Marika__

Jäsen
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

About Marika__

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

193 profile views
 1. @sipulinen oletko testannut?
 2. @lotta minäkin tein tuon rfsu "testaa aikaisin" dpo8 ja sain viivan, siinä ei ollut mielestäni väriä ja annoin olla testaamisen silloin. Sitten kuitenkin malttamattomana menin ostamaan dpo11 sen tavallisen rfsun ja uudestaan tuon herkän niin sain saman mielestäni harmaan viivan mutta se rfsun normaali testi taas antoi haamun. Meni luotto tuohon testiin vaikka siis viivan antoi mutta ilman väriä.
 3. @sipulinen kyllähän siinä viiva on, haamu oletko varma oviksesta?
 4. @sipulinen voi harmi onko teillä yrityksessä ensimmäinen vai?
 5. @sipulinen miltäs näyttänyt? Oletko vielä testannut?
 6. @sipulinen kyllä siinä häivähdys näkyy
 7. @mama33 onko teillä siis ensimmäinen yrityksessä? Tsemppiä joka tapauksessa seuraavaan yritykseen Meidän ensimmäinen oli ihan suunnitellusti tehty ja nappasi yrityskerralla 1. Olimme aina puhuneet että 2 lasta halutaan, ei ehkä ihan näin lyhyellä välillä mutta kuitenkin. Keskimmäinen tuli pillereistä huolimatta ja kolmas imetyksen aikana. Nyt niitä on 3 ja olen ihan tyytyväinen vaikka en 3 lasta suunnitellutkaan tekeväni ainakaan näin lyhyillä väleillä
 8. @mama33 meillä on jo 3 poikaa, 3v , 1v&7kk ja 4kk Täällä vain aina seurailen mukana "edelleen". Itse tänne eksyin ensimmäistä kertaa kun aloin odottaa tuota meidän 1v&7kk
 9. @mama33 Testasitko vielä?
 10. @mama33 oletko testannut?
 11. @Hunaja oletko vielä testannut?
 12. Kyllä siellä plussa on aika räikeä viivan paikka on jos sellainen vain olisi.
 13. @Ewwwie paljon onnea onneksi syy näyttää löytyvän. Täytyy kyllä taas vaan ihmetellä että miksi tällaisia ei testata tiuhempaan, olisitte tekin selvinnyt monelta pettymykseltä ja huonolta mieleltä Nyt vaan pikkuiselle kunnon jarrusukat !
 14. @Laukki itse toisen lapsen kanssa kun olin apteekissa ostamassa testiä,kysyin juurikin tästä heidän omastaan että antaako/eihän anna mitään viivanpaikkoja. Nainen sanoi että viiva tulee vain ja ainoastaan jos on kyseessä plussa ja raskaus. Eri asia on nämä halvemmat liuska testit jotka voivat antaa viivanpaikkaa.
 15. @Laukki kyllähän siinä näkyy mikä testi on kyseessä?