Laiheliini89

Aktiivijäsen
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

About Laiheliini89

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

782 profile views
 1. Kiusi onpahan huonosti nyt tällä palstalla kirjoittelijoita. Minäkään en tässä lastenhoidon lomassa ehdi muuta kun lukaista tekstisi ja toteamaan että olet varmaan tässä ajassa mitä viestisi kirjoittamisesta jo on aikaa saanut vastauksia kysymyksiisi. Eli meillä hoidot tosiaan onnistui hienosti, normaali neuvolakontrolleilla mentiin loppu raskaus ja poika syntyi rv 39+0. Nyt ollaan kotona ihmetelty meidän rakasta joka kasvaa hurjaa tahtia. Ollaan miehen kanssa ajateltu että toinen lapsi olisi vielä toiveissa ja mennään nyt ilman ehkäisyä vaikkakin lapset pienellä ikäerolla jonkin verran pelottaakin. Mutta tosiaan olen ajatellut että raskauden jälkeen kun ne PCOS oireet voisivat rauhoittua ja raskautuminen luomusti voisi onnistua niin annetaan sille mahdollisuus. Täytyy sit hakeutua hoitoihin jos ei tärppää noin vuodessa....
 2. Gingeriota peukutustykkäys ja tsemppiä sinulle hoitoihin. Ei ole Menopur se helpoin pistettävä tai ainakin se käyttövalmiiksi saattaminen oli hankalaa. Meillä Menopur-hoito onnistui ja 4 kk ikäinen poika tuhisee tuolla sängyssä aamu-unia
 3. Soitin lapsettomuuspolille ivf:n suunnitteluajan perumisen ja kerroin raskaudesta. Hoitaja sanoi että he tarjoavat omille asiakkailleen varhaisraskauden ultran rv:lla 7-8 ja sinne olen ensi viikolla menossa, nyt siis menossa noin rv 5+6. Jännittää, pelottaa ja odotan samalla käyntiä! Onko muille tarjottu tälläistä ultraa yleisellä puolella, mietin että halutaanko tällä sit kontrolloida hoitojen tulosta jollakin tavalla? Sanoivat että vasta heidän ar-ultransa jälkeen sitten yhteys neuvolaan.
 4. Täällä on tänä aamuna tehty raskaustesti ja plussa saatu!!! Heräsin 15 min ennen kellon soittoa ja ajattelin että nyt tämä asia katsotaan loppuun, tein testin ja menin sitten miehen viereen ja heti se arvasi että mitä oli asiaa. Ollaan kyllä niin onnellisia! Upeaa että hoito tepsi!
 5. Huh nyt jännittää, en ole vieläkään tehnyt raskaustestiä mutta en koe myöskään mitään raskauden oireita. Menkat on nyt 2 päivää myöhässä (verrattuna edellisiin avusteisiin kiertoihin) ja Pregnyl piikistä on nyt aikaa 17 pv. Oletettavasti raskaustestissä näkyisi nyt siis oikea tulos mutta en uskalla tehdä sitä kun pelottaa! Pakkohan se on tehdä lähipäivinä niin saan peruttua ivf suunnitteluajan kun/jos sitä ei tarvita.
 6. Hmmm kyllä nämä päivät matelee, eilen kysyin mieheltäkin että tehdäänkö raskaustesti, kyllä se vois jo toimia nyt kun Pregnyl piikistä on sen 13 päivää. Hän siihen että ei tehdä, vaan katsotaan ajan kanssa tuleeko niitä menkkoja, siitähän sitten tiedetään. Joo ja olen kyllä periaatteessa samaa mieltä, ehkä en edes haluaisi todeta etukäteen sitä pettymystä. Kyllä vaan niin jännittää tämä odottaminen, ei meenaa keksiä päiviin tekemistä. No mutta huomenna pääsee töihin niin pysyy asia pois mielestä hetkisen. Hyvä työmotivaattori! Ja ollaan kyllä puhuttu yhdessä jo valmiiksi että jos menkat tulee niin en saisi masentua siitä, onhan meillä jatkohoito tiedossa. Mutta väliin sitten se 2,5 kk hoitotauko kesälomasulun vuoksi, sekin tekee varmaan ihan hyvää keholle. Ja mä yritän toteuttaa sitä lihotuskuuria, grilliruokaa ja jäätelöä. Kesä täältä tullaan!
 7. Paljon onnea Phalene!!! toivottavasti tämä on tarttuvaa! Minä odottelen ensiviikolla samaa tulosta sit!
