Ankerias

Jäsen
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

About Ankerias

  • Rank
    Tavis

Recent Profile Visitors

265 profile views
  1. Töhö, mulla siis taukokierto kystan takia. Veikkaan, että vuoto venähtää niin myöhään kesäkuussa, että hoitoa ei voi aloittaa (klinikan kesätauon takia). Joten joskus syksyllä sitten varmaan katsotaan. Lisäksi mulla on vahva tunne, että nämä pistoshoidot ei tuu toimimaan mulla. Oon henkisesti valmistautunut siihen, että edessä on syksyllä parin pistoshoidon jälkeen puolen vuoden IVF-jono. Huoh... Tsemppiä sulle piinailuun! Uskomattomalta tuntuu että joku voi ovuloida luomusti...!
  2. Kiki25, eipä ne muistaakseni paljon maksaneet, muutaman kympin ehkä. Ei ole paljon ainakaan verrattuna noihin pistettäviin lääkkeisiin. Mulla muuten nyt vähän sama tilanne kuin sulla: kävin nollaultrassa ja sieltä löytyi iso kysta. Joten nyt tuli ainakin yhden kierron tauko hoitoihin.
  3. Oi, onnea!! Uskomattoman ihanaa
  4. Noomi, meillä suunnitelmissa aloittaa kyllä suoraan tästä alkaneesta kierrosta taas pistokset. Maanantaina on ns. nollaultra, jossa katsotaan että tilanne on varmasti rauhoittunut ja sitten kai aloitetaan pienemmällä annoksella. Iik, jännittää sun aamun testi!! Kerro sit heti meillekin tulos Mä niin toivon, että olis tärpännyt..!
  5. Mulla alkoi menkat eilen, dpo 14. Mukavaa, että alkoi noin aikaisin, monta kertaa alkanut vasta dpo 17-18. (Luulen, että keltarauhaslisän takia. Nyt siis ei ollut mitään, kun oli keskeytetty hoito) Silloin ehtii olla kerännyt jo aikamoisen jännityksen... Hyvä näin, ei olisi ollut kiva alku raskaudelle stressata muutama viikko ensin sitä, että montakohan alkiota siellä nyt on. Huh! Sitten vaan hyvillä fiiliksillä kohti hoitojen aloittamista. Anastacia, mä en lähtis sooloilemaan letrojen kanssa. On tuo sen verran monimutkainen systeemi, eikä me siitä tiedetä kaikkea mitä lääkärit tietää. Mut ymmärrän että tuo säätäminen lugejen kanssa ottaa pannuun!! Itse aion kysyä, voitaisko tämä hoito mennä ilman niitä. Ei mulla tullut tipan tippaa nytkään ennen kuin dpo 14 hanat aukes, joten kaiken pitäisi olla ok..? Töhö, tsemppiä ovulaation metsästykseen! No, kaiken järjen mukaan sillä ei pitäisi olla väliä, jos on alkukierrosta joka toinen päivä seksiä? Vaikka itsekin kyllä aina haluaisin tietää tarkan päivän!
  6. Onnittelut Mynni positiivisesta ovulaatiotestistä! Siitä se lähtee Kiki25, kyllä letrozolit joillakin toimivat, mutta useimmiten raskautta ei tule heti ensimmäisellä yrityskerralla. Vaikka ovulaatio tulisikin, raskaus ei välttämättä heti ala. Kannattaa varautua ainakin muutaman kuukauden odotteluun. Itselläni ne eivät toimineet, ja olemme siirtyneet pistoshoitoihin. Hyvää mieltä sulle hoitoihin
  7. Ja Phalene kans piinailee! Ai teillä oli kans vastaava tilanne viime kierrossa, huh..! On kyllä kumma tunne: silti toivon olevani raskaana. Mutta max kax vauvaa, kiitos! Ovulaatio tuntui kyllä tosi selkeästi, oli enemmän kipuja kuin koskaan, mutta ei onneks tuollaisia kuin sulla Mites, monta päivää ennen ovulaatiota teillä oli seksiä? Meillä oli lopulta vain neljä päivää ennen, hyvinkin siellä on voinut olla sinnikkäitä uimareita odottelemassa..
  8. Ja tervetuloa joukkoon Mynni! Ja onnea tälle tielle Mulla ei ainakaan tullut letrozolista kuumeilua. Sen sijaan oon huomannu keskusteluja lukiessa, että tosi monella on ovulaation jälkeen flunssa (siis ihan normikierroissa).
  9. Taas jäänyt kirjoittelut, vaikka oon kyllä päivittäin teidän kuulumisia seuraillut! Töhö, pahoittelut negasta! Otatko oikeesti noin lunkisti kuin miltä vaikuttaa?! Täällä onkin nyt monta piinailijaa, joilla on ens viikolla jännät paikat. Noomi ja Sarvis ja minä ainakin! Mulla tuli ovulaation jälkeen heti nännit kipeäksi ja rinnat on paisunu paisumistaan, on semmonen olo että nyt oli ainakin Kunnon Ovulaatio. Muuten toistaiseksi aika oireetonta (dpo 7).
