Renna

Jäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Renna

 • Rank
  Tavis
 1. Komppaan Nodu muita, ihan selkeä plussa ja mun mielestä tossa on tasaisemman vahva viiva kuin noissa edellisissä. Eli siinä mielessä on siis mun mielestä tummentunut. Niin ja itsellä noi liuskatestit tummeni to-del-la hitaasti. Eli siinä vaiheessa kun digi näytti raskaana 3+, oli liuskatestin väri vaan hiukan tummempi kuin tyyliin viikkoa aikaisemmin.
 2. Tähän mennessä 7 one step -liuskaa ja 3 apteekin omaa tehty Ensimmäisen liuskan tein niin ajoissa että se oli nega, siitä parin päivän päästä haamu ja sitten vahvistui plussaksi. Lokakuussa plussattu meni heti alussa kesken, joten nyt en meinaa uskaltaa lopettaa testausta ja viivan vahvistumisen kyttäystä Testejä tulee siis varmaan tehtyä vielä lisää...
 3. Eka haamu oli dpo 11 (tai 12) ja dpo 13 (tai 14) oli miehestäkin jo selkeä plussa
 4. Ennen plussaa ei oikeastaan kauheasti ollut oireita, selkeimpinä mielenkiintoinen kuplinta alavatsassa (kohdussa?) ajoittain sekä nippailut. Lisäksi rinnat rupes jo vähän vaivaamaan ja mahaa turvotti, mutta ne nyt on oireina välillä normikierrossakin. Toki mulla iski vaja viikko ovulaatiosta hirveä flunssa päälle eli sen jalkoihin saattoi jäädä useampikin oire. Miettisin kyllä että toi flunssa saattoi olla oire, koska siitä on joku 1,5 vuotta kun mulla oli viimeks noin kova flunssa.
 5. Pitäisiköhän itsekin ottaa kuva tikuista ja koittaa saada se tänne. Toisaalta on lohdullista huomata ihan tästäkin et joku muukin on pähkäillyt viivojen vahvistumista ja saanut vasta vähän myöhemmin nuo tosi tummat tulemaan. Jospa sitä itsekin uskaltais luottaa niihin pikkuhiljaa
 6. Olen ajatellut että otan pakkauksen. Toki nyt vasta raskaus niin aluillaan, että tuntuu liian aikaiselta edes ajatella asiaa Ensimmäinen lapsi tulossa.
 7. Onnea plussasta Krisse_! Mulla on vähän sama tilanne, eli kuukautiset alkanut viimeksi 9.12 ja ovuloin kuun vaihteessa. Soitin eilen ekan ajan neuvolaan ja siellä todettiin, että laskettu aika mullekin näyttää väärin, jos ajattelee tuota perinteistä 28 päivän kiertomallia. Itsellä oli siis testi negatiivinen vielä 11.1 (ei haamun haamua) ja lauantaina viivan pystyi jo mieskin toteamaan plussaksi. Ovuloinnista laskettuna viikot on kuitenkin ihan normaalit, koska ovulointi tapahtuu yleensä noin 2 vkoa ennen menkkoja ja tuo Clearbue laskeekin raskausviikot hedelmöittymisestä lähtien.
 8. Kiitos Cheri Ja onnea sullekin! Katselinkin tosta sun allekirjoituksesta että olet plussannut Kun varasin aikaa neuvolaan mulle sanottiin, että LA tulee varmaan laskettua vähän aikaisemmaksi kuin se oikeasti on, koska mulla on tyyliin 5 vkon kierto (tai välillä pitempi). Syyskuulle sen siis pitäisi kai joka tapauksessa tulla, joten ajattelin tohon syyskuisten ryhmään liittyä heti kun saan pakolliset viestit täyteen. Niin ja testasin tänään aamusta sen apteekin testin ja one stepin Kyllä ne molemmat onneks oli vahvistunut, se apteekin selvemmin. Saa nähdä mihin sitä seuraavaks malttaa odottaa ennen kuin kaivaa taas tikkua kaapista.
 9. Mahtaakohan täällä käydä vielä ihmisiä pakkomielteilemässä..? Oma pakkomielle on räjähtänyt käsiin tässä kierrossa ja mies vaan puistelee päätään ja komentaa lopettamaan tikkuihin pissaamisen Aikaisemmissa kierroissa en ole tikuttanut ovista, joten jäänyt raskaustestitkin vähemmälle. Nyt tikutin oviksen ja siitä innostuneena aloitin raskaustestit dpo 8. Ekaks tuli toki nega, mutta sitten olin erottavinani haamun dpo 11 sekä dpo 12 ja dpo 13 oli mielestäni jo selkeä viiva ja dpo 15 plussa oli vahvistunut. Ongelma on etten osaa lopettaa testailua Käytössä ollut sofin one step ja apteekin omat ja huomisaamulle on taas molempia tikkuja yks odottamassa (ja ehkä niitä löytyy myös kaapista lisää sekä vkonlopulle yksi digi). Lokakuussa 2016 plussasin ja se meni ihan alussa kesken, joten nyt on vaan pakko saada seurata viivan vahvistumista. Tukea pakkomielteisen tikkupissailun lopettamiseen? Kohtalotovereita ja ymmärrystä?
 10. Hermoilija ilmoittautuu! Samat fiilikset kuin teillä Rosetta82 ja Wiiamiilia. Ensimmäinen tulossa ja raskaus ihan alussa. Pelkoa lisää se, että lokakuussa tullut plussa meni ihan alkuvaiheessa kesken. Nyt vain toivotaan että tämä pieni olis tarrautunut paremmin kiinni/olisi muuten kunnossa.
 11. Bmi tällä hetkellä tasan 23. Joulusuklaiden ahmiminen on valitettavasti nostanut painoa pari kiloa, ne tarttis nyt saada pois. Normaalisti Bmi siis lähempänä 22.