 8. Jahas täällä ollaan taas kuluttamassa aikaa, mietin että viikon päästä ollaan jo aika viisaita siitä onko Menopur toiminut! Pikkasen malttamaton olen ja sit vähän myös pelon sekaisin fiiliksin mietin että jos ne menkat taas alkaa niin kyllä masentaa. No mutta hyvä että viikonloppuna on paljon tekemistä niin ei ehdi stressata. Vähän ihmetyttää kyllä yleisen puolen touhu siinä että puhuttiin jatkohoidoista niin että syksyyn asti poli on kiinni eli mulle ei enää ehditä aloittamaan uutta hoitojaksoa. Syksyllä siirrytään sit ivf-hoitoihin jos meille käy se. No mä sanoin että kyllä käy, mutta miksi ihmeessä kun nyt oletettavasti on löytynyt lääke (Menopur) joka toimii mulla. Lääkärin mukaan OI-hoitojakin tehdään rajallinen määrä, nyt minulla siis tehty 3 OI-hoitoa, että kai se on sit rajana. Mutta joo näillä mennään ja siis toivotaan sormet ja varpaat ristissä että mitään ivf:ää ei tarvita! Phalene missä mennään?
 9. Nyt 3 Pregnylin pistokertaa takana ja kyllä se vaan eri tavalla tuntuu joka kerta se pistäminen ja ovulaatio-oireet. Ensimmäiset 2 kertaa tupeksin pistämisessä varmaan jotenkin koska siis kolmannella kerralla ei oikein mitään mahakipuja eikä oikein ovulaatiotuntemuksiakaan, joten onpahan merkillistä. Nyt siis menossa jännittelyt kolmannen Menopur piston jälkeen eli että oisko OI -hoitolinjan muutos Bemfolasta Menopuriksi tuomassa tulosta. En oikein uskalla edes ajatella viikon päähän asti, silloin pitäs jo pystyä tekemään testiä!
 10. Harmi kun ei näytä olevan muita lääkkeen käyttäjiä tällä hetkellä maisemissa. Minulla Menopur näytti toimivan hyvin, pistin yhteensä 15 päivää ja 19 mm folli irroitettiin Pregnylilllä viikko sitten maanantaina, nyt sit vaan jännitetään! Limakalvo oli tällä kertaa kasvanut minulle ennätyspaksuksi 9 mm joten kyllä siitä Menopuriin vaihtamisesta hyötyä taisi olla.
 11. Ja Phalenelle minulla on peukut pystyssä, tänäänhän oli verikokeeseen meno?
 12. No kyllähän se mies sieltä kotiutui illalla ja mukavasti meillä meni loppuilta peiton alla. Pelkäsin että kun se sieltä 14 tunnin työurakasta kotiin tulee niin ei jaksa kun sänkyyn kuorsaamaan mennä, mutta hyvin puuhakas jaksoi kanssani olla ennen kun nukkumatti vei mennessään.
 13. Haaveissa otahan rauhassa siellä äläkä mieluile yhtään enää töihin, kotona on paras paikka. Toivotaan että saat olla kotona pitkään ettei tarvitse osastolle mennä seurattavaksi. Intiimi kysymys, mutta kysynpähän kuitenkin: onko yhdyntäkielto? Täällä odotellaan taas miestä kotiin, joten eipähän ole peiton heiluttelu oikein onnistunut. Kyllä oon taas vähän stressissä tästä hommasta kun ei kai tässä nyt ihan huvikseen olla itseä pistelty että sais nyt osallistua tähän vaiheeseen johon pystyy niin vähän intensiivisemmin. Tai no joo en voi ehkä murista kun eihän nää nyt kauheen helppoa oo ennakoida
 14. Sunnuntainakaan ei näkynyt ovistestissä plussaa ja pistin Menopurin normaalisti. Maanantaina kävin kontrolliultrassa ja siellähän oli kasvanut 19 mm munis ja limakalvo ennätyslukemissa 9 mm eli eiliselle illalle sain Pregnyl -irrotuspiikin ja se on pistetty. Tänään ja huomenna vaan puuhailua pedissä!
 15. Nyt on Menopuria pistelty 15 päivää ja 19 mm munis odottaa tämän illan irrotuspiikkiä joten mukavasti on mennyt kun vastetta saatiin lääkkeelle. Lisäksi limakalvo oli ennätyspaksuna 9 mm eli hyvät kiinnittymisalustat ois nyt kyytiläiselle. Hyvät fiilikset on taas pitkästä aikaa hoidoista. Tää on nyt viimenen kierto mitä mulle ehditään tehdä ennen polin kesäsulkua. Puhuttiin kyllä että voidaan tehdä ivf -suunnittelukäynti vielä ennen kesää niin syksyyn on sit nopeat lähdöt mahdollisia, jos sille nyt on tarvetta. Toivotaan että ei ole eli plussa pärähtää raskaustestiin tämän kierron päätteeksi. Kysäisin vähän että miksi mennään jo ivf-hoitoon jos nyt löydettiin lääke joka tuntuu auttavan, mutta kai siinä julkisella puolella on sit jotkut rajat että kuinka kauan OI -hoitojakin tehdään, en ainakaan muuta vastausta saanut että kun on kokeiltu nyt jo useampi kerta tätä hoitolinjaa. Niin ja onhan se varmaan sit niin että lapsettomuushoitojen venyminenkään ei varmasti ole hyväksi tuolla meidän korvien välissä, joten hommaan ois hyvä saada vauhtia siksikin... ei tiedä mikä ois hyvä