Vilukissa

Aktiivijäsen
 • Content count

  167
 • Joined

 • Last visited

About Vilukissa

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 06/19/89

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Paljon onnea @Ewwwie ! Tein malttamattomana jo tänään uuden testin ja hieman vahvempi viiva tuli jos eilisiin vertaa. Se vaan, että mieheltä tuli täystyrmäys raskauden suhteen, koska 3 lasta jo on. Miehen tuntien hän ei aio mieltään muuttaa.
 2. @stina Kiitos! Testaan vielä parin päivän päästä.
 3. Juu pc ja dpo on kai 9-11. Tämä on nimittäin ns ylläriplussa tilanteesta, jossa kävi kumin kans säätäessa kehnosti ja otettu jälkiehkäisypilleri. Mutta kun oireet jo noin vahvat päätin testata. Melkoista sulattelua siis
 4. https://aijaa.com/3AA4qw Näissä taitaa olla aika selkeetä haamuilua? Ylempi tänään aamulla ja alempi 5 tuntia myöhemmin.
 5. ^ Minusta tosi hyvä viiva, jos dpo 10-11 vasta. Mun silmiin näkyy vaaleanpunainen haamu. Ja ei sitä vahvistumista välttämättä edes huomaa, jos testaa joka päivä. Riippuu myös testistä miten hyvin vahvistuminen näkyy.
 6. No nyt näkyyy selvästi Ewwwie!!!!
 7. Minusta se näyttää viivanpaikalta
 8. Selkeä haamu näkyy!!
 9. Mun näytölle erottuu selkeä vaaleanpunainen haamu @hoobi
 10. Selkeä haamu plussa näkyy!!
 11. Voi Ewwwie, varmasti on turhauttavaa, olen itsekin ollut samassa tilanteessa joten osaan samaistua miltä susta tuntuu! Tsemppiä ja onnea uuteen kiertoon, toivottavasti uusi kierto toisi plussan
 12. Mun silmät näkee vaaleanpunaisen haamun
 13. Tosi selkeä viiva kyllä Noin vahvoja viivanpaikkoja en oo ikinä saanu!
 14. Noi näyttää ihan viivanpaikoilta, mitä itsekin viime aikoina saanut ja luonut turhaa toivoa! pc:n viivoihin ei voi enää nykyään luottaa ellei ne sit lähe vahvistumaan.
 15. Plussa !