Noomi

Jäsen
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

About Noomi

  • Rank
    Tavis
  1. Suuret onnittelut Odottelevalle ja Mynnille! Anastacia kyseli oliko oireita ennen plussaa ja sitten että onko taustalla pco:ta/ovuloimattomuutta.. Mulla oli ennen plussaa pari päivää tosi kovaa palelua ja sitten muutama vihlaisu alavatsassa. Muuten ei liiemmin ole ollut tuntemuksia, nyt menossa 7+1, niin paha olo alkoi tossa viime viikon lopulla.. Ensi ma on varhaisultra, jolloin saadaan tietää onko masussa ketään Ja siis juu, minulla taustalla pco ja ovuloimattomuus, tämä tärppikierto oli ensimmäinen koko yritysaikana (2,5v) kun ovuloin..
  2. Oi, onnea kovasti Phalene!
  3. Mullehan ei Letrot toimineet ollenkaan, ei yhdellä eikä kahdella annoksella, joten siirryttiin Puregon-pistoksiin. Eka kierto niillä aiheutti sen, että tuli liikaa folleja, joten hoito piti keskeyttää. Mutta toinen pistoskierto sitten toi tämän tuloksen kun annosta vähän viilattiin. Periaatteessahan nuo pistokset toimii kait aika samallalailla kun Letrot, ovat kait vaan vähän vahvempia tms. Ja toisille sopii toinen, toisille toinen.. Ja juu päästään varhaisultraan kunnallisen kautta koska tärppi tuli hoitokierrossa, mutta ultra on vasta 5.6, siihen saakka pitää jännätä...
  4. Kiitoksia kovasti onnitteluista
  5. Iik, meille tuli tänään plussa testiin! Nyt pitää vaan koittaa pidellä jäitä hatussa varhaisultraan saakka jotta tiedetään onko siellä edes ketään, saatikka oikeassa paikassa
  6. Ankerias, tsempit uuteen kiertoon joutumisen johdosta.. Onko teillä nyt välikierto vai mitä seuraavaksi tapahtuu? Mulla alkoi kanssa sillon jo kp26 menkat sen multifollikkelivasteen jälkeen.. Koskaan ei ole ennen ollut niin lyhyt kierto. Ja nuo Luget on kyllä itse pirulaisen keksintö ällöttävyydessään!
  7. Töhö, kiitos tsempeistä Ei oikeastaan ole oireita, tosin rinnat on vähän kipeät liikkuessa, mutta ne on välillä muutenkin ilman menkkoja.. sarvis, joo tosiaan tuntuu että ei halua tehdä yhtään turhaa testiä, kun ei sitten "kestä" sitä negatiivista tulosta.. Anastacia, olen käsittänyt että jotkut aloittavat Letrot myöhemmin nimenomaan siksi että oviskin hieman myöhemmin tulisi. Sitten olisi limakalvokin paksumpi ja folli ehkä ehtinyt kasvaa enemmän ym
  8. Apua täällähän on meillä monella piinat päällä! Mä olen ihan ihmeissäni miten lungisti olen tän "ekan ovulaatiokierron" ottanut. Keskiviikko-iltana menee vika Luge ja päätin että testaan vasta su ellei menkat ole alkaneet. Tuntuu että menkkojen alku ei tunnu niin pahalle kuin negatiivinen tikussa.
  9. Mites täällä ihmisillä meni vappu? Täällä meni rauhallisesti! Alkoiko Töhöllä menkat vai oliko väärä hälytys? Pistin maanantaina Pregnylin, eli siitä 36h laskettuna ovis on luultavasti ollut keskiviikkona. Talleteltiin ma, ti ja ke. Lauantaina alotiin sitten Luget, yksi kapseli aamuin illoin. On kyllä ällöttävää kamaa.. Ei ole jotenkin nyt usko kovin korkealla että meillä olisi tärpännyt, ekasta kierrosta hoitojen aikana kun ovis on luultavasti ollut. Ihme kyllä Lugeistakaan ei ole tullut mitään tuntemuksia.
  10. Mites Ankerias sinun ultra meni maanantaina? Meillä oli tosiaan maanantaina ultra ja siellä näkyi yksi 18mm folli ja sitten muutamia pienempiä, mutta eivät olleet kuitenkaan liikaa lähteneet kasvamaan. Limakalvokin oli kuulemma hyvä. Eli ekaa kertaa ikinä tuli vaste lääkkeelle. Pistin maanantai-iltana Pregnylin eli voi siis olla, että ovuloin tässä kierrossa ehkäpä ekaa kertaa ikinä (tai no en tiedä ikinä, mutta siis kuitenkin!). Peittoja on heiluteltu maanantaina, eilen ja tänään olisi vielä tarkoitus "talletella". Sitten la-aamuna alkaa 12 päivän Luge-kuuri, kaksi kapselia päivässä. Jännittää.
  11. Heipparallaa! Täällä sujui pääsiäinen tosi rauhallisesti, enimmäkseen ihan vain kotona. Oli jotenkin sellainen oloa että halusi ottaa vaan ihan rennosti pari päivää kun siihen kerrankin oli mahdollisuus. Mites Ankeriaksen ultra meni? Muistaakseni mainitsit että sinullakin on tänään Mulla oli tänä aamuna eka seurantaultra, nyt siis piikitetty 6 päivää Puregonia. Oikealla ja vasemmalla näkyi kuulemma yhdet n. 10mm kokoiset follit ja sitten taas paljon pieniä. Eli kaksi on EHKÄ lähtenyt kasvamaan. Nyt jatkan vielä piikitystä ja maanantaina uudelleen ultraan. Viimeksi oli kyllä ihan sama juttu, että vaati pidemmän stimulaation ennenkuin mitään oikeastaan alkoi näkyä..
  12. Ankerias, kiitoksia tsempeistä. Mikä sulla on pistettävä lääke ja annos? Voi olla että olet sen kertonut mutta ei pysy aina perässä kaikkien tilanteissa. Onko sulla seurantaultraa? Mulla alkaa tosiaan nyt huomenna perjantaina pistokset ja ensi to on eka ultra ja labra (estradioli).
  13. Jaahas anteeksi säätöni, muokkasin viestiä niin se tulikin lainauksena.. Huoh!
  14. Täällähän on muutamalla nyt jännäilyn paikka Toivottavasti saataisi plussia tähän ketjuun! Mulla on tosiaan välikierto nyt hoidettu alta pois ja perjantaina alkaa taas Puregonin piikitykset. Hieman eri annoksella, kun viimeksihän kävi niin että ensin kun piikin 50 yksikköä niin ei tapahtunut mitään, mutta kun annos nostettiin 75 yksikköön, niin tuli multifollikkelivaste ja hoitokierto piti keskeyttää ja saatiin peittojenheiluttelukielto. Nyt alan perjantaina pistämään 62,5 yksikköä ja sitä pistän vajaan viikon, kunnes on sitten eka seurantaultra Toivon niiiiiin paljon että hoitovaste olisi nyt sopiva, kun Puregon selvästi (ainakin viimeksi toimi), mutta oikea annos tulisi löytää.. Ärsyttävä PCO, ensin ei tapahdu mitään ja sitten tapahtuu liikaa..!