Mairo

Aktiivijäsen
  • Content count

    97
  • Joined

  • Last visited

About Mairo

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Esikko 2v 9kk. Itse asiassa vasta nyt kun huomasin tämän kysymyksen niin rupesin ihan miettimään että hei, mehän ei olla neitille vaippoja enää laitettu eikä kaupasta uusia ostettu Tää kävi sit lopulta ihan yhenäkin yllättäen vaikka olin jo toivoni menettää kun esikko taantu vauvaksi pikkusiskon syntymän myötä
  2. Mä luin varmaan just eilen aiheesta/ideasta ja minusta se kuulosti hyvälle. Eli me tullaan hankkimaan jokin lelu sairaalakassiin mukaan minkä esikko saa sitten lahjaksi vauvalta kun tulee sairaalaan vaavia katsomaan.
  3. ^Kiits! Sitä minäkin toivon todella hartaasti.
  4. Kohduntyhjennys(kkm) 18.2.2010, yhdet menkat välissä ja plussa ekasta yk 29.4.2010. Kovasti pelottaa että tästä tulee edellisen raskauden toisinto, tai että jos tää onkin tm tms. mutta pitää yrittää nauttia raskaana olosta niin pitkään kunnes toisin todistetaan.
  5. Meillä oli esikolle nimi valmiina jo ennen kuin raskaudesta oli tietoakaan, se vain putkahti mieleeni jostain ja miehestä se kuulosti kans heti hyvältä. Emme tunteneet ketään sen nimistä. Ristiäisten jälkeen sitä nimeä on alkanut kuulemaan jokapaikassa, niin hiekkalaatikoilla, kaupassa jne niin se kyllä harmittaa kuinka yleinen nimestä tuli. Tykätään muuten kyllä yhä kovasti. Haaveillaan pikkusisaruksesta ja nimi on valmiina, olin raskaana mutta minusta tuntui koko ajan että tämä ei ole sen niminen ja keskenhän se raskaus menikin, joten ei tunnu pahalle ajatella antavansa nimeä mahdollisesti seuraavalle syntyvälle vauvalle.
  6. Mulla on kriteerinä myös tuo että etunimi ei saa loppua s:ään koska sukunimi alkaa s-kirjaimella
  7. Vihdoin minäkin voin vastata tähän. Kkm, tyhjennys lääkkeellisesti 10+0. Normi kierto 27-33. Enemmän kummiskin tuo 27. Ekana päivänä tuli veriviiruja, arvatkaa vaan tuliko keskenmenon ekat merkit mieleen elävästi toisena päivänä hyvin vähän ruskeaa tuhrua ja vihdoin eilen kp 34 hanat aukes lopullisesti. nVuoto samanlaista kuin enne km menkoissa, kivuista en osaa sanoa kun olen lääketokkurassa valmiiksi jo flunssan takia mutta ei siis ainakaan mitään järkyttäviä vatsakramppeja. Kyllähän tuo kp siis venyi mutta pääasia että NE NYT ALKOI, JIPPIIIIII!!!!!
  8. Halit ja jaksamista M_H!
  9. ^sitä raskaustestiäpä hyvinkin tarkoitin. Ja täällä meillä se tehdään virtsanäytteestä, on joko plus tai miinus, ei seurata mitään raskaushormoni määriä. Tosi paljon vaihtelee nää käytännöt ympäri Suomen.
  10. Kiertohan voi toki olla jotain ihan muuta mitä se on ennen ollut, mutta kun lääkäri sanoi että menkat pitäis tulla ajallaan tyhjennys päivästä laskien, niin jos näin on, niin miten voi antaa virtsanäytteen 4vkon päästä tehjennyksestä jos kuvitellaan että "potilaalle" on odotettavissa juuri silloin menkat. Tyhmänä tätä mietin 1,5 viikkoa vasta kulunut tyhjennyksestä, menkkoja jo kovasti kaipailisin ... miksi tää aika aina matelee silloin kun se saisi kiiruhtaa!!
  11. Mulla tuli viikon ajan pyyhittäessä valkovuodon mukana tosi vähäisiä veriviiruja (rv n.8-9). Pelkäsin pahinta koska esikkoa odottaessa ei ikinä vuotanut mitään vereen viittaavaakaan. No ekassa neuvolassa ei kuulunut sydänääniä joten ihana terveydenhoitaja varasi ultraan ajan seuraavaksi päiväksi, kun vollasin etten mä jaksa/voi odottaa mitään rv 12 ultraa. Se oli keskeytynyt keskenmeno ja sikiö oli kuollut juuri silloin kun veriviiruja alkoi tulemaan Onneksi pääsin aikaisemmin sinne ultraan, olisi ollut inhottavaa saada kuulla sama tosiaan vasta rv 12 kun olet luullut olevasi onnellisesti raskaana turhaan monta viikkoa. Joten jos mulla on vuotoja mahdollisissa seuraavissa raskauksissa niin olen kyllä kuolla huolesta ja pelkäisin toisintoa.
  12. Mulle tehtiin lääkkeellinen tyhjennys tällä viikolla. Sain valita itse otanko sen vai kaavinnan mutta erikoislääkärin suosituksesta päädyin lääkkeelliseen. Osaksi vaikutti asiaan myös se että kaavinta olisi mennyt seuraavaan viikkoon enkä halunnut pitkittää asiaa enää yhtään. Osastolla olin aamu 9 iltaan saakka kun vuoto ei meinannut kunnolla alkaa. 3kertaa laitettiin lääkkeet. Olin tosi kipeä ja kuume nousi 39.
  13. No mistä ihmeestä tulee täti? Oon ymmärtänyt että sillä tarkoitetaan menkkoja?
  14. ¨^ oikee hinta oli 429e, ale-kupongilla -10% jäi hintaa:386e. "Paremmalla kankaalla" eli ei sillä mokkapinnalla. En tiedä oikeita nimiä "Mokka" ois ollut halvempi,395e -10%=355,50e