sudenkorento

Aktiivijäsen
 • Content count

  179
 • Joined

 • Last visited

About sudenkorento

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

325 profile views
 1. Lahja, Hellä, Hellin, Tyyni, Hertta, Säde, Kaino, Unelma, Heljä, Helinä, Lauha, Ilona, Laina, Lempi
 2. En tykkää. Liian lähellä vauvaa ja jokin muukin siinä tökkii. 5 Valto?
 3. Kovin erikoinen, 5 Vilppu?
 4. En ole vielä päässyt rakenneultraan asti. Täällä lääkäri tekee kaikki ultrat. Nt-ultrassakin katteli kaikki nähtävissä olevat rakenteet sen turvotuksen lisäksi. Saatiin mm. tietää, että sikiön sydämestä löytyy kaikki neljä kammiota ja aivotkin näytti normaaleilta. Samoin ihmeteltiin pienen luita, sormia ja joitain muita sisäelimiä. En sit tiedä, olisiko kätilökin ne katsonut.
 5. Mä odotan ensimmäistä lastani ja olen jo ennen raskautta pohtinut mahdollisten sisarusten ikäeroja. Sikäli kun niihin pystyy vaikuttamaan. Jotenkin noin 2 vuotta on tuntunut hyvältä ajatukselta. Kovin paljon enempään ei oma ikäkään antaisi myöten. Näihin omiin ajatuksiin liittyen suositus osuu kohtuu hyvin. Yleisesti ottaen minusta on hyvä, että on tutkittu kuinka tiheät raskaudet vaikuttavat äidin kehoon ja lapseen sekä perheen jaksamiseen. Näitä kaikkia näkökohtia ei välttämättä tule ajateltua. Mä pidän sitä hyvänä lisänä perhesuunniteluun, kun tekee ratkaisuja, jotka sopivat parhaiten omaan tilanteeseen.
 6. Mä vielä opiskelen. Mies on töissä. Muutettiin juuri isompaan omistusasuntoon ja häät on ihan nurkan takana. Ehkäisy jäi kesäkuussa, mutta yritys on alkanut vasta nyt syksyllä.
 7. Lempinimi, 5 Petronella?
 8. Tykkään, 9+ Vanessa?
 9. Ihana, 9+ Pauliina?
 10. Jotenkin tosi tavis, 7 Tavid?
 11. Kaunis, 8+ Hertta?
 12. Tykkään, 9+ Freija?
 13. Englanniksi lausuttuna kivempi, mut ihan jees suomalaisittainkin, 7 Veena?
 14. Kiva perusnimi, 8 Mailis?
 15. Kuulostaa vähän teennäiseltä, 4 Valpuri?