  10. Täällähän on jo kyselty kuulumisiani En ole ehtinyt päivittämään, kun kiirettä pitää. Ensinnäkin Töhö ja Anastacia voimia raastaviin piinapäiviin!! Se on mulle ainakin kaikkein raskain vaihe. Ette ikinä arvaa, huh mikä tilanne. Viime viikon ultrassa ei siis näkynyt mitään, ja jatkoin pienellä annoksella pistelemistä viikonlopun yli. Mutta maanantain ultrassa näkyikin yllättäen NELJÄ n. 12 mm:n follikkelia, ja estradioli oli 1,6 eli lääkärin mukaan 3-4 niistä todennäköisesti puhkeaa. Hoito jouduttiin keskeyttämään ja kondomia kuulemma suositellaan... Eli Noomi, meillä vaihtui nyt osat. Mukavaa että sulla toimii nyt! Niiiin paljon hyviä ajatuksia sinne lähetän! MUTTA ei tässä vielä kaikki - viikonloppuna ei tullut mieleenkään, että siellä voisi kasvaa niin monta, ja sunnuntai-iltana me oltiin yhdynnässä. Tätä en kehdannut lääkärille edes sanoa. Seurailen kuitenkin ovulaatiotesteillä, että milloin ne aikovat irrota, ja tänä aamuna sain hymynaaman testiin. Joten huomenna pitäisi olla ovulaatio. Siittiöt voivat kyllä hyvinkin elää sen 5 päivää kohdussa, enemmänkin. En tiedä itkeä vai nauraa! Tosi ristiriitaista: toisaalta nyt ois varmaan paremmat mahdollisuudet kuin koskaan tulla raskaaksi (vaikka ei todellakaan aiota enää olla yhdynnässä tässä kierrossa), toisaalta jos nyt sitten olisinkin raskaana, niin mikä PANIIKKI että montako vauvaa siellä sitten on!? Että neljän veljeksen mahdollisuus täälläkin Sarvis, nyt sitten yhdessä jännitellään Onhan se epätodennäköistä, että kaikki niistä kasvaisi, puhkeaisi, hedelmöittyisi ja kiinnittyisi, ja että siittiöt ois muka ihan tsäpäkkänä siellä vielä huomennakin. No, eihän sitä koskaan tiedä. Nyt tulee jännät pari viikkoa.
  11. Tää ei meinaa mitenkään suostua muokkaamaan tuota viestiä. Piti vielä sanoa Sarvikselle, että toivottavasti saat megaluokan ovulaation jossa on kaikki kohdillaan ! Pidä meidät ajan tasalla.
  12. Moi! No jotain ainakin tapahtuu siellä, Noomi, kiva! Onko sulla uus ultra ensi viikolla? Mulla ei ultrassa näkynyt aivan mitään (paitsi tietenkin niitä "ihania" pikkurakkuloita...). Joten labran kautta kotiin, ja huomenna saan puhelun, jos annosta pitää nostaa, eli jos estradioli ei ole kohonnut tarpeeksi. Huoh. Osasin kyllä odottaa tätä: aina mulla uusi lääke ensin tehoaa, ja sitten ei enää toimikaan seuraavalla kerralla. Mutta nyt vaan malttia ja lisää pistoksia. Toivottavasti saadaan kypsymään 1-2. :/ Maanantaina sen näkee. Oli muuten ihanaa, kun mies oli eka kertaa tänään ultrassa mukana. Katteli aivan tosissaan näytöltä näkymiä
  13. Noomi, Gonal-F on lääke ja 50 yksikköä pistän. Näillä asetuksilla viimeksi ultrassa näkyi kasvava follikkeli ja sain ovulaatiotestiin hymynaaman. Mullakin on torstaina ultra Kyllä ne fiilikset yleensä tasoittuu tässä alkukierrosta, onneksi. Ehkä hormonitkin vaikuttaa asiaan? Ei sitä vuoristorataa jatkuvasti jaksaisikaan!
  14. Kiitos Tinhi!!! Antaa kyllä paljon toivoa tuo kertomasi. Töhö, meillä oli vasta eka pistoshoito tuo. Mennään tätä yhteensä kai 6 yk:ta, jos toimii siis. Ei olla vielä IVF-jonossakaan. Mulla vaan ei toiminu ensin clomit ja sitten ei toiminu letrot, niin pelottaa että tästä ei koskaan tule mitään, kun ehkäisyksettömiä vuosia takana kuitenkin jo yli 6. Noomi, mullakin alkaa pistokset nyt lauantaina, eli samaa matkaa mennään! Jännästi kivaa Tsemppiä sulle hirmuisesti, toivon että saadaan sulle kunnon ovulaatio tällä kertaa! Onnea kaikille muillekin matkaan ❤
  15. Elämänalulle vieläkin toivottelen kovasti voimia ❤ Töhö, rankat pettymykset sullakin ollu IVF:ssä. Millä mielin nyt? Tänään tein negatiivisen raskaustestin. Menkkojen pitäisi jo alkaa, kun kp 31 dpo 16 ja viimeisestä lugesta 3 päivää. Jostain syystä nyt tuntui pettymys rankemmalta kuin koskaan aiemmin. Kai kierto kierrolta odotukset nousee. Pelottaa jo ennalta, miten jaksan vielä viisi kiertoa tätä käsittääkseni aika tehotonta hoitomuotoa ts. lähes varmoja pettymyksiä. Ja sitten päälle vielä IVF:t... En ole löytänyt mistään oikeen tietoa, vertaistukea tai varsinkaan onnistumisia ovulaation induktiosta pistoshoidoilla PCO-tapauksissa. Sekin tuntuu ikävältä. Että ei tiedä onko tässä edes mitään järkeä? Anteeksi masentava vuodatukseni. Tiedätte varmasti kyllä tunteen.