi mulle kertomassa kuinka tuloksen saapuessa tehdään LaSu samantien.No tulos oli tietenkin nega, eikä kukaan vaivautunut edes anteeksi pyytämään... Toivon siis todella ensikeväältä toisenlaista kohtelua.
  14. Muo ärsyttää mun kiukkusuus, oöen miehelle ihan kusipää toivottavasti tää kohta helpottaa. Toinen mikä ärsyttää on salailu, mä haluaisin vaam julistaa kaikille raskautta.
  15. Trinity, kyllä tuo kovasti plussalta mun silmiin näyttää, ainakin mun plussat oli samannäköisiä. Eli onnea!