Napu84

Rekisteröitynyt
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Napu84

 • Rank
  Aloittelija
 1. Rv 6+2.... viikon tullut vaihtelevasti kirkasta verivuotoa,kuitenkin kokoajan vähemmän kuin kuukautisvuoto. tiedättehän kuinka raastavaa hermoille tämä on... en tiedä mitä minun pitäisi tehdä? kipuja eikä hyytymiä ole... mutta tosiaan jo viikon kestänyt vuotelu ultra vasta ens torstaina,menetän siihen mennessä mielenterveyden. ottaakohan päivystyksessä vastaan....
 2. Hyvin näkyy ansku viiva onnea ♡ Jos viivoista ei saa selkoa kannattaa ostaa se digitesti,ei tarvi arvailla
 3. Onko muita odottajia joilla kyseinen sairaus? Miten raskausaika on crohnin kanssa mennyt... ovatko crohnin oireet helpottanut/pahentunut ym. ?
 4. Tänä aamuna tuli kolmas ja enköhän niillä nyt usko
 5. Mulla on 2 ekaa syntynyt alakautta... 2 kiirellisessä sektiossa. Nyt odotan ja haluaisin yrittää kyllä alakautta synnyttää plus että en halua lapsiluvun jäävän viiten.... eikä taustalla siis uskonnolista vakaamusta.
 6. Vessanpöntöllä
 7. Voimia camille ♡
 8. Itselläni alkoi vähäinen mutta jatkuva vuoto päivän myöhässä menkkojen alusta... enpä ees ajatellu että raskaana olisin mutta oudon vähäisen vuodon vuoksi testasin tänään ja 2 viivaa tuli plus digi testiin raskaana 1-2 ♡ ei hyytymiä mutta tosiaan niinku ois menkat mutta vähäinen vuoto.