Mi-bu-ba-bu

Jäsen
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Mi-bu-ba-bu

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

699 profile views
 1. Mä olen tykännyt Boobeista, koska tissi pysyy ulkona eikä paita retkahda siihen tielle niin kuin useissa H&M:n paidoissa. Toi Maitotyttö oli mullekin uusi juttu, joten sitä olen kiinnostunut kokeilemaan.
 2. Esikoisesta minulla ei ollut mitään oireita ennen plussaa, mutta tästä toisesta kaikenlaista: alavatsan jomottelua ja viiltelyä, munasarjojen kuumotusta, päänsärkyä, närästystä. Eli melko erilaiset oireet!
 3. Esikoisesta pahoinvointi alkoi noin viikolla 7, ja oli hälvennyt viikolle 13-14 mennessä. Nyt odotellaa, miten toisessa raskaudessa käy. Yritän tehdä pakollisia hommia ennakkoon, että pärjäisi ne pahimmat viikot pahoinvoivana, kun ei oikein jaksa mitään.
 4. Esikoisesta en olisi arvannut olevani raskaana, koska en huomannut minkäänlaisia oireita ennen plussaa. Tästä toisesta mahaa jomotteli, oli närästystä, päänsärkyä ja vaikka mitä - jo sen pari viikkoa ennen plussaamista. Nyt 5 + 1, ja odottelen, miten tämä toinen raskaus jatkuu.
 5. Olen syönyt vain suomalaisia pakastemarjoja, mutta välillä aina epäilyttää, kun ei niidenkään käsittelystä aina tiedä. Mutta mutta, en ehdi marjoja poimimaankaan, niin mistäs niitä muuten...
 6. Pregcheckin liuskan, Pregcheckin puikon, Pregcheckin toisen liuskan, One Stepin liuskan, CB:n digin, One Stepin toisen liuskan. Eli... 6! Sitten viimein uskoin.
 7. Esikoinen on 2v5kk, ja imetän yhä häntä öisin, ja olen nyt raskaana 5+1. Haluaisin tandemimettää, mutta katsotaan, mitä raskauden aikana käy - vieroittuuko esikoinen, kun maito tyrehtyy. Ja toki voi olla, että koen tandemin rankkana, ja sitä täytyy harkita ja elellä tilanteen mukaan. En ainakaan esikoista haluaisi läpi yön imettää enää, vaan ehkä vain kerran päivässä, illalla.
 8. Ensimmäinen plussa tuli dpo 14, mutta oli aika hailakka (kuitenkin näkyi), ja sitten kolmena seuraavana päivänä plussat vahvistuivat.
 9. Se ärsyttää, että aika kuluu niin hitaasti ja toisaalta liian nopeasti loppuvaiheessa. Toki kun pahoinvointi (varmaankin kohta) alkaa, on se minusta ärsyttävin ja kamalin asia raskaudessa.
 10. Otimme ensimmäiselle, koska vaatteita tai tarvikkeita ei ollut ennestään. Toisesta en ole varma, todennäköisesti emme ota, koska (melkein) kaikki esikoisen vauvanvaatteet ovat yhä tallessa. Eri asia, himottaisiko uusi pakkaus (kyllä!), mutta täytyy yrittää olla järkevä.