Odotteleva

Jäsen
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited

About Odotteleva

  • Rank
    Tavis
  1. Pahoittelun negasta elämänalku Paljon voimia ja tsemppiä teille hoitojen suunnitteluun. Anastacia Mulla oli pelkät letrot käytössä ja ne oli tarkoitettu ovuloimattomuuteen. Pahoittelut Töhö negastasi. Toivon sinulle kovasti plussatuulia kun pääsette ivf-hoitoihin ja sieltä saisitte vihdoinkin sen mitä olette haaveilleet Mukavaa kesää sinullekkin ja kiitos vertaistuestasi Mynni mulla menossa nyt 5+3 Pikkusen mahassa nipistelee ja vähän rinnat arat. Hyvää kesän odotusta kaikille.
  2. Kiitos onnitteluista Paljon onne Mynni plussasta Joku kyseli että oliko tuntemukisia taikka oireita ennen plussaa. Ei ollut eikä ole kyllä vieläkään.
  3. Paljon onnea Phalene plussasta Ei näkynyt menkkoja ja tänään tein aamulla testin ja se näytti Plussaa Letrokierto 3 toi toivotun tuloksen meille.
  4. Hirmuisesti onnea Noomi Tule sitten meille kertomaan kuulumiset kun olet käynyt ultrassa. Tsenpit uuteen kietroon Ankerias ja Phalene jos menkkasi alkavat. Täällä vielä viikko piinailua eessä. Jos menkkoja ei näy niin taidampa pyhänä testailla sitten. En viitsi kanssa etukäteen testailla kun pettymys on sitten niin suuri jos nega tulee.
  5. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille Tervetuloa mukaan Mynni. Ompas täällä ollut super ovulaatioita. Huh huh. Se on kuitenkin mukava kuulla että lääke toimii vaikka vähän reippaammin sitten. Paljon peukkuja piinailijoille niitä täällä nyt onkin paljon. Pahoittelut töhölle negasta. Toivottavasti nyt pääsisitte sinne hoitojaksolle ni eiköhän sieltä teille sitten se plussakin suoda Itselläni ei ole noussut kuumetta lääkkeestä mutta vähän sellaista nuhan poikasta on. Lähinnä nenä on kuiva ja tukkoisen oloinen. Kävin keskiviikkona gynellä ultrassa ja kaikki näytti hyvältä. Ei mitään kystiä tai poikkeavaa. Samalla sitten ultrasi folli tilanteen ja tälläisiä tuloksia tuli endometrium 0.6,oik. 3 foll. 1 kpl 0.8 ja 2 kpl alle 0.5,vas. 5 foll. 2 kpl n 1 cm ja suurin 1.4 Oikea puoli vaisumpi sanoinkin että tunnen ovulaation aina vasemmalla puolella. Olikos tuo endometrium se limiksen paksuus? Sekin oli kuulemma ihan hyvä kiertopäivään nähen. Kiertopäivä oli 11. Ovulaation pongasin kp 15 eli eillen. Ja hyödynnetty on reippaasti Kehotettiin heiluttelemaan peittuja viikonloppuna. Jatkona oli että syön lääkkeitä vielä 3 kuukauden ajan ja sitten pitää pitää pieni tauko ja katsotaan sitten miten jatketaan. Tuumasi että kyllä se sieltä tulee ei saa ressata. Ei eipä tietenkään saa Helpommin sanottu kuin tehty. Nyt alkaakin sitten se 2 viikon piinailu.
  6. Töhö Kyllä täällä menkat alkoivat ja reippaasti. Tänään alkoi letrokierto numero 3. Varasin gynelle ajan 3.5 katsotaan nyt suostuuko hän ultraamaan sitten. Täytyy muutenkin keskustella hänen kanssaan että miten tässä edetään. Nyt itsellä on aika paskat fiilikset koko touhuun mutta eiköhän tämä tästä. Peukut pystyyn töhölle ja anastacialle piinailuun.
