Hallatus

Aktiivijäsen
 • Content count

  183
 • Joined

 • Last visited

About Hallatus

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

776 profile views
 1. @Ouna muut on 4D kuvia. Mä kun luulin et nub on toi mikä sojottaa aika vahvasti alaspäin Tästä huomaa, etten kovin vahva näissä veikkauksissa ole
 2. Täälä ei vissiin hirveesti tuu enää arvauksia mutta laitetaan nyt omakin näkyville kuitenkin Arvauksia kaivataan siis
 3. Täälä vihdoin tuli kontrolliverikokeiden tulokset ja TSH oli laskenut liiankin alas, joten lääkitystä vähennettiin. Hassua kun olin jotenkin aivan varma, että lääkitystä pitää vielä lisätä. T4V oli 21,5 eli hyvä. Nyt lääkitys siis muutettiin niin, että 4 päivää viikossa yks lasten tabletti ja 3 päivää viikossa 2 tablettia.
 4. En jaksa selata koko ketjua, mutta tuli sellainen kysymys mieleen paljon testanneille, että oletteko huomanneet eroa testien toiminnassa riippuen mihin aikaan päivästä testaatte? Ovistestien ohjeet antavat hyvin pitkän aikavälin millä testi on tehtävä ja yleensä olen tehnyt aamupäivästä, tässä kierrossa kuitenkin olen tehnyt testit vasta iltapäivästä ja mietityttää kun testit antavat paljon haaleampaa viivaa kuin yleensä tähän aikaan kierrosta. Onko vuorokauden ajalla siis merkitystä?
 5. Kiitos vastauksista. Lapsettomuuslääkäriltä sain nuo lääkkeet, joten luulisi että jollain tavalla on perehtynyt. Uusinta verikokeet parin viikon sisään. Meillä on töissä sisäilmaongelmia ja monet ovat sanoneet, että arvoja on vaikea saada tasaiseksi homeisessa ympäristössä. Onko jollain kokemusta tälläisestä? Jotenkin oireiden perusteella tuntuu, että lääkitystä pitäusi nostaa.. aluksi oireet hävisivät mytta nyt ovat palanneet. Oli pakko korjata kirjoitusvirhe ekassa viestissä.. Olen siis yksi lasta yrittävä, mutta en yksin
 6. Kiitos kokemusten jakamisesta. Pitää toivoa, että TSH laskisi nopeasti ja tulisi se ensimmäinen plussa Tuntuu, että oon vielä ihan pihalla koko kilpparisairauden kanssa.. Lääkäri ei ohjeistanut kovin kummosesti varsinaisesta lääkkeen otosta. Onko kuinka tarkkaa ottaa pillerit aina samaan aikaan? Olen ottanut kyllä aamulla tyhjään vatsaan, mutta viikonloppuna monta tuntia myöhemmin, koska herään niin paljon myöhemmin.
 7. Täälä yksi lasta yrittävä joka sai muutama viikko sitten vajaatoiminta diagnoosin ja siihen lääkityksen. Aika pieneltä kuulostaa oma annos (2 lasten tablettia) verrattuna teidän muihin, mutta katsotaan muutaman viikon päästä uusintaverikokeiden jälkeen miltä näyttää. Lääkäri ei puhunut myöskään mitään T4V arvosta vaan ainoastaan tuosta TSH ja ilmeisesti vain se oli otettu (arvo vähän päälle 4). Lasta ollaan yritetty nyt puoltoista vuotta ja lääkäri meinas, että tällä vajaatoiminalla voi olla jotain vaikutusta (minulla myös lyhyt luteaalivaihe). Onko täälä linjoilla vielä joku joka olisi raskautunut pidemmän yrityksen jälkeen kun vajaatoiminta on diagnosoitu ja saatu hoitoon? Tai sellaisia joilla ei ole lasta kuulunut kuitenkaan.. Kaikki kokemukset vajaatoiminnasta ja lapsettomuudesta kiinnostavat. Kuinka kauan menee, että tämä voisi lapsettomuuteen vaikuttaa?
 8. edit. Tuli väärään ketjuun..
 9. Ei ehdottanut. Sanoi vaan, että katsotaan nämä 3 kiertoa teroja, jos ei raskautta niin mies simppatesteihin ja sen jälkeen mietitään uusiksi. Ilmeisesti ainaki pari taukokiertoa pitää pitää. Hoitojonoon kuitenkin laittaa 3 kierron päästä, jos nämä ei auta. Siinä välillä on sitten aikaa kokeilla lugeja tai jotain muuta.
 10. Jaahas, eipä täälä ollut ainakaan ekassa kierrossa teroluteista apua. Luteaalivaihe jäi taas 11 päivän pituiseksi, uusi kierto alkoi vaikka terolut kuuri vielä kesken. Tiputtelu sentään jäi pois..
 11. @Anastacia, noin 11 päivää.. alkaen sitä ennen 2-4 päivän tiputtelulla.
 12. @Anastacia, Joo, ilmoitan kyllä jos nämä auttavat. Toivotaan kovasti, että näistä on apua Nyt viides päivä Teroja takana ja ei onneksi ainakaan vielä mitään sivuoireita. Mietin itsekseni, että jos kävis niin hyvä tuuri, että raskautuisin niin voiko teroja syödä myös alkuraskaudessa? Jotenkin kauhistuttaisi jättää kroppa ihan ilman keltarauhashormoni lisää, kun sitä kuitenkin kaipaa.. Todellisessa tilanteessa soitan tietenkin lääkärille, mutta tämä on tälläistä etukäteis mietiskelyä..
 13. @Töhö, mä sainkin jo terolutit Katsotaan josko niistä olis apua.
 14. Täälä yksi joka sai terolutit tukemaan loppukiertoa, 10 päivän kuuri 2 päivää ovulaatiosta. Melko säännölliset kuerrot mutta luteaalivaihe jää lyhyeksi. Yritystä yli vuosi takana, ja tämä nyt ensimmäinen mitä kokeillaan. Sain myös kilpirauhaslääkityksen. Onko täälä muita terojen käyttäjiä vielä keskustelemassa? Kokemuksia sivuoireista yms saa kertoa.
 15. Onneksi pärjäsin tämän kevään siitepölykauden suurimmaksi osaksi silmätipoilla ja nenäsuihkuulle, ihan muutaman kerran otin allergialääkettä tablettimuodossa.