Minikiki

Jäsen
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

About Minikiki

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

160 profile views
 1. Tasan kahta viikkoa ennen tädin saapumista, Eli n. kp 14/28.
 2. Kiva lukea, että inssilläkin on joku onnistunut. Emme halunneet lähteä kylmiltään koeputkeen, vaan halusimme kokeilla kevyempää hoitoa ensin. Nyt odotellaan tuloksia ekasta inssistä!
 3. Pari ystävää ja sisko tietävät. Vanhemmat luutavasti arvailevat ainakin, mutta heille ei ole kerrottu mitään
 4. Kiitos listasta, foorumille palaajana osa oli jo ehtinyt unohtua!
 5. Meillä ei ole vielä omia lapsia, mutta olemme ajatelleet, että lapsi saa uskoa joulupukkiin. Kun lapselle selviää ettei joulupukkia ole olemassa oikeasti, kerromme lapselle joululahjaperinteestä ja siitä, että pukki on olemassa omassa mielikuvituksessamme niin kauan kuin haluamme siihen uskoa.
 6. En kysele, mutta saatan juttukaverista riippuen kertoa meidän tilanteesta (ollaan edetty jo lapsettomuushoitoihin).
 7. Sadan viestin raja on hyvä, varmasti monelta stalkkerilta loppuu pinna ennen kuin ehtivät urpoilemaan juttuja kaikelle kansalle.
 8. Raskauskeijua minäkin olen käyttänyt testien hankintaan. Luomukierroissa halppisliuskoja lähinnä ja nyt hoitokierrossa ihan kunnon testejä, ei kuitenkaan digitestejä.
 9. Yksityisellä saa tosiaan halutessaan kevyen nukutuksen keräystä varten, julkisella puolella pitää varmasti hyvin perustella nukutuksen tarve sen saadakseen. Tavallaan hassua, sillä toipumiseen tarvitsee joka tapauksessa potilaspaikan ja lähtiessään tarvitsee saattajan käytettiin humautusta tai pelkkää puudutusta ja kipulääkkeitä.
 10. Toivotaan Laiheliini, että tärppäsi! Meillä myös eka hormonein tuettu kierto (ja inssi) ja tuloksia jännitellään.
 11. Vielä ei olla päästy IVF-hoitoihin, päätettiin kokeilla ensin kevyempiä hoitoja (Puregon+Pregnyl, inssi ja loppukiertoon Luget) Suunnitteilla on kuitenkin yhden välikierron jälkeen siirtyä IVF:ään. Jes yhden viestin lähempänä vilkkaampia keskusteluita!
 12. Raskauskeijusta olen tilannut sekä ovistestejä, että raskaustestejä.
 13. Bmi on noin 25 paikkeilla, riippuen kierron vaiheesta
 14. Kohdun rapsuttelu kuulostaa hurjalta! Taidan pitäytyä kuitenkin vain foolihapossa ja muissa peruslisissä.