Mynni

Jäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Mynni

 • Rank
  Tavis
 1. Meillä oli ma eka ultra, raskausviikkoja oli silloin kasassa 5+5. Kirjoitan tästä käynnistä paremmin tuonne odotuspuolelle, mutta oli tultava tänne kertomaan (ainakin omasta mielestäni kiinnostava) asia Olen ollut lähes hysteerinen, kun rinnat eivät arista lainkaan. Viime raskaudessa rinnat olivat ekoista viikoista alkaen kosketusarat. Kysyin lääkäriltä ultrassa että onko normaalia? Hänen vastauksensa oli että jokainen raskaus voi olla hyvinkin erilainen, mutta tämä aristamattomuus johtuu mulla tod.näk. letrozolista. Lääke estää estrogeenin synnyn, kun taas rinnat kipeytyy kun estrogeenitaso nousee. Eli tästä syystä, kun estrogeenitaso on mulla tietysti ollut alhainen, rinnat eivät ainakaan vielä arista. Toivottavasti tuli selitettyä ymmärrettävästi Musta tämä on aika hyödyllinen tieto, helpotti omaa oloa, ei tarvitse pelätä onko joku huonosti kun rinnat eivät arista.
 2. Töhö, pahoittelut negasta olisi se plussa voinut teillekin jo tulla. Ehkä pieni tauko hoidosta tekee hyvää, ja kroppa saa levätä Siirryin nyt tuonne odotus-puolelle, vaikka alussa vasta ollaan (vielä ei uskalla innostua liikaa), mutta käyn täällä edelleen kyllä lukemassa teidän viestejä Hyvää alkanutta kesää minunkin puolestani! Ja plussatuulia teille kaikille <3
 3. Anastacia, mulla molemmat eli pcos ja ei ovulaatiota. Kun lasta ei kuulunut, ja pcos todettiin, alkoi elämäntapamuutos. Opettelin uudestaan liikkumisen ilon + korjasin hieman ruokavaliota (ei mitään suurta, vähemmän punaista lihaa ja hiilareita). Uskon että tälläkin oli osansa raskautumisen kanssa.
 4. Kirsty, mulla on ollut pelkästään letrot käytössä, ellei lasketa yhtä irrotuspiikkiä. Tämä raskaus alkoi pelkästään letroilla, ei onneksi tarvittu tällä kertaa piikkiä, ovulaatio tuli letrojen avulla
 5. Kiitos onnitteluista Tänään varasin ajan neuvolaan, ja samalla pyysin lähetettä siihen varhaisultraan. Sain kuin sainkin sen lähetteen, perusteluna hyvin epäsäännöllinen kierto ja lapsettomuus. Kirsty, onnea letroiluun! Oliko sulla ollut ne aikaisemmin käytössä? Odotteleva, millä viikolla nyt olet? Mulla on nyt viikkoja 4+2, ja jatkuvasti maha myllää ja on huonovointisuutta..
 6. Toinen plussa tuli, kait se on jo uskottava että raskaana ollaan
 7. Tuiketta, kiitos! Ja täällä itketään taas Pakko varmaan nyt poistua foorumilta, kun kaikki täällä itkettää
 8. Apua. Tein tänään raskaustestin, ja hyvin,hyvin haalea viiva tuli. Voisiko olla plussa? Huomenna teen uudestaan. Tänään siis on kp29; la alkoi pahoinvointi ja eilen su sama jatkui + lämpö nousi ja oli kuumeinen olo. Eilen tuli myöskin itkettyä koko päivä ilman mitään syytä, hormonit vissiin _hieman_ heittelee.. Vielä en kuitenkaan uskalla hyppiä ilosta, koska viiva oli niin haalea. Palataan tähän huomenna Elämänalku; mekin vaihdettiin yksityiselle kun saatiin todella huonoa hoitoa kunnallisella puolella (todellisuudessa ei tehty yhtään mitään), ja hermot meni totaalisesti keskenmenon jälkeen.. Lasta on yritetty jo 3 ja puolivuotta, jos yhtä raskautumista ei oteta huomioon; meni kesken vkolla 11. Minulla on myös PCOS, ja pillereiden lopettamisen jälkeen meni yli vuosi ennen kuin menkat normalisoituvat. Pointti oli, että luulen ymmärtäväni miltä sinusta tuntuu. Olo muuttuu "turraksi". Tsemppiä hoitoihin, ja koita jaksaa! Olet kuitenkin jo ollut raskaana, joten eikös sekin merkitse jo jotain?
