Sondra

Jäsen
  • Content count

    68
  • Joined

  • Last visited

About Sondra

  • Rank
    Tavis
  1. ^Plussa!
  2. Esikoista odottaessa kyllä jännitti kovasti miten kaikki sujuu, ja miten me jaksetaan ite se. Loppujen lopuksi lähes kaikki tutut ja vähän tuntemattomammatkin olivat kertoneet kauhukuviaan vauvavuodesta, ja minä huokaisin helpotuksesta, kun mikään ei ollutkaan niin kamalaa. : D Tottakai on paljon uutta opeteltavaa, mutta kyllä sen oman lapsensa vaan silti osaa hoitaa. Ei siihen kovin ihmeitä tarvita. Lapsen syntymän jälkeen parin ekan viikon aikana mulle tuli pari sellasta "pakokauhun hetkeä". Ne ei kestäneet, kun jonkun viisi minuuttia kerralla, mutta aika inhottavia hetkiä, kun tuli olo, etten taida selvitä tästä, enkä jaksa ees yrittää enää. Ne meni nopeeta ohi, mutta jotenkin vieläkin muistan yhen vaunulenkin, kun vauva huusi ja en vaan oikein keksinyt mitä tekisin. Ja iski se pakokauhu, etten pääse sitä tilannetta mitenkään pakoon. Mutta se meni nopeasti ohi ja jotenkin sitä vaan aina sai uutta potkua yrittää jotain uutta kikkaa. Näin toista odottaessa jännittää ihan yhtä paljon. Nyt ei ehkä ne perusjutut niin pelota, mutta lähinnä että miten saan homman toimimaan, kun on toinenkin lapsi jota on hoidettava. Ja kuinka esikoinen suhtautuu tulokkaaseen, pistääkö ihan ranttaliksi vai voisiko kaikki sujua suht helposti. Yhen lapsen kanssa oli helppoa, kun voi nukkua silloin kun vauva nukkui, mutta nythän se ei tietenkään onnistu, kun esikoinen valvoo. Väsymys on varmasti paljon kovempi.
  3. Minusta vähän näyttää, että alemmassa tikussa voisi olla väriäkin.
  4. Laitan vielä yhen kuvan teille näytille. Kuvassa pc, one stepin 10mlU ja one stepin 25mlU. Pc ja 10mlU alkaa olla hyvän värisiä, mut yuo 25mlU on edelleen tosi haalea. Tosi huonoja testejä, tai sit mulle sattui joku huono satsi.
  5. Nimetön, hienosti on vahvistuneet sinun viivat!
  6. Haluan jakaa vielä tän kuvan tänne. Tein ya oman testin, 3 25mlU one step liuskaa ja yhen 10mlU one step liuskan. Kaikki samasta pissasta. Ihan käsittämätöntä miten susia nuo one stepit on! Ei voi kyllä seurata noilla viivojen vahvistumista, kun näyttäävät mitä sattuu. Tein vielä ihan ekana tuon kaikkein vaaleimman, ajattelin jo että taitaa jäädä kemialliseksi, kunnes tein sitten varalta pari muutakin. : D Muoks.Rajas näköjään sen apteekin testin pois kuvasta. Tuo ohuin on se 10 mlU ja kolme samannäköistä niitä 25 mlU.
  7. One stepin 25mlU on vähän vahvempi, 10mlU on haaleempi, joku virolainen testi selvä plussa ja pc haalea viiva. Hmm. Dpo 11-12.
  8. Kiitos kommeenteista! Testailu jatkuu huomenna. Nimettömällä näkyy selvästi väriä. Onnea!
  9. Plussa vai viivanpaikka?
  10. Olen pudottanut vähän painoa, ja aloittanut raskausajan vitamiinit.
  11. Ensimmäisestä otettiin pakkaus. Ja varmaan otetaan sittenkin, jos meille toinen lapsi tulee. 2017 pakkaus on minusta kivoin moneen vuoteen!
  12. Meillä mies soitti äidilleen (ei malttanut ootella, että mennään käymään). Ja yhessä kerrottiin minun vanhemmille. Jännitti jostain syystä kamalasti, vaikka tiedettiin että kaikki olisivat tosi iloissaan asiasta. Niinkuin olivatkin.
  13. Kahta me on alunperin suunniteltu. Nyt mwillä on yksi, ja toista kuumeilen jo. Jos toinen saisi alkunsa nopeasti, voisi sitä kolmattakin miehelle ehdotella. Meillä alkaa muuten ikä tulemaan vastaan.
  14. Täällä alkaa nyt nostaa vauvakuume päätään. Ensimmäinen, ja ainut lapseni on nut reilun 9kk. Vähän vielä suht pieni ikäero mietityttää, mutta tuskin sitä heti raskaaksi tulee kuitenkaan, niin voisi jo alkaa pikkuhiljaa yrityshommiin.