Aloy

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Aloy

 • Rank
  Aloittelija
 1. Ei kerrota kellekään
 2. Aikaa voi hyvällä tuurilla olla päivä pari ovisplussasta, tai sitten voi olla tällainen hätähousu kuin minä joka ovuloi lähes aina samana päivänä. Eli aamupäivällä o+ ja illalla ovulaatio.
 3. 3 kk ennen yrittämisen alkua foolihappo, ja yrittämisen alusta myös seleeni, sinkki, c-vitamiini sekä vehnänalkioöljy. Mies ottaa saman satsin miinus vehnänalkioöljy, jonka sijasta ottaa e-vitamiinia kapselimuodossa.
 4. Reilu 30 eli pudotettavaa löytyy...
 5. Ovistestit Raskauskeijusta ja raskaustestit apteekista ja marketeista.
 6. Käytän Fertilityfriendiä. Osaa kaikista kokeilemistani ehdottomasti parhaiten ennustaa kiertoa, ja ottaa huomioon edellisten kiertojen lisäksi lämmöt, ovulaatiotestit, limat jne. Chartit voi näppärästi koota päällekäin vertailtavaksi (niin omat kuin muidenkin) ja muiden chartteja voi tuhansien charttien tietokannasta hakea erilaisilla hakuehdoilla. Sehän ei ole vain sovellus vaan löytyy myös selaimesta. Ja minä taas olen käsittänyt että se nimenomaan olis ensisijaisesti charttiohjelma ja sen päälle on tullut sitten nuo yhteisöt sun muut. Mutta voin olla väärässäkin. Ihan valtavasti FF tarjoaa myös tietoa sivuillaan sekä sovelluksessaan. Ulkonäöllä ei minulle ole tämän kanssa väliä, tärkeintä on että ohjelma toimii hyvin ja on sujuva käyttää.
 7. Noin parikymmentä.
 8. Neljännellä viikolla alkoi.