Tuplamamma07

Jäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Tuplamamma07

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Tampere
 1. Labrassa, justiinsa kun olin saanut neulan käsivarteeni. Näytteet otettiin kuitenkin normaalisti, ja koska olin jo valmiiksi sairaalassa, kävelin vaan synnärin puolelle
 2. Spontaanisti käynnistyi 34+2, tai ehkä lääkärin ronkkimisella oli syynsä. Mutta terveet kaksoset syntyivät!
 3. Uskoisin kanssa, että ultraan saa ottaa mukaan kenet vaan, paitsi ei lapsia. Ainakin Treen keskusäitiysneuvolassa oli ilmoitus, että lapsia ei saa ottaa ultriin mukaan, mutta käsittääkseni kenet vaan aikuisen saa ottaa. Korjatkaa, jos olen väärässä! Meillä kyllä mies kävi ahkerasti kaikissa ultrissa mukana, joten ei omaa kokemusta muista vaihtoehdoista!!
 4. No hyvä että muillakin on, aattelin kans et oon ihan pehmee.. täälläkin siis haamupotkuja tuntuu, ja pojat nyt 10kk... Mutta tosiaan taitavat siis olla suoliston muljahduksia
 5. Täälläkin odotellaan innolla ensimmäistä omaa äitienpäivää!
 6. Eikö allergia voi puhjeta koska vaan, niin eläimille kuin muillekin!
 7. Lähinnä käytetään Tutan vaatteita
 8. Tahdottiin tietää etukäteen, ja asiahan varmistui jo aika varhaisessa vaiheessa! Ja paikkansa piti!
 9. Olin 26-vuotias, ja ihan hyvältä iältä tuntuu.. jaksaa vielä valvoa näitä öitä... vaikka välillä tiukkaa tekee
 10. Meillä myös käytössä digitaalimittari, jossa taipuisa pää. On ihan ehdoton pepusta mitattaessa. Toki löytyy myös korvakuumemittari ja vanhanajan elohopeamittari, mutta käyttö jäänyt vähemmälle. Johtunee siitä, että lapset vielä pieniä, ehkä myöhemmin korvakuumemittari tulee ajankohtaiseksi.
 11. Tuplaonnittelut! T. "Samassa veneessä"
 12. Ihan positiivinen kokemus oli ensisynnyttäjälle! Henkilökunta ystävällistä ja kaikki sujui mallikkaasti, kaksoset synnytin siis viime vuonna. Ehkä miinuksena voinee sanoa, että parin päivän päästä synnytyksestä sanottiin, että saan valita, menenkö päiväsaliin, käytävälle vai kotiin! Ilmoitin, että ei tartte kahta kertaa käskeä, kiitos näkemiin! Mutta ymmärtäähän sen, paikkoja on niin vähän, ja synnyttäjiä paljon... oli vielä ruuhka-aika kesällä! Mutta mitä pienistä, pääasia kuitenkin sujui hyvin!
 13. no sattuuhan se aivan saatan....! Ja sitten kun oli vielä kaks, ja sanottiin ensimmäisen jälkeen, että nyt sitten vaan sama uudestaan! Kyllä siinä oli vitsit vähissä, ei naurattanu yhtään Mutta Luojalle kiitos epiduraalista! Ja onneksi Aika kultaa muistot, kaikki mikä ei tapa; vahvistaa!
 14. Meillä kaksospojat syntyivät heinäkuussa -07, viikolla 34+2, joten pari viikkoa vietimme sairaalaelämää. Tällä hetkellä pojat siis 9kk, ja vauhtia riittää! Pia, Kylläpä kuulosti tutulta! Rintapumppu täälläkin tuttu laite, sitkeästi jatkoin maidon pumppaamista kunnes pojat täyttivät 8kk. Joten kokemusta löytyy Tuplaonnittelut Isabelleza!!