 9. Töhö, täällä piinailu jatkuu, nyt kp26 Toiveet ei ole kauhean korkealla kun mitään oireita ei ole ollut :/ Ensi viikon tiistaina olisi kp30, mutta en tiedä vielä tekisinkö testiä vielä silloin vai odottaisinko loppuviikkoon..
 10. Onnea Phalene!!
 11. Noomi, näinhän se on. Olisi vaan kiva tietää joku keskiarvo, että kuinka monta kiertoa vaatii ennen kuin tärppää. Siis letroilla. Sarvis, jos ja kun aika tulee, niin kysyn varhaisultraa vielä kunnalliselta. Toisaalta tässä konkursissa yksi ultramaksu on kuin pieru saharassa
 12. Onnea Noomi! Saako udella, että kuinka monta kiertoa söit letroja ennen plussaa? Saako muuten varhaisultran kunnalliselta puolelta, vai pitääkö se varata yksityiseltä? Olen tätä miettinyt jo jonkin aikaa; takana yksi keskenmeno, joten haluaisin ultraan ennen viikkoa 12..
 13. Jes!Eilen sain ekan kerran koskaan ovistestistä positiivisen tuloksen! Selvästi lääke toimii. Nyt jänskätetään seuraavat pari viikkoa (:
 14. Anastacia ja Sarvis, aikamoiset listat teillä Unohtui itseltä mainita, että syön tosiaan myös raskausvitamiinia jossa foolihappoa, sinkkiä jne. Pitääkin tutkia näitä lisää, täällä tulikin uusia juttuja esille Töhö, kontrolliultra on jos en bongaa ovulaatiota. Viime kierrossa oli kontrolliultra, ja sitten samalla sain irrotuspiikin kun en ollut saanut testistä positiivista tulosta. Olisiko lääke ollut pregnyl..? Nyt toivon että saisin ovistestistä hymynaaman, ettei tarvitse taas juosta lääkäriin. Phalene, tsemppiä odotukseen! Huomenna aloitan taas ovulaatiotestit; nyt satsasin ja ostin vähän kalliimmat testit (Clearblue). Wish me luck!
 15. Eilen oli ultra; yksi "johtofolli" taas. Tosin sekin oli vielä pieni, joten syön nyt 2pv vielä letrozolia ( 2 pilleriä per päivä) jotta saadaan se yksi kasvamaan. Limakalvo oli kuulemma erittäin hyvä (paksu?), uskon että johtuu siitä että olen juonut greippimehua varmaan 10 litraa Annostus on mulla 2 pilleriä per päivä, kierron 3.-7. Päivä Nyt sovittiin lääkärin kanssa että kirjaan oireet ylös. Letrozolin ei pitäisi aiheuttaa kuumetta; mulla siis lämpö noussut 37-37,5 asteeseen pari päivää lääkkeen aloittamisen jälkeen. Jos 3. kierrossa lämpö taas nousee, niin sitten vaihdetaan todennäköisesti pistoksiin. Tuosta greippimehusta tulikin mieleen, että onko joku muukin ottanut "poppakonsteja" käyttöön? Mulla on greippimehu, sitten yritän välttää soijaa/makeutusaineita/punaistalihaa (syön kyllä joka viikko vähän, mutta enemmän yritän syödä esim. kalaa). Olen myöskin huomannut että hieron mahaa hellästi, jos vaikka rakkaus auttaisi