  7. Hellurei kaikille ja peukut pystyyn tähän kiertoon. Täällä pääsiäinen on sujunut työn merkeissä. Ajattelin ottaa tämän kierron rennosti.. Joten en ole täälläkään käynyt. Kp 14 pärähti taas hymynaama ovulaatiotikkuun ja hyödynnettiin ennen kohalla ja vielä jälkeenkin mutta mutta...... Eipä tainnut tärpätä tässäkään kierrossa nimittäin tänään vessassa käydessä paperiin piirtyin punainen väri Nyt ois kiertopäivä 26 ja yleensä menkat alkaa 28 tai 29 eiköhän ne sieltä parin päivän päästä kunnolla ala. Nyt on sellainen olo että varaan ajan gynelle ja pyydän ultrausta että onko kaikki kohdallaan. Voisin ajoittaa käynnin kp 11 kohdille niin eikös silloin pitäisi olla follit hyvässä koossa?? Kysyisinkin teiltä jotka olette käyneet kontrolli ultrissa että oletteko saaneet ovulaatio plussan vaikkei follit ole olleet hyviä/ vaste. Ajattelin ensin että voisin soittaa gynelle mutta pelkään että hän vain sanoo että jatkaa reuhassa letroja ja siinä sitten vain aikaa kuluu jos onkin jotain hämminkiä. Sitten vielä olisi sellainen henkilökohtaisempi kysymys teille jotka käytte hoidoissa onko hoidoille ollut esteitä jos teillä on ollut ylipainoa? Itselläni kun tuota ylipainoa on jonkin verran niin sitä miettinyt että miten hoitojen käy jos niihin joudutaan. Tässä kyllä jo jonkin verran painoa saanut pois. Rupeaa itsellä pikkuisen pinna kiristyä tämän asian suhteen mutta onneksi mies ottaa vielä aika rauhallisesti. Kohtahan se vuosi tulee yritystä täyteen.
  8. Elämänalku Paljon voimia ja jaksamista teille. Töhö minuakin kiinnostaa miten nappailet nuo letrot?
  9. Pahoittelut Kristy ja paljon voimia sinulle. Tule kertomaan minkälaisa vastauksia sait polilta. Noniin täällä lähtee huomenna letrokierto 2. Ei tarvinnut ottaa raskaustestiä kaapista sunnuntaina kun lauantai iltana jo alkoi tiputtelu Jotenkin olin varma että tässä kierrossa tärppää kun sain sen ovis plussankin ja hyödynsimme sen mielestäni erittäin hyvin. Mies kyllä tiputti maan pinnalle aika hyvin etteihän sitä nyt ekassa uudessa pillerikierrossa varmastikkaan heti tärppää no eipä tärpännyt ei. Nyt vain siis uutta kiertoa kohden. Nyt ainakin osaa vähän ajoittaa paremmin peitun heilutusta ennen ovista kun nyt tietää suurinpiirtein millä päivillä se tulisi. Sitä olen vain tässä miettinyt että mistähän tämä ovuloimattomuus johtuu. Ennen esikoisen odotusta tiesin kyllä miloin oli ovulaatio. Nyt tuntuu ettei oikeen ole kipuja ja tuntemuksia eikä oikeen kunnon limojakaan. Toki ikää ja painoakin on tullut vähän lisää muttei ne kai näin radikaalisti voi kehoon vaikuttaa? Hyvää kevään odotusta kaikille ja toivottavasti tänne kohta tulisi plussa tuulet
  10. Hei taas kaikille. Nii täytyyhän lääkärillä jokin tuollainen olettamus olla että munasoluja kypsyy. Mutta miettinyt juuri sitä että onko lääkkeellä vastetta. Turhaahan sitä syö jos ei annostus ole riittävä. Täytyy nyt sunnuntaihin asti piinnailla ja jos ei menkkoja näy niin sitten testailla. Nythän ei sitten taas tiedä että miten kroppa reagoi kun ei tähän kiertoon syö teroja. Toivottavasti ei ihan mee pitkälle kierrolle. Se onkin ärsyttävää kun lääkäreillä on sellainen olettamus että kun yksi lapsi on niin kyllähän se toinenkin tulee. Täytyy nyt katsoa muutama kierto letrojen kanssa ja jos ei plussaa pärähä niin vaatia hanakammin että ultrattaisiin. Mira 85, Itse olen alkanut testailemaan kp 8 tai 9 ja aamusta olen tehnyt testin.
