Oliivia

Jäsen
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

About Oliivia

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

413 profile views
 1. Kertokaahan ensikertalaiselle kumpaa veikkaisitte meille? <3 http://aijaa.com/NxUc1X
 2. Ensimmäisestä plussasin, ja olin siitä todella yllättynyt. Ennen ei mitään yritystä ollut, joten ei mitään hajua ollut miten minulla homma toimisi. Olin ihan varma, että omalla kohdalla yrittää sais varmasti monia kuukausia ellei vuosia, mutta toisin kävi!
 3. Kivut on mulla helpottaneet onneksi! Ei tosin niin paljoa, että voisi sanoa, niitä olevan yhtään vähemmän kun ei-raskaana ollessa. Eli oireettomana nivelet ei missään tapauksessa ole, mutta eivät myöskään enää yhtä kipeät, kuin oli pari-kolme viikkoa sitten. Toivottavasti sullakin oireet helpottaa! Mulla tänään rv 8+0
 4. Ihanaa, kun muutkin "uskaltaa" sanoo näitä asioita ääneen. Monet varmasti ajattelee, ettei tällaisia voi kellekään puhua, kun kuulostaa siltä, että olisi kauheen vastuuton ja vaikka mitä muuta! Vaikkei asia todellakaan niin ole. Miten teillä sitten on muuttuneet noi raskauden aikaiset ahdistukset ja pelokkaat ajatukset sen myötä, kun se lapsi on syntynyt? Tai onko lapsen syntymän jälkeen tullut vielä edes vähän vastaavia ajatuksia? Ja tooooosi iso kiitos kaikista vastauksista!
 5. Minäkin aion ehdottomasti ottaa pakkauksen! Ottaisin varmasti minä vuonna tahansa, mutta varsinkin tämä tän vuoden äitiyspakkaus on omaan mieleen niin kiva, niin ehdottomasti sen haluan ja varmasti tulee vaatteille käyttöä! Minun mielestäni tämän vuoden pakkaus on ihan heittämällä ulkoisesti kivoin pakkaus tähän mennessä.
 6. Itse odotan esikoistani, ja vaikka raskaus vasta alussa onkin, niin kaikenlaista (osittain) hölmöäkin vaan väkisin puskee mieleen. Päälimmäisenä minulla tietenkin ajatuksissa on onni ja ilo raskaudesta koska tämä vauvanalku oli todellakin odotettu ja toivottu. Niitä huolia sitten taas on monenlaista. Välillä tulee ajatuksia siitä, että mihin ihmeeseen olen itseni pistänyt likoon? Entä, jos en selviäkään vauva-arjesta? Entä, jos minua alkaakin kaduttaa tämä kaikki? Miten opin aikatauluttamaan elämäni järkevästi tai en olekaan niin tehokas asioiden hoitaja mitä kuuluisi olla? Voiko niin tapahtua, että jostain syystä en vaan kertakaikkiaan jaksa sitä kaikkea? Ehdottomasti suurin osa em. ajatuksista on todella epärealistisia eivätkä missään tapauksessa omalla kohdalla todennäköisiä. Mutta, koska olen luonteeltani yliajattelija, niin tällaisia asioita vaan pulpahtelee mieleen. Tiedän olevani vastuullinen ja todella harkitseva ihminen, joka takaa sen, etten tällaisessa asiassa lähtisi koskaan "soitellen sotaan". Kaikki on mietitty 10 kertaan jo ennen raskauden yrittämisen aloittamista, ja fiilikset on katossa kaikinpuolin. Halusin vain tuoda kaikkia noita pelonsekaisia ajatuksia esiin, joita varmasti myös kokemattomuus aiheuttaa. Kun ei loppupeleissä oikeastikaan ilman kokemusta voi tietää, mihin on ryhtymässä. Siksi uskonkin, että tällaiset ajatukset ovat ihan normaaleja ja jopa terveitäkin, enkä ole ainoa tällaisten "hölmöjen" pelkojen kanssa painija. Olisi todella todella mukava kuulla muiden foorumilaisten kokemuksia siltä ajalta, kun kukin odotti esikoistaan. Millaisia ajatuksia teillä muilla kävi sinä aikana mielessä ja mitkä asiat juuri teitä jännitti tulevassa. Kiitoksia etukäteen jo vastauksista, jos löytäisin kohtalotovereira!
 7. Kysymys kohdunulkoisesta raskaudesta! Te keillä siihen on liittynyt tätä paljon puhuttua hartiakipua, niin minkälaista se on ollut? Onko verrattavissa lihasjumikipuun vai onko aivan omaa luokkaansa? Onko se sellasta kipua, joka tuntuu koko ajan asennon vaihdosta huolimatta, vai onko senkin osalta enemmän saman tyyppistä, kuin lihaskivut?
 8. Täällä olis semmonen tyyppi, jolla nivel(lasten)reuma ollu syntymästä saakka. Nyt ensimmäinen raskaus alkanut ja vielä ollaan ihan alussa rv4+6. Mulla tuntuis olevan nivelet kipeämmät raskautumisen jälkeen. Kuinkakohan todennäköisesti nivelet tästä rauhottuu raskauden edetessä, vai olenko jo tuhoon tuomittu, kun alkuraskaus selkeästi aiheutti nivelkipuja?
 9. Usein nuo viivanpaikat saavat muutaman päivän sisällä väriäkin, ja sillon ovat jo sitten haamuja joista usein täälläkin jo onnitellaan! Toivottavasti sullakin käy niin! Ps. Jos ovat One Stepin testejä, niin suosittelen kokeilemaan jollain muulla!
 10. Viivanpaikan itse siinä ainakin nään!
 11. Mulla ollut ihan alusta saakka kauhea himo kasvispihveihin ja nyt lähiaikoina mukaan on tullut myös kasvissosekeitto! onko muita? Makean ystävänä olenkin ihmetellyt, kun mitään makeaa en ole aikoihin himoinnut, mutta siitä olen vain ja ainoastaan tyytyväinen tietenkin...
 12. Munkin kokemus One Stepistä on se, että seuraavaksi raskaustestejä tarvittaessa ostan joitain muita... Mutta onnittelut plussasta! Ja Nimettömällä on selkeesti vahvistuneet nuo viivat. Ihan mahtavaa!
 13. Joo, näin minäkin toivon! Siis, että olisi normaalia omat kivut. Minä kun onnessani ja myös huolisssani odotan esikoistani, niin raskausoireet eivät ole ennestään tuttuja ja stressaan kauheasti näiden omien alavatsakipujeni takia. Toivoisinkin mahd. monelta kokemuksia omista kivuista alkuraskaudessa. Itse olen nyt rv 4+1 eli tositosi alussa, ja kauhea huoli. Kiitos kaikille jo etukäteen!
 14. Paljon on tälläkin foorumilla aiheita alkuraskauden oireista ja esim. vuodoista erikseen jne. Pelkistä kivuista vatsan ympäristössä en löytänyt keskustelua. Mua kiinnostaisi tietää, millasia vatsakipuja teillä muilla on ihan alkuraskaudessa ilmennyt. Kuinka pahoja kipuja? Millä alueella vatsassa? Minkätyyppistä kipua? Ja varsinkin, että onko kivuista huolimatta kaikki mennyt hyvin?