wildlife

Aktiivijäsen
 • Content count

  350
 • Joined

 • Last visited

About wildlife

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  Itä-Suomi

Recent Profile Visitors

1026 profile views
 1. Noi PC:n testit on kyllä hyviä. Selkee plussa. Toivotaan kovasti, että kaikki sujuu hyvin!
 2. @Snapper En oo yleensä täällä nähny mitään viivoja kellään (muistelen, että ei ollu plussiakaan vaan viivan paikkoja), mutta nyt täällä parin viimesen osalta on ollu väriä. Toivotaan, että plussa vahvistuu.
 3. @Snapper Jotain väriä siinä on. Noi Rfsu:n testit on minusta huonoja. Omassa kierrossa testasin niillä enkä tykänny niistä hailuroista plussista. Apteekin omatkin on parempia. Pregcheck on ollu paras.
 4. Hirveintä oli sairaalasänky, jossa selkä ja lonkat meni tosi kipeeksi. Tähän söin buranaa ja panadolia, kun muuten ei ois enää tarvinnu. Eipä ihme, että kotona alko heti eka yön jälkeen helpottamaan. Sitten neljä tikkiä emättimessä repeämän takia ja yksi tikki töksähti aina johonkin. Istuessa reikätyyny oli helpotus. Synnytys ei muistu mieleen niin pahana kuin sairaalasängyssä nukkuminen, vieläpä neljä yötä yhden verikokeen takia (ja siinä kaikki ok).
 5. Pms-oireet voi olla hyvin samanlaisia. Mulla ainakin yhdessä kierrossa oli niin paljon oireita ja raskauskierto huomattavasti vähäoireisempi. Epäilin edes raskauden mahdollisuutta, kun heitin hanskat tiskiin enkä tikuttanut ovista. Toivottavasti viiva tulee ja menkat ei myöhässä.
 6. Tuosta kierrosta ei onnistunut, mutta elokuussa sitten kävi jo paremmin.
 7. @Milaliina Voimia! Itelläni myöhäinen keskenmeno ja melkein ennenaikainen synnytys. Aikaa on kulunut kolme kuukautta ja tekee todella pahaa tavata ihmisiä, jotka ovat tietäneet raskaudesta. Töissä onneksi kukaan ei tiennyt, en ehtinyt kertoa. Kaupassa tulee hirveä tunne, kun nään vauvoja. Koko synnytys tulee mieleen, vaikka kokemus itsessään oli rauhallinen. Olen itkenyt, vihannut tätä maailmaa ja samalla yritän päästä tasapainoon menetyksen kanssa. Aika kultaa muistot. Facebookissa piilotan kaikki lapsi päivitykset ja olen poistanut itseni eri sähköpostilistoilta. Samoin olen purkanut vauvan sängyn, rattaat ja piilottanut jo ostetut tavarat. Ehkä tässä vielä eheytyy.
 8. Noo.. kohti uusia pettymyksiä. :/ Sentään kuukautiset alkoivat ja voi sitten uusi yritys alkaa.
 9. Kiertoa en ole seurannu tarkasti ennen keskenmenoa. Yli 30 päivää kuitenkin ja km jälkeen oli 35 pv. Nyt toinen kierto tuolla kp32 menossa. Jos nytkin tulee epämääräiset kuukautiset (hyvin vähän vuotoa), niin pitänee uudelleen testata niiden jälkeen. Rintakipua on, mutta sekin voi yhtä hyvin johtua kuukautisien lähestymisestä.
 10. Vaikka tuo testi näyttikin negan, oireita tuntuisi olevan; närästys on voimistunut. Ehkä. Tosin mahassa on paineen tunnetta..
 11. Tuota allergialääkeasiaa olen itsekin miettinyt. Nenä on ollut tukossa ja poskiontelot kipeät, mutta olen koittanut olla ilman. Setiritsiini tosin toimisi minulla ja pitäisi olla turvallinen.
 12. Olen näitä käyny lukemassa ja tottakai miettiny omiin "oireisiin". Kp32 menossa, kierron pituus 32-34. KP19 testillä ovusplussa ja seuraavana päivänä vihlovat toispuoleiset kivut, kp21 jatkuvaa poltetta. KP22-26 ei juuri oireita. KP27 kiukkukohtaus miehelle ja tunteet pinnassa. KP28 tunteet pinnassa. Illalla alkaa mahan juilinta, ihan kuin menkat ois tulossa. KP29 mahaa juilii. KP30-31 ei juuri oireita. KP32 testi nega. Eli kaipa tässä odotellaan kuukautisia. Yleensä mahassa juilii pari päivää ennen niitä. KP33 tulee vuotoa, joskin kirkasta verta, ei vielä limakalvoa tai muuta "ylimääräistä". Vaikuttaa siltä, että tuosta lähti kp1 käyntiin. Tosin kp2 vuoto oli lähes samanlaista eli vain verta.
 13. Voih.. Kp19 oli ovisplussa (testin mukaan) ja nyt on kp31 menossa. Kierto on 32-34 päivää. Menkkakipuja ollut muutaman päivän ajan, mutta tänään niitä ei ole ollut. Mieli toivoo raskausoireita ja lähipäivät ratkaisee, miten käy.
 14. Ovulaatiotestihän on positiivinen, jos viivat on samanvahvuisia tai testiviiva on tummempi kuin kortolliviiva. Tässä kierrossa testasin Kotitestin Sofi liuskoilla ja niiden tulkinta oli ärsyttävää. Niissä näkyy aina viivan paikka. Pregcheck ovutesti oli erittäin selkeä; testiviiva oli tummempi, kun Sofissa oli samanvahvuiset haaleat. Laitoin palautetta Sofin testeistä ja laittavat uusia tulemaan. Testasin vielä kahtena päivänä plussat, joka on kai varsin normaalia. Kp19 tuli plussa ja seuraavana päivänä polttavia kipuja toispuoleisina ja kesti kp21 saakka, jolloin tuli sitten kirkas ja venyvä lima. Kp17 ja kp21 välillä huomasin liman muutokset. Tässä kp30 ootellaan vielä tuottiko tulosta. Ensimmäinen raskaus meni rv22 kesken ja tämä on ensimmäinen normaali kierto, jossa ovista etsin. Km jälkeen menkat alkoi kp35 ja kierto on 32-34 päivää normaalistikin. Ei uskalla toivoa liikoja.
 15. Mitään syytä ei tuloksista löytynyt ja kaikki on niin kuin pitää. Itse en keksi muuta kuin flunssan ja kovan työstressin syyksi. Näistä tosin ei ole juuri tutkimusnäyttöä. Olo on muutunut vihasta ja epätoivosta varovaisen toiveikkaaksi. Ei tässä voi enää pahemmin käydä. Ja seurantaa luvattiin uuteen raskauteen. Riskit on siinäkin, mutta ne on vain otettava ja elettävä sitten päivä kerrallaan.