  11. Taidampa minäkin liittyä tänne nyt kunsain koko ketjun luettua läpi. Monen moista tarinaa ja aivan ihania plussia tullut monelle. Onnea siis plussanneille Tässä vähän meidän taustaa ja tilannetta... Olemme 30 vee pariskunta ja meillä yksi lapsi syntynyt 2014 joka sai alkunsa ensimmäisestä kierosta. Toista rupesimme haaveilemann kesäkuussa 2016. Olimme sillä periaatteella että tulee kun on tullakseen. Noh lokakuussa varasin ajan gynelle kun pienokaista ei vieläkään kuulunut ja itseä rupesi jo hermostuttamaan Gyne tuumasi etä kierto vähän epätasainen joten kirjotti 6kk reseptin teroluteja ja käski tekemään ovulaatiotestejä jotta tiedetään ovuloinko. En ollut siis ensimmäisen kanssa näitä harrastellut. Gyne tuumasi että ressi pois ja että kyllä se lapsi sieltä tulee kun teillä jo yksi on niin ei näe mitään estettä toisen tuloon. Ei muuta kun apteekista hakemaan terot ja netistä tilamaan cb n digitaalisia testejä. Kierto tasaantui mutta kun 4 kuukaudessa ei ollut hymynaamaa pärähtänyt näyttöön niin soitin gynelle että mitäs nyt tehdään? Hetken hiljaisuuden jälkeen tuumasi etä jaa et siis ovuloi. Kirjoitain sinulle pikkureseptin letroja apteekkiin syöt niitä kp 3-7 ja tikuttelet samaten ovulaatiota kiitos ja hei. Jäin aivan monttu auki että mitä ihmettä. En kerennyt kuin asiani esittää en kysyä syönkö tässä rinnalla teroluteja 2 kuukauta kun kaapissa niitä olisi ja sainko niitäkin lisää. Ja kuinkahan pitkä tämä uuden lääkkeen kuuri mahtaa olla ja mikä se nimi nyt olikaan Että sellainen nopen toiminen täti täällä. Marssin apteekkiin ja siellä oli 6 kuukaudeksi letrot ja ei muuta. En siis syönyt terjo rinnalla. Nyt olen ottanut ensimmäisen satsin ja kappas vaan viime lauantaina kp 14 aamulla 5 aikaan kun olin lähdössä töihin niin ruutuun pärähti ensimmäistä kertaa En meinannut uskoa silmiäni. Jouduin ottaa kuvan että saan sitä töissä vielä tuijottaa Viikonlopun aikana onkin sitten miehen kanssa peittoja heiluteltu ihan tosissaan. Nyt siis alkaa parin viikon piinailut. Nyt menossa kp 17. Sivuvaikutuksia ei oikestaan tullut. Ehkä pientä päänsärkyä. Itseäni vähän ihmetyttää kun te muut olette aika paljon käyneet seuranta ultrissa. Itselläni ei edes ekalla kerralla ultrattu vaikka sitä pyysin. Lääkäri tuumas ettei nää sitä aiheelliseksi. Ja nyt kun sain nämä letrot niin ei puhunut mitään ultrauksesta. Itseäni vähän mietityttää kun näissähän saattaa olla se monikko raskaus tarjolla ja sitten olisi kyllä kiva tietää että tulekoo niitä hyvän kokoisia folleja. Ja saattaahan tässä nyt olla myös että jos ne ei irtoakkaan ollenkaan. Miehen kanssa jo keskustelin että kuinkahan monta kiertoa näitä söisi jos tärppi ei käy. Tälläinen tarina meillä. Mukavaa viikkoa kaikille ja kevään odotusta.