ellamaria

Rekisteröitynyt
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About ellamaria

  • Rank
    Aloittelija
  1. ^kiitos paljon
  2. http://aijaa.com/3I8dGa Viiva vahvistuu ❤ kertokaa tumpelolle,että pitäisikö tikuttaa niin kauan että saisi yhtä tumman viivan kuin on kontrolliviiva? Viime raskaudessa,joka saattoi olla kemiallinenkin,sain 10 ja 25 herkkyyksillä vain haaleita viivoja,joissa ei juuri ollut tuota vaaleanpunaista väriäkään. Mut clearbluella 2-3vko raskaana. Toivon parasta kaikille muillekkin testailijoille!
  3. http://aijaa.com/emZgtq Miulla eilen aamulla tämmöinen tulos,taitaa siellä jotain näkyä. Vhän hämärä kuva, oli vaikea saada kuvaan jollain tapaa näkymään. Tänään tuntunut menkkamaista jomotusta, mutta toistaiseksi ei ainakaan alkaneet ja toivottavasti eivät alakaan! Meillä 1.5v yritystä,joulukuussa oli varhainen km. Kierto sekaisin, ei hajua milloin ovis olisi ollut. Kp nyt 32,edellinen kierto oli myös 32 mutta sitä edelliset 38-48 välillä. Oon juuri nyt ulkomailla,yrittänyt metsästää clearblueta tms,mut en oo löytänyt. Huomenna aamulla teen uuden testin.
  4. Osasinkohan laittaa kuvan oikein.. Vuosi ehkäisy poissa,menkat tulleet miten sattuu,ei siis mitään käryä oviksesta. Rinnat olleet tosi kipeet viikon ja tänään ilmestyi tuollaiset hailakat viivat. Plussa or not? http://aijaa.com/wmCqbf