Sohvatyyny

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Sohvatyyny

  • Rank
    Aloittelija
  1. Pahoittelut nukkelapsi Nodulla kyllä ihan selkeä!!
  2. Tällä alkoi tänään menkat, ei siis testejä hetkeen oo täältä päin tulossa.
  3. Olen tehnyt parikin testiä, kaksi selvää negaa ja yhden negan johon ilmestyi viivanpaikka monta tuntia testin tekemisen jälkeen.. nyt odottelen menkkoja ja viikonloppuna uutta testiä jos ei ala kuulumaan.
  4. Kaijak, en ole tehnyt uutta testiä tänään. Jos ei ala menkkoja kuulumaan, teen viikonloppuna. Vai kertokaas kokeneemmat, onko siitä hyötyä vai oisiko näkynyt kuitenkin eilisessä testissä jos raskaana olisin? En osaa yhtään arvioida kuinka kauan olin pidättänyt ennen testiä, kuitenkin yli tunnin vähintään.
  5. Kiitokset nasunen, salamanteri, Cheri ja Haaveissa
  6. Teinkin jo tänään uuden testin, on se kumma kun ei vaan millään jaksa odottaa Pc:n tein ja ihan vitivalkoinen, ei merkkiäkään toisesta viivasta..
  7. Testi oli vielä tallessa niin nappasin kuvat melko huonolla menestyksellä, pahoittelen huonoja kuvia Tein siis tämän testin eilen aamulla, ei mitään eikä ketään mutta illalla huomasin että tuossa joku tasapaksu viiva on. Ilmestynyt useamman tunnin kuluttua testin teosta. Livenä näkyy paremmin, ehkä kuvastakin huomaa jos kunnolla tihrustaa ei oikeestaan minkään värinen. Molemmat kuvat samasta testistä, laitoin molemmat kun en osannut päättää kummasta näkyisi paremmin. Enkä myöskään osannut muokata yhdeksi kuvaksi! http://aijaa.com/6RqjsL http://aijaa.com/eOeOTW
  8. Voi, onnea salamanteri!! <3 Itse odottelen vielä huomiseen ennen uuden testin tekoa.. jänniä aikoja
  9. Tein illalla malttamattomana toisen pregcheckin testin ja aamulla sitten rfsu:n testikynän joka lupaa näyttää tuloksen 4pv ennen menkkojen odotettua alkamista. Molemmista ihan selkeä nega, ei yhtään mitään vaikka mistä suunnasta ja missä valossa koitti tarkastella. Ehkä taisin iloita liian aikaisin... :/
  10. Kiitos kaikille arvailuista!! Tosiaan ekaa lasta yritetään, oon lopettanu minipillerit marraskuussa(2v käytin) ja kierrosta ei juuri mitään hajua. Viime menkat alko 27.12. Testiä tehdessä aika tuntu musta tosi pitkältä ennenku pissa edes liikku tuonne päähän asti, en tiedä onko eri testeissä jotain eroa(aikaisemmin käyttänyt vaan rfsu:n liuskoja ja niissä liikkunut paljon nopeampaa)? Joku pari min ehkä meni nyt tällä testillä että oli "valmis", mutta tää viivanpaikka/haamu piirtyi kyllä mielestäni heti, tai korkeintaan muutaman sekunnin kuluessa.
  11. http://aijaa.com/NsWNkX Näettekö tässä mitään? Viivanpaikka ehkä, vai oiskohan muuta..
  12. http://aijaa.com/NsWNkX Näkyykö tässä teidän mielestä mitään? Ehkä viivanpaikka, tai...?