Mirabella

Jäsen
  • Content count

    68
  • Joined

  • Last visited

About Mirabella

  • Rank
    Tavis

Recent Profile Visitors

573 profile views
  1. Muutama tietää kuumeilusta, mutta sen tarkemmin ei olla puhuttu, kun ei olla vielä yrityksen asteella ja tjottailun tilannekkin saattaa vaihdella kuukausittain. varmasti sitten kerron jos/kun aletaan kunnolla yrittämään ja kaipaa siihen tukea (takana lapsettomuutta ennen esikoista sekä yksi ylläriraskaus joka päättyi km ja kaavintaan, josta tämä kuumeilu lähtikin voimakkaammin sitten liikkeelle).
  2. Olen syönyt raskausmonivitamiinia+d:tä+kalatabletteja jo pidempään. Koitan nostaa painoa (BMI 19) tasaisesti. Pyrin pitämään omaa henkistä hyvinvointia yllä liikunnalla ja koitan välttää stressiä. Ruokavalio jo nyt kohtuullisen terveellistä kotiruokaa, koitan silti lisätä kasviksia .
  3. Tässä on vähän jarruteltu kolmos-haavetta vuorovedoin ja kuumeilu on pikku hiljaa edennyt tjot lipsumisiksi, minulla se nousee enemmän vauvakuumeena esille, mies on tyynempi eikä osallistu hössötykseen samalla tavalla . Molemmilla kuitenkin selvästi ajatus kolmannesta, katsotaan koska tulee jos tulee, toivottavasti jossakin välissä .
  4. Kuumeilua koitan jarrutella, työllisyystilanteen takia. Mutta mitä pidemmälle mennään, huomaan että alan ajatella että ei asioita kannate liian pitkälle suunnitella, koska harvoin ne menee kuitenkaan niinkuin ajatettelee . Pikku-kolmosen haave leijuu ilmassa, välillä tosi kovana kuumeena ja välillä tekee mieli jarruttaa ja alkaa panikoimaan taas että onko nyt hyvä hetki. Koomista sinällään että esikoista tehtiin hartaasti ja pitkään lapsettomuustutkimukset mukaanlukien ja silloin todettiin että asioita kun ei voi ennustaa niin parempi kun menee fiilispohjalta. ja niin on nyt sitten oikeastaan tämän kolmos-haaveen kanssa mentykkin. välillä "lipsutaan" tosi rajusti ja raskaus täysin mahollinen ja välillä on jarruteltu jomman kumman toiveesta. Katotaan mihin tämä eipäs-juupas-kuumeilu-tjottailu vie
  5. Meillä mennään fiilispohjalta. Kolmannesta lapsesta on puhuttu ja menty vaihtelevasti joko vähän tai hyvin paljon "riskillä" , tiedostettu että jos nyt sattuisi tulemaan niin saa tulla. Ihana olisikin jos tulisikin jossakin välissä ikäänkuin huomaamatta, esikoista kun tehtiin hartaudella ja pitkään aikoinaan. Takana 1 km vuosi takaperin ja sen toistuminen toki kanssa mielessä, vaikka onneksi ei enää niin vahvasti. Kuume nostanut selvästi päätään mutta vielä on sellainen mukava vaihe että ei myöskään kaada maata mikäli ei raskautta kuulu.
  6. Himpun yli 19. Kovasti yrittänyt saada painoa lisää mutta ei tunnu oikein tulevan. Esikoisen ja kakkosen yrityksen aikaan ollut jokusen kilon enempi painoa ja tarkoitus koittaa saada sitä nytkin, vaikkei vielä varsinaista yritystä ole käynnissä, lähinnä satunnaista tjottailua .
  7. Dpo 11/12 tänään ja Sofin testillä (josta nyt vasta luin että onkin näemmä aika susi) roskishaamu. Ensin innostuin mutta täältä luettua taitaa olla kuuluisaa tyyppivikaa vain . Edellisistä raskauksista jo aikaa ja silloin saanut haamut dpo 13, joten voihan toki olla vielä toivoa, hätähousuna vain oli pakko jo testata kun tjot kierron perään raskaus olisi ainakin teoriassa mahdollista .
  8. Km vuosi sitten. Ensimmäinen kierto pidempi, sen jälkeen heitteli 27-31 välillä. 6kk jälkeen km:sta alkoi tulla menkkoja edeltäviä muutaman päivän tuhruvuotoja sekä vuotohäiriöitä menkkojen ollessa 6kk tosi erikoiset/runsaat/juoksevat. viime kierto oli 36pv ja nyt ensimmäistä kertaa reilun 6kk jälkeen oli taas ns normaalit menkat ja tämä kierto muutenkin n.29pv ja vaikuttanut kaikinpuolin normaalilta ja ovulaatio tikutettu ajallaan.
  9. Molemmat lapsista siirtyneet n. 1v4kk iässä jatkettavaan sänkyyn, kun kiipesivät jo pinniksestä holtittoman näköisesti yli eikä laitaa saanut pois. Yllättävän hyvin meni siirto eikä sen kummempia iltajuoksuja aiheuttanut vaikka kuopuksen siirtyessä 3v isoveikka nukkui samassa huoneessa .
  10. Hmm tulee jotenkin lemmikkieläin mieleen. 6. Tiitus?